bypluckybike
Üye
- Tepki
- 23
- İsim
- Emrullah
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İrfan abi mutlaka aklınızda vardır diye tahmin ediyorum çünkü sizin zaten müdavimlerinden biri olduğunuzu biliyorum; Beykoz'daki parkuru da L'Etape parkuruna dahil etme imkanı yok mu hiç acaba? Baktım şimdi kapısından girip çıkana kadar toplam 10,6 kilometre ve 260 metre irtifa kazanımı var, haliyle 80-100 kilometrelik bi etabın içinde kırıcı bi segment olarak değerlendirilebilir normal şartlarda ama bi yandan da parkurun cazibesi var, bence sporcuların da hoşuna gidecektir. Keşke olsaŞu an harıl harıl rota-güvenlik vs işleri… 😉
O parkura giden yollar pek uygun değil yariş için. Ayrica parkin girisi daracik bir köprü ve bariyerler falan var . Avrupa yakasinda duzenlenebilir yaris aslinda. Belgrad bahçeköy sahil yolu kilyos taraflari çok uygun yaris icin.İrfan abi mutlaka aklınızda vardır diye tahmin ediyorum çünkü sizin zaten müdavimlerinden biri olduğunuzu biliyorum; Beykoz'daki parkuru da L'Etape parkuruna dahil etme imkanı yok mu hiç acaba? Baktım şimdi kapısından girip çıkana kadar toplam 10,6 kilometre ve 260 metre irtifa kazanımı var, haliyle 80-100 kilometrelik bi etabın içinde kırıcı bi segment olarak değerlendirilebilir normal şartlarda ama bi yandan da parkurun cazibesi var, bence sporcuların da hoşuna gidecektir. Keşke olsa![]()
Gecen yil ki parkur guzel ama teknik hata vardi yokus cikilan yol 2'ye bolunmus bir tarafta inenler vardi bir tarafta yokus cikmaya devam edenler ciddi guvenlik sorunu idi.Parkur tahmini ne zaman belli olur ?Birkaç farklı alternatif plan elbette var ama bunlar için ayrı ayrı izin ve onaylar alınması gerekiyor bakalım nasıl şekillenecek. Yönetim, valilik ve Fransa ayağı tarafından istenen bir takım koşullar var hepsini bir araya getirmek lazım. Çalışıyoruz 😊
Gecen yil ki parkur guzel ama teknik hata vardi yokus cikilan yol 2'ye bolunmus bir tarafta inenler vardi bir tarafta yokus cikmaya devam edenler ciddi guvenlik sorunu idi.Parkur tahmini ne zaman belli olur ?
bu yazdıklarınızdan uzun rotada min +2000 tırmanış bekliyorum 😁 😁Resmi onay çıkınca. İzinler, olurlar vs. Tarih verme şansı yok maalesef. Ama alengirli looplar yok. Kısa ve uzun parkur bir noktada birbirinden ayrılacak ve bir daha birbirlerini görmeyecekler. Kısa parkur geçen seneye göre daha hafif, uzun parkur daha zor olacak şekilde planlanıyor. Öncelik sporcu güvenliği, bariyerler, saman balyaları süngerler bol olmalı. Kaza her an her yerde olabiliyor ama asfalt yanığından fazlası olmamalı. Yani gidip de sert bir zemine, duvara, direğe çarpacakları yerlerde ciddi önlemler alınmalı. Bir diğer önemli husus kısa ve uzun parkurda bisikletçilerin rota dışına çıkmamalarını garantiye almak 🥰
Bence de, geçen seneki parkurun en problemli kısmı buydu. Yan şeritteki sürücülerin hakaretlerine, kornolarına maruz kalmak da cabası. Bir de Beykoz'un iç mahallelerindeki yerler de hoş değildi, normalde bisiklet sürmeyeceğim tekin olmayan, yolları bozuk yerlerden geçtik.Gecen yil ki parkur guzel ama teknik hata vardi yokus cikilan yol 2'ye bolunmus bir tarafta inenler vardi bir tarafta yokus cikmaya devam edenler ciddi guvenlik sorunu idi.Parkur tahmini ne zaman belli olur ?