Scudo Sports

Yol Bilgisayarı Öneri

(link)

Bende dün bundna sipariş verdim. Teslim tarihi ağustosun sonu. İnşallah okyanusta kaybolmaz :)

• Beğen
Tepkiler: TalhaB.
Scudo
Valla en ucuzunu aldım diyeyim. Fazla bilgim yok,ek bişey almam gerekirse sonra alırım artık :)

Teşekkür ederim detaylı yorumlarınız için, önerdiklerinizi listeye aldım, araştıracam.

Dediğiniz model hakkında bilgim yok ama yol bilgisayarının pilli olmasındansa usb ile şarj edilebilir olması daha iyi bence.

Sigma larda pil süresine ortalama 2 yıl yazdığından, şarjla uğraşmayacak olmak kolayıma gelmişti ama BSC100s in de şarjı iyiymiş. Ben edge 200 ü her 3-4 saatlik sürüşün ardından şarj etmek zorunda kaldığım için şarj konusundan biraz bıkmışım sanırım 🙂
İgpsport, Cycplus, Geoid, Magene, Xoss, vb. bunlar Garmin'dir Wahoo'dur gibi markalara nazaran daha basit, çok daha ucuz, amatör seviyedeki bisikletliler için uygun ürünleri olan markalar.

Evet gps bağlantılı olanlar dağlık yollarda acaba anlık hızı göstermeyi veya km kaydetmeyi belli bölgelerde keserler mi diye de merak ediyorum.

Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️,

Bir süredir aktif sürüşlerim olmasa da, havalar güzel iken kadans ve nabız değerlerimi görmek için tur esnasında 2 gündür cycplus nabız bandı şarj almamaya, 100-110 lardan 160 Lara anlık yükselen nabız ölçümleri ile hata vermeye başlamıştı. Akşam üstü açmaya karar verdim. Dışarıdan herhangi açma/kapama için referans deliği, vida vs yoktu. Önce butonun silikon kılıfını çıkardım. Baktım, böyle olmuyor. Üst tarafta bu yanlış zorlamamdan, biraz buton etrafındaki sızdırmazın dokusuna zarar verdim.Ama neyse ki işlevsel değil kozmetik açıdan bir eksisi oldu. Sonra Falçata yardımıyla, alt taraftan kenarlardan çizerek açmaya çalışırken , klasik saatlerin arka kapaklarını açarkenki yaptığımız kanırtma gibi, kanala düşen falçata ucunu biraz oynattım, Açıldı. İçi çok çok az da olsa pas/küf/korozyon arası,ufak tefek öbeklenme yapmış. Şuan düzeldi. Eğer kullanan ve sorun yaşayan varsa bu şekilde bir müdahale oluyor. Pili de 3.7 v lityum şarj edilebilir pil. Çalışma süresini arttırmak isteyen için aynı hacimde daha güçlü pil ile değişim yapılabilir.

IMG_20231231_000305_794.jpg

Herkese selamlar iki ürün arasında kaldım garmin edge explore ve magene c606 bir tafsiyede bulunabilirseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Herkese selamlar iki ürün arasında kaldım garmin edge explore ve magene c606 bir tafsiyede bulunabilirseniz sevinirim.
Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum, birbirlerine üstünlükleri nedir? Buna göre alım yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: Erdinc BHR
F/P dengesine bakarım. Verdiğin para ve aldığın hizmet dengesinde hangisi ağır basıyorsa o modeli tercih ediniz.

Ben öyle yapıyorum, hiç pişman olmadım.

Başkalarının ne yaptığı, ne aldığı beni ilgilendirmiyor, ben kendim mutluysam, aldığım ürün amacıma hizmet ediyorsa iş bitmiştir.

• Beğen
Garmin kullanan çevren varsa seçmen daha iyi olabilir. Yoksa zaten bence wahoo roam v2 çok yeterli bir ürün

• Beğen
Tepkiler: lrfan ve Ricochet
  • Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum, birbirlerine üstünlükleri nedir? Buna göre alım yapacağım.
Garmin aldım şimdilik içimede sindi memnunum.Magene iyi bir cihaz olabilir ama hem tatmin edici bilgi yok hemde yabancı sitelerden yaptığım araştırmalarda daha yolun başında olduğu ile ilgili yorumlar var yada ben öyle anladım belki ileride çok daha iyi olur .Bende kafam ağırmasın istiyorum o yüzden garmini tercih ettim.

Garmin aldım şimdilik içimede sindi memnunum.Magene iyi bir cihaz olabilir ama hem tatmin edici bilgi yok hemde yabancı sitelerden yaptığım araştırmalarda daha yolun başında olduğu ile ilgili yorumlar var yada ben öyle anladım belki ileride çok daha iyi olur .Bende kafam ağırmasın istiyorum o yüzden garmini tercih ettim.
hangi modelini aldınız acaba?

Yine de exprole içime sinmediği için Magene aldım. Velo'dan aldığım bilgi ile bu kararı verdim.

• Beğen
Yine de exprole içime sinmediği için Magene aldım. Velo'dan aldığım bilgi ile bu kararı verdim.

Hayırlı olsun. Türkçe dil seçeneği var mıdır acaba ?

Hayırlı olsun. Türkçe dil seçeneği var mıdır acaba ?
Çok teşekkür ederim, bildiğim kadarıyla yok ama basit ingilizce ile çözülebiliceğini düşünüyorum. Elime ulaşır ulaşmaz size detaylı bilgi veririrm

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Geri