Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeşil Beyaz

Scudo
Bir önceki setup taki brooks seleyi çıkarmışsınız :) Bu arada brooks Sele nin modeli nedir. Sitesinden bi fiyatına bakıcam. olmadı 2. eline bakıp bulmaya çalışıcam bişeyler.

@Onur Onursal

Brooks sele taktım baktım olmadı Bu sele daha iyi bütünlük yakaladı o yüzen kullanmadım.

Selenin modeli Swift

• Beğen
Tepkiler: Onur Onursal
@GokhanAK

Chrome unun fıyatı fena değil. (Gerçi 495 Gr., 20 TL lik seleden daha ağır). Deri oluşundan ötürü ve altı tamamen boş olduğu için çok çok rahatmış izlenimi yaratıyor üzerimde ama pratikte öyle olmayabilir. Bu yeni taktığınız sele de ayn derece de rahat mı? Ya da estetik durum gözardı edildiğinde yine brooks der misiniz?

Çok güzel hafif kaçar, acaip güzel:D

Keyifle kullanmanızı dilerim:)

• Beğen
Tepkiler: GokhanAK
Sele derken bisiklete hakkını vermeyi unutmuşum. Çok güzel ve çekici olmuş. Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: GokhanAK
@Onur Onursal

Brooks konforunu verebilecek bir sele var mı bilmiyorum. Ağırlığı ne olursa olsun "İllaki Brooks"!!!

Üzerindeki sele gayet rahat umduğumun üstünde performansı çıktı.
Tavsiye edilebilir.

Şu an işe giderken bu bisikletimi kullanıyorsun Gökhan yoksa kışlık fixed'i mi?

Çok güzel olmuş bu kombinasyonla, eline sağlık...

San Francisco'dakiler gelsin görsün bunu:)

@Olgun Hatiboglu

Olgun bu bisiklet şu an kullanılmayacak durumda.

Göbekler ve çemberleri değiştirdim. Philwood göbekler bunun üzerinde şık olacak. Sele de değişti. Gidon arayışım sürüyor. Abin yakın zamanda tekrar gelir mi? Sipariş versek...
Yaza çok daha değişik bir şekilde hazır etmeyi planlıyorum.

Bu mevsimde çamurluklu bagajlı fix bisikletimi kullanıyorum.

@Olgun Hatiboglu

Olgun bu bisiklet şu an kullanılmayacak durumda.

Göbekler ve çemberleri değiştirdim. Philwood göbekler bunun üzerinde şık olacak. Sele de değişti. Gidon arayışım sürüyor. Abin yakın zamanda tekrar gelir mi? Sipariş versek...
Yaza çok daha değişik bir şekilde hazır etmeyi planlıyorum.

Bu mevsimde çamurluklu bagajlı fix bisikletimi kullanıyorum.

Geri