Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yıl oldu 2016, Michelin Pro3 alınır mı?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Arkadaşlar hafif akıcı ucuz ve özellikle sağlam (Nasıl olacaksa hepsi birden) Bir lastik arıyorum. Başta lithion 2 dikkatimi çekti ama gördüm ki Pro3 ile arasında fiyat farkı yok. Pro3 un eski bir lastik olduğunu biliyorum ama yinede alınır mı şuan sıfır olarak onu merak ediyorum. Onun dışında merlinden ultrasport ii , ultremo zlx, vittorio robino Pro falanda var. En çok aklıma yatan decathlon dan pro3 almak. Ama farklı tavsiyelerde duymak istiyorum. Detonator un patlaması derdi beni o kadar gerdi ki bi ara yakasım geldi lastikleri. Özellikle patlak konusunda üzmemesi tercih sebebi.

Pro4 grip çok uygun fiyata satılıyor aslinda. Merlinde 66 lira. Service course dan daha yuksek grip, patlak direnci yüksek, bir tık yavaş, 20gr ağır. Çok cazip geliyor fakat kardeşim bu bisikletle duatlon triathlon yarışlarına katılmayı düşünüyor grip biraz kötülük mü olur bu çocuğa :D

He birde bi ara equinox 2 de karar kalmıştım ama piyasası çok dengesiz herkes farklı bi fiyata satmaya çalışıyor bide lithion 2 den pahalı olunca lithion 2 daha mantıklı geldi. Ama pro3 ultremo gibi sağlam yarış lastiklerinin yanında dönüp bakmamak mi gerekir bilemedim. Kafamda deli sorular :confused:

Scudo
Pro3 hakkında fikir beyan edemem ne yazık ki fakat Lithion 2'yi 4000 KM'dir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Hele ki derdiniz patlaklarsa çok iyi bir tercih ben yeni çift siparişini verdim bile chainreaction'dan.

4000 km sonunda üstü çizik, yırtık dolu ama hiç birini iç lastiğe geçirmedi önemli olan da bu benim için. Yaşadığım tek patlak vakası 4-5 cm uzunluğundaki çivi görünümlü cam nedeniyle oluşan yarıktı ki onu herhangi bir lastik engelleyemezdi.

Chainreaction'dan tanesi 55 liraya Maxxis Detonator aldım Singlespeed için,en büyük avantajı hafifliği,patlak koruması hakkında bilgim yok,gelince göreceğim bende.

@Tolga Çelebi

Geç olmadan geri iade edin bence. Bisikletin üzerinde geldi bana 700x23 silkworm olan. 10 kere çıktıysam 8inde patladı. Lastik basıncı hep 90 in üzerinde olmasına rağmen. Lastiğin Yan duvarlarının kalınlığı ile sırt kalınlığı aynı ya resmen. Böyle saçma sapan bi lastik görmedim ben. Ufak tefek her çizik lastiği yarmış durumda.

@Sinan A.

Kuru zeminde yol tutuşu çok iyi, ıslak zeminde tutuş diye bir özelliği yok :) Ben 120 psi kullanıyorum belki ondandır ama ıslak zeminde neredeyse sıfır yol tutuşu. Ben yağışlı havalarda sürmediğim için sorun olmuyor bana.

@Sinan A.

Michelin Power isminde yeni lastikler çıkarttı. Bu ay satışı başlayacak. Power lastikler Pro 4 Service Course lastiklerin devamı olarak piyasaya verildi. Bu demektir ki Pro 4 Service Course lastiklerin fiyatları biraz daha düşecektir. Pro 4 Service Course almanızı tavsiye ederim. Ben kullanıyorum. Koruması gayet iyi.

Grip almaya değmez, Service Course'un koruması da yeterli. Çok uzun zaman kullandım, bir kere yılan ısırığı patlağı oldu. Bir kere de nereden geçtiysen lastiğe çok fena cam girmiş patladı. Ama aynı anda arkamdan gelen bir arabanın da lastiği patlamıştı, araba lastiği patladığına göre fena bir cam kırığının üstünden geçmişim.

@clubber

Dediğinizde mantikli fakat detonatorlerle beklemeye çok tahammulum yok her ciktigimda patliyor lastik. Kardeşiminde mayısta haziranda yarışı var. Almak lazim kisa surede ani.

Michelin power'ları da gördüm ağzımın suyu aktı :D

detonator un 26x1.50 olanını mtb de kullanıyorum. lastik yumuşak hamurlu olduğu için patlamaya karşı dayanıklı değil ama yol tutuşu hızlanması iyi.

Mtb ölçüsünde iyi olabilir ona bişey diyemem ama yolda hakkaten çöp.

rubino pro kullanıyorum gayet memnunum patlak konusunda özellikle çok tatmin etti beni. kesin patlar dediğim yerlerde bana mısın demedi.
iki lastik için bütçe 200 e çıkarsa merlinde continental gp4000s ii var. 2 dış lastik 2 iç lastik 200 tl ve piyasadaki en iyi clincher lastiklerden birisi.

chainreaction' dan pro3 sipariş ettim. çifti 36 euro ya geldi iki de iç lastik hediye ettiler. lastiğin tanesi iç lastiğide çıkınca 40 liraya falan geldi :) pro4 grip stokta yokmuş merlinde 66liraydı. onlardan olsaydı onları alacaktım. neyse bakalım. :)

@Turan hocam oralara çıksaydım kesinlikle şunu alacaktım.
(link)

Yol bisikletimde 4000km kullandım 700*23 slick bir kez patladı oda zaten ömrü dolmuşdu ıslak ve kaygan zeminde beni hiç üzmedi şimdi conti var ama yanlardan açıkçası hiçde sağlamlık uyandırmıyor.virajlarda çok yatamıyorum ama aldık bir kere ömrü dolana kadar devam.

lastikleri bir haftadır kullanıyorum arkadaşlar. daha önce başka bir yol lastiği kullanmadım fakat pro3 beni gayet tatmin etti. çanakkale lapseki arası gidip geldim, kardeşimde şehir içinde kullanıyor bir haftadır. yol tutuş açısından oldukça tatmin edici, oldukça da akıcı lastikler. fiyat olarak şuan ben kelepir olduğunu düşünüyorum. ayrıca chainreactioncycles baya taze lastikler barındırıyor stokta. üretim tarihleri 2015'in 50. haftası. ayrıca iç lastiklerde bedava geldi. hesap ettim gerçekten takım alırsanız iç lastikler bedavaya geliyor :D decathlondan alsaydım kaç yıllık lastik gelecekti belli değil. chainreaction'ı da pro3' leri de tavsiye ederim arkadaşlar.

Geri