Arkadaşlar hafif akıcı ucuz ve özellikle sağlam (Nasıl olacaksa hepsi birden) Bir lastik arıyorum. Başta lithion 2 dikkatimi çekti ama gördüm ki Pro3 ile arasında fiyat farkı yok. Pro3 un eski bir lastik olduğunu biliyorum ama yinede alınır mı şuan sıfır olarak onu merak ediyorum. Onun dışında merlinden ultrasport ii , ultremo zlx, vittorio robino Pro falanda var. En çok aklıma yatan decathlon dan pro3 almak. Ama farklı tavsiyelerde duymak istiyorum. Detonator un patlaması derdi beni o kadar gerdi ki bi ara yakasım geldi lastikleri. Özellikle patlak konusunda üzmemesi tercih sebebi.
Pro4 grip çok uygun fiyata satılıyor aslinda. Merlinde 66 lira. Service course dan daha yuksek grip, patlak direnci yüksek, bir tık yavaş, 20gr ağır. Çok cazip geliyor fakat kardeşim bu bisikletle duatlon triathlon yarışlarına katılmayı düşünüyor grip biraz kötülük mü olur bu çocuğa
He birde bi ara equinox 2 de karar kalmıştım ama piyasası çok dengesiz herkes farklı bi fiyata satmaya çalışıyor bide lithion 2 den pahalı olunca lithion 2 daha mantıklı geldi. Ama pro3 ultremo gibi sağlam yarış lastiklerinin yanında dönüp bakmamak mi gerekir bilemedim. Kafamda deli sorular :confused:
Pro4 grip çok uygun fiyata satılıyor aslinda. Merlinde 66 lira. Service course dan daha yuksek grip, patlak direnci yüksek, bir tık yavaş, 20gr ağır. Çok cazip geliyor fakat kardeşim bu bisikletle duatlon triathlon yarışlarına katılmayı düşünüyor grip biraz kötülük mü olur bu çocuğa
He birde bi ara equinox 2 de karar kalmıştım ama piyasası çok dengesiz herkes farklı bi fiyata satmaya çalışıyor bide lithion 2 den pahalı olunca lithion 2 daha mantıklı geldi. Ama pro3 ultremo gibi sağlam yarış lastiklerinin yanında dönüp bakmamak mi gerekir bilemedim. Kafamda deli sorular :confused: