Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yokuş yukarı niye çıkamıyorum?

Scudo
@ÇaNakkaLeRuHu
On numara. Hocam kafana uyacak birilerini bul yanına. İki kez uzak mesafe bol rampa yap. Bir dağa tırmanın mesela. Sık sık mola verin bir şey olmaz. Ondan donra ne rampa kalacak ne yol. Bu iş için dikilitaş yaylası biçilmiş kaftan. Teşvikiyeye gelene kadar 3 adet %10 rampa var. teşvikiyede bolca dinlen sonra vur dağ yoluna. 4 km sadece tırmanış. %18 e kadar eğimler var. Yoruldukça bir iki dakikalık nefesleme molaları ver ama çıkmayı kafana koy. İnan bana bu işi yaptıktan sonra tüm yollar düz gelecek sana. Tabi Yalova'ya dönüşte de 4 rampan var. Oh mis. İdman, gezi, terleme, doğa, vs. hepsi bir arada.

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Egzersiz olması sebebiyle yokuş tırmanırken kadansı bozmamaya çalışaraktan belirli aralıklarla oturma pozisyonumu değiştiriyorum. 2dk Daha one yatık sonra 2 dk daha dik, 2dk daha selenin arkasına yaşlanarak gibi gibi. En son çare olarak da vitesi yükseltip ayakta gidiyorum. Bu sayede farklı kas gruplarını sırasıyla çalıştırma imkanı buluyorum. Hem bacak kasları daha az yoruluyor.

• Beğen
@MELİKŞAH
Evde eksik etmeyiz. Ha pekmezimiz de bidon bidon. Duymasın bu menopoz teyzenin fanları. :)

• Beğen
@Işıklar Gazisi hocam simdi bagbasindan geldim kellecikardeslere kadar ciktim..20 km gidis gelis cikti..cok kotuyum..ortalamayi yukseltemedim bir turlu, hala 16 km galiba bisikletim gitmiyor.gerci bagbasi bisiklet yolu olsa olsa 5 km ancadir gerisi sehir ici .hemen sucu bisiklete attim ama oyle yani..tabi birazda yeni olmamin verdigi ataletle anca bukadar gidebildim..kellecinin orada otururken yol bisikletli bi arkadas gokirmaga sahin tepesine yukari vurdu helal olsun dedim..

vallahi sizin yokuşları görünce benim eminönü - hacıosman hattındaki tek yokuş sayılıcak yer olan beşiktaştan yukarı çıkışı yokuştan saydığım için utandım o_O:D:(

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@serkant yakıt
Bende Musaözü Göleti'ne giderken çıkıyorum bir yokuş,antrenmanlı olan bir abimiz dalga geçiyor"Orada yokuş var mıydı??" diyerek:acpsnr::acpsnr:

Osmaniye zorkun yaylasına 1 kere çıktım 2.ye gözüm kesmedi :D ama sunu söyleyeyim terlemeyen yerim kalmadı :D en sonunda bacağa bir kramp girdi ki sormayın :) 20 kilometre uzaklıkta merkeze ve ful yokuş rakım 1860 güzel bir doğası var osmaniyeye gelenler olursa götürebilirim :)

Geri