StanicEnemy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.327
- Başlangıç
- 2021—22
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Ekran görüntüsünde gördüğün kısımdaki verici veya toka bir çukurdan geçtiğinde vs oynamaya yapabiliyor ve düzeltmek için bisikletten inip doğru açıya getirmen gerekiyor. Bontragerin hız göstergesi vb kullandım ve aynı sorunu yaşadım. Hepsinde mantık aynı marka model fark etmiyor janta o toka takıldığı sürece ister istemez yamulabiliyor ve düzeltilmesi gerekiyor. Kıscası parasını hak eden bir ürün değil daha iyi alternatifleri varken alınıp kullanılması mantıklı bir ürün değil.Aynı işi görmesi dışındaki yorumlarınızı hangi bilgiye dayanarak yaptığınızı bilmiyorum ama elinizdeki ne kadar stabilse bu da en az o kadar stabil olur, kayacak yamulacak bir parçası bulunmuyor. Hatta alıcı kısmı vida ile sabitlendiğinden çok daha sağlam durur. O sağlamlığa da ihtiyaç var mı o da ayrı bir konu, lastikle tutturduğum da yıllardır yerinde duruyor.Ha 4 katı ücret ödenir mi, o da bütçe ve tercih meselesidir. Bana çok çekici gelmişti ve daha önce almayı planladığım kadroya uyumlu olduğundan almıştım. Son anda karar değiştirip , kadro değiştirince kullanamadım. Gen 7 Madone kadrolara uymuyormuş.
Montaj videosunu aşağıya bırakıyorum.
*Deniz bey hayırlı olsun, teklif ettiğiniz rakam da bana uymuyordu, siz mantıklı olanı yapın
Şuanda Duotrap s 2600 TL sıfır fiyatı.(link) yol bilgisayarı alıp kullanmak çok daha mantıklı. Bilmiyorum bana pek kişisel tercihden daha çok fanboyluk hissi veriyor Duotrap satın alıp kullanmak.