Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni yol bisikletim gariban 3'e doğru

Scudo
jantlar cok agresif duruyor :D cok yakısmıs

• Beğen
Tepkiler: TontonCocuk
@TontonCocuk
şidi bile çok çekici duruyor, gariban deyip geçme;)

• Beğen
Önceki bisikletlerinizi, son bisikletiniz Merida Scultraydı sanırım, düşündükten sonra ve Venge alıp TT'ye katılma hevesinizi de düşününce Triban çalışması çok ilginç geldi. Merak içerisindeyim. Konu takip.

Hayırlı olsun.

• Beğen
Bu kadroya Dura-Ace grupset ile Nimble 3 Spoke :D görüntü iyi ancak Şahin'e Ferrari motoru takmak gibi olmuş :D

• Beğen
jantlar çok hoşuma gitti yalnız.

• Beğen
Gariban 3 deyince btwin çıkacağını biliyordum fakat bisikletin üzerinde aerospoke jant ve duraace aynakol olacağı aklımın ucundan geçmezdi :) Bu arada grupset ve janttan kazandığınız ağırlık avantajı, kadro tarafından yokedilmiş gibi duruyor :) Tam bir trolleme makinası :)

Bu jantlar günlük kullanıma uygun mu ? Projenin amacı nedir ? Biraz daha bilgilendirilsek daha iyi olur sanki. Enteresan bir proje çünkü.

Açıkcası triban 3 kadro çok hosuna gidiyor. Gerçekten çok başarılı bir dizaynı ve boyası var. İkinci bisikl t olarak toplamayı düşünüyorum yarışlar harici icin. Gariban 3 kadro 1900 gr masa 1 kg civarında. Masasını 375 gr ilk masa ile değiştireceğim. Su an yolda. Jantlar daha jantlarini almadığım icin sabit ayakta Dursun diye taktığım jantlar. İstanbul'un rüzgarında bu jantlar intihar olur :)

Ağırlık konusuna gelince triban kadro aslında 1900 gr. Düşüncesel olarak toplarlandiginda 7,8 veya 8,2 araliginda pedallı bir ağırlığı olacağını düşünüyorum. Projenin amaci günlük kullanım ve idmanlar olacak. Kadro sevgisi bir başka insana farklı seyler yaptırabiliyor :)

Geri