Eski hibritci sonradan yolcu ve sonradan mecburi (kaza) hibrite donus yapan biri olarak yazin ilk kez izmit - istanbul turu yapmistim.
Sabah 5'de yola ciktim İstanbul Pendik tarafindan sahil kenarindan ilerliyorum, etrafta bir ton bisikletli var, grup olanlar, tek olanlar... İzmitte tur yaparken bu kadar bisikletli gormedigim icin sevindim. istanbul'da gorduklerimin cogu yol bisikletliydi, herneyse izmitte genelde bisikletliler bisikleti ne olursa olsun selamlasir bende severim selam vermeyi. İstanbul'da 1. Bisiklete selam verdim oralı olmadi neyse dedim 3-4 kisilik grup gecti yine bosa selam
3. Kisiye selam verdim yine yok, ya dedim istanbul'da kimse selamlasmiyor ya da onlar yol bisikletli ben gariban hibrit, sehir bisikletli olarak selam almaya kidemimiz yetmiyor
ondan sonra koyun suru misali bende selam vermeyi kestim
Neyse asil olay caddede suruyorum yanimdan, karsi yoldan yol bisikletliler gecip gidiyor, masallah her markada var dandik pek marka yok
hic mola vermeden istanbula' geldim kahvalti bile yapmadan tek yedigim bir kase yulaf ezmesi neden bunlari diyorum o kadar pedal basmisiz, yorulmusum vb. bilinsin
neyse uzatmiyim
Caddede yanima specialized kullanan bir bayan geldi yanimda yavas sonradan basti pedala fisekledi
artistlik yapiyor yani
buldu yorgun gariban bisikleti olani verdi coskuyu
karakter olarak pek boyle gazlara gelen biri degilim ama biraz kendimi deniyim, hem bayan sonucta erkeklik duygularimiz kabardi bir bayan gecti beni
bu arada bu bayan kimse birisi trafik kurallarindan bahsetmesi lazim, hic bir trafik isiklari umurunda degil, saga sola bakip kirmizida geciyor ilginc bir tip belkide caddede herkes boyle
depoda kalan son enerjim ile depara kalktim ileride yetistim ve gectim nabzim 200 klasik bir taraftan soluma modu
esasinda yaris yapmiyoruz benim bisiklet gitmiyor
gectikten sonra pil bitti tabi bayan yetisti bana ve tabiki gecti zaten gecegini biliyorum siklet farki
Ozetlersem, yol bisikletim yok diye mi oldu bilmiyorum ama oyle bir macera oldu. Buradan bu bayana sesleniyorum belki forum uyesidir
trafik kurallarina bir zahmet uyalim, babanin yolu degil, hepimizin yolu
ayrica yol bisikletin varsa kendine uygun ayni sartlarda bir rakip bul
Birde mtb, hibrit vb. bisiklet kullanip, yol bisikletini gorunce dur len ben bunu bi tokatliyim geceyim deyip, deli gibi pedal basip gecip sonradan yanindan gecen yol bisikletine baka kalanlar
Tabiki esas olan kisinin kondisyonu vs. ama bu neyin mucadelesi veya kaniti?
kimse size yol bisikletini mtb ile gectiniz diye kupa vermeyecek
Artistlik yapan varsa, dag yoluna veya bozuk yola gel kapisalim deyin
En güzeli bosverin, bakin keyfinize..
Saygilar...