@mehmetsunu
elitlerin amatör yarışlara alınmasını asla kabul etmiyorum öyle yağma yok,yani adam milli bisikletçidir ,olmaz tabi,lisans olayı tartışmaya açık bir konu ,lisans neden istenmekte bunu tartışmak lazım
zati çıkarmasıda kolay gerçi,ama lisanslı lisansı olmayan şeklinde olabilir ,geçen sene olduğu gibi, lisans çıkartanlar zati amatör kişiler ,kendi namıma bende amatörüm lisansım yok ama lisans çıkartacağım 1 sene sonra yeniden çıkartacağız bu bana terso gelmekte ,meblağ olarak esasında bir şey değil ama tekrar olması sıkıcı ,madalyonun öteki yüzüde, senede bir kontrolde gerekebilir yani kalp atışları kan dolaşımı bu bakımdan iyi olan yanıda var yani.
ya mehmet sunu,
siyah ile yazdım gene hoşuma gidiyor yahu,,
furkan t.k 'yı biliyorsun ilk idmanda altında başka bir bisiklet var idi sonra cube karbon aldı ,arkasında küçük çanta var idi ,başıbüyük eğimlerine daldık ,akabinde 50 km durmadan bastı furkan, dudullu-göçbeyli etapta orada 2 saat 7 dakika ile iyi derece aldıki ,acaip eğimler vardır orada ,furkan çalıştı çabaladı ve ne oldu 283 kişi arasında uludağ eğiminde 3 'üncü oldu ama orbeanın düzenlediği tur, yarıştan öte gezi amaçlı idi,bu bakımdan kendi katagorisinde aynen furkan birincidir.
furkanı sollayanlar onun katagorisinde değil idi ,furkan aynen şöyle düşünecek 25-35 yaş arası onun rakipleri,
bir yarışçı hırslı olacak ,aksi takdirde kürsüyü göremez,ismail, genç dostumuz 19 yaşına basmıştır şimdi, foruma üye değil, velodan uğur ile at başı gittiler kısada ,ortalalama 40 yaptı ismail ,bu çocuk bence altın bir çocuk, bu çocuğu değerlendirecek olanlarda özel sektördür,ya da kamu,bu cocuğun kabiliyetini sunacak imkanları bu devlet sağlayacak ,ya da özel sektör ,
ben buna bakarım, o çocuğu takip ediyorum ,geleceği çok parlak ,43 km 'de ortalama 40 'ı buluyor ise ismail yaşı daha 18 ,ilerde bunuda aşabilir ,
001
2575 | İsmail | Çavuşoğlu | 01:04:24.56 | Genc Erkek | 1 | 1 | |
---|
002 | 2021 | Uğur | Demir | 01:04:24.75 | Elite Erkek | 1 | 2 |
---|
favorim aynen ismail çavuşoğlu,,
ya mehmet sunu ,
bu gün güzel bir hava var idi 30 ocak 2017 güneşli idi hava ,valla bi güzel çıktım sele yaptım ,kısa takıldık eve geldim ,
bu pazar şöyle bir adet 122 km yapıverek kendimize gelek,
mehmet sunu gardaş şu karbon yolun nemen bir şey olduğunu artık anlat ,anladığım kadarı ile bir türlü nasip olmadı binemedin, bu tcr karbonun yol hakimiyeti nedir ,artı serimi artı eğimde esneme yapıyormu ,eğimde çok rahatmı çıkıyorsun,
naçizane bu hafta sonu bir tur atıver yahu..