Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni yol bisikletim gariban 3'e doğru

Scudo
@FERDİ İKİZ evet AliExpress. Gerçekten çok hoş bir masa. Normalde çok yanaşmam bu tarz ürünlere ama ayni yerden alan başka bir arkadasım daha olmustu. Ne o ne ben kirmayi başaramadık kendimizce test ettik.

@Dethagorf bu sene baya bir bisiket değiştirdim en son bunda kaldım en az maliyet en iyi performans :)

Triban ve bianchi hariç kullanıldığım bisikletler asagida. 20 Nisan 2016 dan itibaren bu kadar değişiklik oldu.
2016-06-10 00.07.47.jpg 2016-08-17 23.46.06.jpg 2016-10-18 23.19.29.jpg IMG_0332.JPG

Sayın Tonton çocuk. Anladığım kadarıyla elinizde bol miktarda atıl malzeme var. Trispoke jantlar , Duraace setler gibi gereksiz ve lüzümsuz malzemeleri stoklayarak , evinizi daraltmanın hiç lüzümü yok.

Benim ise harika bir ardiye depom var. Hani diyorum ki sizin bu gereksiz , lüzumsuz ve atıl malzemeleri bana mı gönderseniz ne ? ( Ya tutarsa ? ) Maksat , eviniz daralmasın... :) :)

@TontonCocuk Bisikletinizle olan fotoğrafınızdan hatırladım bisikletin hayatınızı nasıl değiştirdiğini değişik kombinasyonlar denemeniz şahane bir şey, böyle projeleri bizimle paylaşın.

• Beğen
Tepkiler: TontonCocuk
@Razsagal3 kardeşim adam bisikletleriyle hava atmıyor arkadaşımız sormuş o da göstermiş ne bu hiddet??

• Beğen
Tepkiler: Dethagorf
@Razsagal3 bir yerlerden çıkarman gerekiyorsa o yerler buralar değil

@TontonCocuk
şipezilayd kadrolu olan süpermiş :)naçizane...

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
İyi günler manisada oturuyorum bisiklete merak saldım yol bisikleti almak istiyorum biraz araştırma yaptım carraro sportive225 nasıl veta önerileriniz nelerdir bütçe 1500 civarı

Geri