tensaisakuragi
Üye
- Tepki
- 23
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Hayırlı olsun. Hangi paketi sipariş verdiniz? Sensötlü mü sensörsüz mü?(link)
Bende dün bundna sipariş verdim. Teslim tarihi ağustosun sonu. İnşallah okyanusta kaybolmaz![]()
Dediğiniz model hakkında bilgim yok ama yol bilgisayarının pilli olmasındansa usb ile şarj edilebilir olması daha iyi bence.
İgpsport, Cycplus, Geoid, Magene, Xoss, vb. bunlar Garmin'dir Wahoo'dur gibi markalara nazaran daha basit, çok daha ucuz, amatör seviyedeki bisikletliler için uygun ürünleri olan markalar.
Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum, birbirlerine üstünlükleri nedir? Buna göre alım yapacağım.Herkese selamlar iki ürün arasında kaldım garmin edge explore ve magene c606 bir tafsiyede bulunabilirseniz sevinirim.
Garmin ekosistemi farkli bir dünya. Bence garmin ve wahooyu diger cihazlarla ayri degerlendirmemiz gerekiyor.Nedenini detaylandırabilir misiniz?
Teşekkür ederim 🙏Garmin ekosistemi farkli bir dünya. Bence garmin ve wahooyu diger cihazlarla ayri degerlendirmemiz gerekiyor.
Sadece ben 🤷♂️Garmin kullanan çevren varsa seçmen daha iyi olabilir. Yoksa zaten bence wahoo roam v2 çok yeterli bir ürün
Garmin aldım şimdilik içimede sindi memnunum.Magene iyi bir cihaz olabilir ama hem tatmin edici bilgi yok hemde yabancı sitelerden yaptığım araştırmalarda daha yolun başında olduğu ile ilgili yorumlar var yada ben öyle anladım belki ileride çok daha iyi olur .Bende kafam ağırmasın istiyorum o yüzden garmini tercih ettim.Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum, birbirlerine üstünlükleri nedir? Buna göre alım yapacağım.
hangi modelini aldınız acaba?Garmin aldım şimdilik içimede sindi memnunum.Magene iyi bir cihaz olabilir ama hem tatmin edici bilgi yok hemde yabancı sitelerden yaptığım araştırmalarda daha yolun başında olduğu ile ilgili yorumlar var yada ben öyle anladım belki ileride çok daha iyi olur .Bende kafam ağırmasın istiyorum o yüzden garmini tercih ettim.
Edge expolere proffesyonel olmadığımdan başlangıç seviyesi için güzel .hangi modelini aldınız acaba?
Teşekkür ederim.Edge expolere proffesyonel olmadığımdan başlangıç seviyesi için güzel .
Yine de exprole içime sinmediği için Magene aldım. Velo'dan aldığım bilgi ile bu kararı verdim.
Çok teşekkür ederim, bildiğim kadarıyla yok ama basit ingilizce ile çözülebiliceğini düşünüyorum. Elime ulaşır ulaşmaz size detaylı bilgi veririrmHayırlı olsun. Türkçe dil seçeneği var mıdır acaba ?