@mutlu07
geçen sene gran fondo marmarada makarna verildi ben yemedim ,artı sandviç arası peynir verildi onu yedim artı su ,
valla açıkça çeşme felan benim için artık yalan oldu,mete dostum irtibatta federasyon ile
bu sene kasımda olabilir dedi gran fondo marmara için ,
bana en yakın olan bu etap ,bir durumda şu olabilir geçen sene otobüsler bedava gitti geldi
altın ovaya oradan bostancıya ,fakat bu sene otobüsler ücretli olabilir
hem para ver hemde yarış ,yok efendim cebinden yemek parası harca akla yakın değil.
bir kere hem para veripte yarışmak üstüne kuru bir madalya almak yarışma felsefesine aykırı bir durum
ödül ya altın olacak yada para,can şakarcan arkadaşımız ödülleri topladı
ama gel gelelim 5 tane dairesi yok
sonunda insan ne kadar nereye kadar gidebilir ,kişi trafiksiz yerlerde durmadan basarakta adrenalini ferdi yaşayabilir
illa yarışlarda var olmak gibi bir durum söz konusu değil.
geçen sene gran fondo marmarada makarna verildi ben yemedim ,artı sandviç arası peynir verildi onu yedim artı su ,
valla açıkça çeşme felan benim için artık yalan oldu,mete dostum irtibatta federasyon ile
bu sene kasımda olabilir dedi gran fondo marmara için ,
bana en yakın olan bu etap ,bir durumda şu olabilir geçen sene otobüsler bedava gitti geldi
altın ovaya oradan bostancıya ,fakat bu sene otobüsler ücretli olabilir
hem para ver hemde yarış ,yok efendim cebinden yemek parası harca akla yakın değil.
bir kere hem para veripte yarışmak üstüne kuru bir madalya almak yarışma felsefesine aykırı bir durum
ödül ya altın olacak yada para,can şakarcan arkadaşımız ödülleri topladı
ama gel gelelim 5 tane dairesi yok
sonunda insan ne kadar nereye kadar gidebilir ,kişi trafiksiz yerlerde durmadan basarakta adrenalini ferdi yaşayabilir
illa yarışlarda var olmak gibi bir durum söz konusu değil.