Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yılbaşı Tebrik Mesajları

Ağır bir soğuk algınlığı atlattığımdan sürüşü riskli bulduğum için çıkmasam da aklım fikrim yollarda.
Herkese mutlu seneler. Bol km'li bir yıl olmasını umuyorum.

Scudo
Hala daha giremediysen 2023 ü bekle, ben girdim 2022'ye; 2022 yi beğenmedim. Aynı 2021.Yemin ederim ama ispatlayamam.
Ama 2023 öyle mi olacak.
Herkesin, tüm hayranlarimin, @Murat Cömez abimin ve Neconun biyiklarinin yeni yılı kutlu olsun. 2021 resmen deldi gecti beni , bi ton musibetler hastalıklar, ölümler , maddi hezeyanlar yaşadım. Eğer öyle bir şey varsa yeni yılın mutluluk getirmesini dilerim. En azindan normale döneyim ona da razıyim :(
Screenshot_20220101-155920-1.jpg

Neyse ki 2023 e az kaldı , bor çıkarıp dünyayı dize getireceğiz. Ayrıca Anlaşma bitecek komple aylık gelirlerimiz 4000 dolarlara fırlayacak . Umut guzel bisey de değil, ayrıca ülkemiz zaten bor madeni çıkarıp yurtdışına ham cevher olarak satıyor. Bilginize sunulur
Screenshot_20211127-012047-1.jpg

Kardeşim @Myali çok teşekkür ederim. bende başta sen olmak üzere forumda ki tüm arkadaşlara sağlık huzur ve mutlulukla dolu yeni bir yıl diliyorum. bisiklet almak isteyen arkadaşlara hayallerindeki en güzeli nasip olsun. tura çıkacaklar keyifle ve güvenli şekilde rotalarını tamamlasınlar. yarışlara katilacaklara da sakatlıksız en başarılı performanslar dilerim. iyi ki varsınız

Kazasız belasız güzel bir 2023 olmasını dilerim herkese. Herkes nazar boncuğunu hazırlasın.🧿

Önce sağlık diyorum. Herkesin yeni yılını tebrik ederim hem şahsım hem kulübümüz adına.

Arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun. Az laf çok pedal atın bakalım. Her zaman olduğu gibi patlağın olmadığı lastiğin sürekli döndüğü günleriniz olsun.
@hamlet2006 sana yeni yıl hediyem olsun Reis ,eskilerden kim kaldı.😍:)😍

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Başta @Spartiat abimiz Başta olmak üzere Bütün forumdaki arkadaşların , abilerin , kardeşlerin, Bisiklete gönül veren arkadaşların yeni yılını kutluyorum. Nice mutlu sağlıklı , düzgün adaletin olduğu , eşit gelir dağılımının olduğu , Bisikletlerini zevkle sürebilecekleri yollara sahip olacakları yıllar diliyorum .

Geri