Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yok olma yolunda depar atan marka Sedona

Sedona istanbula bir apgereyt yaptım. Aslında gerek yoktu bir satayım diye heveslendim. Forumdakiler burun kıvırdı. V fren bisiklet mi kaldı, ona O para verilmez dediler. Gidon, gidon boynu, barend sele borusunu pro yaptık, deore lx hidrolik disk fren taktık, jant seti rx10 Shimano yaptık. E haliyle elimizde kaldı. Güzeldi daha güzel oldu.

Scudo
Bende borla 710 serisi ve köyde kullanım için emmoğluma aldığım ortak kullandığımız 720 serisi var. Cayır cayır her yerde gidiyor. 410 serilere bakıyorum. Yakın şehirlerde ve yaşadığım ilçede yok. Denk getirirsem alacağım .
Sedonanın yeri farklı.
@Mehmet Metin Levent abi o kadar upgreytten sonra süper bir bisiklete sahip olmuşsun. Keyfini sür derim. :harika:

inşallah devam ederler. bisiklette kullandıkları parçalar hep kaliteliydi. 2012 yılında aldığım sedona bisiklet giriş seviyesi olmasına rağmen race face marka gidon boğaz setiyle beraber geliyordu. şimdiki salcano, mosso, kron gibi markalara bakıyorum, deore setli bisiklette bile zoom marka gidon boğaz seti, no name çemberli jant setiyle geliyor. şahsen ben bisiklet alırken bu tür parçalara da önem veriyorum
Muhtemeldir, üretime devam ederse Aslı bisiklet de Sedona için benzer şekilde üretim ve satış politikası gözetecektir, malum döviz kurları.
Hey gidi ne markaydı, konsept kafesi bile vardı (yasaklardan önce hala vardı ama tabelası dışında bisikletle çok ilgisi kalmamış gibiydi :) şimdi kapanmış bile olabilir 1 senedir geçmedim oradan).

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Batmadılar. Çeşitli markaların distribütörlüğünü yapmaya devam ediyorlar. Geçenlerde sahibiyle görüştüm, Sedona markasını tekrardan üretim planlarına alabilirlermiş.
Sedona 410 modeli mutlaka uretime tekrar girmeli bence

Kızıma Borlady almıştım, hiç binmedi. On senedir odasında sıfır haliyle duruyor. Değerli bir antika olacak sanırım. 😆

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bende de 13 yıllık 2.nesil Borla var, üstünde, 1.90 asfalt lastikleriyle trainer a bağlı hala sıfır gibi duruyor.
Sedona markası büyük ihtimalle "mazide kalan hatıralar" oldu artık.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Kayseride ismini vermeyim 😂 bi bisiklet satıcısında halen 0 sedonalar var hangi modeller bilmiyorum fakat en son gittiğimde kurulumlarını yapıyordu şimdi var mı yok mu bilmiyorum

bu arada Sedona bike Cafe vardı yeniköy tarafında; yazın çok güzel limonata satıyorlardı

İzmir'e taşındıktan sonra haliyle yolum düşmedi hiç

Orası açıkmıdır hala bilemedim.

Son düzenleme:
Kayseride ismini vermeyim 😂 bi bisiklet satıcısında halen 0 sedonalar var hangi modeller bilmiyorum fakat en son gittiğimde kurulumlarını yapıyordu şimdi var mı yok mu bilmiyorum
Geçen seneden beri bitiremedi 410ları. Kuruyorda kuruyor 😂

• Beğen
Tepkiler: celilyafes
İyi markaydı. Sedona 341 tam bir f/p ürünüydü. Sırtında 30 - 35 bin km devirdim, halen dimdik ayakta.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Battılar mı, devam mı ediyorlar bilmem ama umarım yeni modeller ile aramıza dönerler. Sitesi hala faal durumda, kullanım olarak, bisikletlerin bilgisi olarak gayet sade ve basit tutulmuş bir siteye sahipler. Güncel piyasaya gireceklerse herkesi sevdiği şehir/tur karışımı 410'u güncel olarak çıkarmak, güncel gravel akımına uyup mekanik ve hidrolik diske sahip 2 model çıkarmak olmalıdır. Yakın zamanda dönmesi ümidiyle.

Dosyalar

• sedona.JPG
    sedona.JPG
    123,4 KB · Okunma: 70
Geçen seneden beri bitiremedi 410ları. Kuruyorda kuruyor 😂
Bu gerçek mi dostlar , sırf bu yazdıklarınızı görüp teyit etmek için foruma üye oldum . Malesef 2015 temmuz ayında aldığım o senenin modeli 56 kadro sedona 410 um çalındı 2018 Şubat ayında ve bulunmadı 😭😭 aynısından alabilmeyi çok ama çok isterdim.

Bu gerçek mi dostlar , sırf bu yazdıklarınızı görüp teyit etmek için foruma üye oldum . Malesef 2015 temmuz ayında aldığım o senenin modeli 56 kadro sedona 410 um çalındı 2018 Şubat ayında ve bulunmadı 😭😭 aynısından alabilmeyi çok ama çok isterdim.
hocam şuan ne durumda bilmiyorum ama iletişim numaralarını özelden veriyorum bi ararsınız.

Hepsi güzel olsa da bence tasarım anlamında en güzel bisikletleri üreten Yerli firmamız Sedona'dır.

Özellikle dağ bisikletleri çok güzeldi, hey gidi günler hey. 🙃

Battimi batmadimi anlayamadığımız firmadır.
Hala eldiven vs gibi aksesuarları satılıyor. Ama bisiklet üretimi yapmıyor. Anladığım kadariyla.
Cinde aksesuar yaptırıp satıyor sanırım

Geri