Şahsi düşüncem, başlıkta belirttiğim gibidir. Sedona'nın sahibi Aslı bisiklet büyük emekler sarf ederek var ettiği ve çok ciddi bir kalite algısı yarattığı markasını yine kendi elleriyle yok etme yolunda koşar adım ilerliyor. 2019 haziran ayındayız ve web sitelerinde hala 2018 model ürünler var. Firma 2014-2015 yıllarında zirveye ulaştı ve harika ürünler çıkardı. 2016 da ise ürün gamını azaltmaya gitti., 2017-2018 ve 2019 aynı ürünleri piyasaya sürdü. Şartlar gereği fiyatlar sürekli arttı. Donanımlar geriledi.
Kendi ürününü geliştirmek ve satmak yerine, al sat yapmayı tercih ettiğini düşündüğüm Aslı bisiklet 2019 yılında Sedona'ya noktayı koymuştur. 2013itibari ile Sedona fanı olarak kendime 3 adet, arkadaşlarıma sayısız Sedona aldırdım. İlgimi ve güvenimi bu denli kazanbilmiş bu marka'da artık satın alabilecek bir ürün bulamıyorum.
Kendi ürününü geliştirmek ve satmak yerine, al sat yapmayı tercih ettiğini düşündüğüm Aslı bisiklet 2019 yılında Sedona'ya noktayı koymuştur. 2013itibari ile Sedona fanı olarak kendime 3 adet, arkadaşlarıma sayısız Sedona aldırdım. İlgimi ve güvenimi bu denli kazanbilmiş bu marka'da artık satın alabilecek bir ürün bulamıyorum.