Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletçilerinin mtb bisikletlere karşı propagandaları

@Ziya On Road

Vallahi inanılmaz. Bir ben mi şaşırıyorum bu duruma bilmiyorum ki. Dağ bisikletiyle şehre mi inmişler. Ne yapsak bilemedim şimdi. Giyotin iyi bence. Ya da bence şehir merkezlerinde sallandıralım ibreti alem olsun diye. Sizler nasıl emrederseniz artık.

Yazık gerçekten. Üzücü bir durum. Zordur be böyle yaşamak senin için de üzüldüm şimdi.

Scudo
@Fallen_soul

kırk bisiklet,kırılmış bendeki haysiyet

(Aşık Kaldato yine
Garmin'in doğrultusunda gidiyordu )

İnce tekere geçtiğim günden beri coştum
Xt'nin, şıvalbenin peşinden çöllere koştum
Havyar suyuna ekmek banayım derken
İçecek sudan oldum, neyleyim şaştım

Durun hele, bir çift sözüm var size,
Şol belim fıtık oldu olalı,
(market bisiletinden sebeb )
caynt,tirek,sipeşılayzıt görsem apıştım!!!
Yuvarlacık zipplere,diti sivislere bakarak
Can havliyle tavuk dönere yapıştım

Kalkan egom adam boyu olur mu?
Sizce benim tampon tavana vurur mu?
Yiğit kişi dilbersiz durur mu?
Tüketim çılgınlığında a dostlar;
Dünya ile yarıştım.

Kaldato koma vede segmente
ezelden hasta;
Bak mabadı kalkıyor yine aheste.
Nihilistim a dostlar;
Sanki tümevarımcı tezlerim kafeste
Ben bu kaotik çözümlemeye fena alıştım

Durun gençler ,
bir çift sözüm var size:
Şu garminimde tam kırk rotam var
Kırk tur şu garip canda ne arar?
Tek özbenliğim var ki ancak bana yarar,
Kırk hayale bir kerede kavuşam.

Doğrusu karbonel yollar şâhâne,
Fekat onlar sizin ,bundan banane?
Yok mu her fakire birer tâne
Siz verin, ben alkışa boğam!

Valla hepinizi sevmek isterdim,
Lakin kendime bir söz verdim.
Eğer havaysa tüm tasan derdin,
Kamçımı yarışta şaklatam.

Anlıyorum, taktir istiyorsunuz,
Bir baltaya sap olmaktır arzunuz;
Kaldato der ki yürek hoş bir uzvumuz;
Siz iyiliğe koşun, ben alkışlayam!

Her sabah 6-8 arası Fatih-Sarıyer arası antrenman yapıyorum. Bisiklet Carraro Big 629. Yol bisikletlilerin beni sürekli geçmesinden dolayı hırs yapıp onları geçmeye çalışarak 2 ay gibi kısa bir zaman diliminde kendimi çok geliştirdim(tabii beslenmede önemli):)

Aslında anladım ki yol bisikletleri hızlı değil ben yavaşmışım:) Köpeklerden haz etmediğim için de yakınımda en az bir bisikletli ile gitmek iyi oluyor:kötü:. Eskiden beni geçmesini beklerdim, yanına takılmak için. Şimdi benim yanımdan yol bisikleti geçmediği için ben yolu yakalayıp selam verip gidiyoruz:harika:2058-09-28 03.56.40.jpg

Bazen mahallede çocuklara denk geliyorum. Hadi yarışalım diyorum. Hep geçiyorlar beni. Yarış bisikletli abiyi geçtim mutluluğunu görmek şahane bişey, gözler pırıl pırıl :)

@FuBu Zor değil aslında çok eğlenceliler, giyotine filan gerek yok. Yoksa komik çabalamaları, komik idealarıyla kim güldürecek bizi. Ben ki gravelini en çok araziye vuranlardanım, mtb'ci kafasına ulaşıp şu parkurda mtb'yi şöyle geçerim, böyle geçerim diyemem. Paşalarımız bir de acayip alıngan :) Ama kendi seçimleri.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@trainspotting35 Katılıyorum. Özellikle kalabalık ve büyük şehirlerde her yönden kullanışlılar. Amaç hem ulaşım, hem hobi, hem de sporsa hepsini tekeri boyutunda eşit karşılıyor. Yol bisikletime veya gravelime binmek için şehir dışına çıkmam gerekiyor, başka yere götürmem için case ayarlamam gerekiyor, Katlanır öyle değil amacı zaten şehirde sürmek, katla her yere götür.

@mariokaldato

Seni sevmeyen ölsün raşit
Bu kadar güzel yazılır ışte

@mariokaldato

8 bisikletin 2 'si yol 5 'i 26 jant 'bir tanesi şehir bisikleti idi,hepsinin hakkını verdim,1976 'da başladı iş burda gençlere tavsiyem ne mtb 'ın ne de yolun ,yolundan şaşmayın,ölene kadar bisikleti asla birakmasinlar,

Vizyon ölümüne bisiklettir
Raşit dostum
Birde böyle hiziplesmeler çok komik ,dağ bisikleti özgürlüğün babası
Nedenmi yav orman gibi varmı belgrad ,çekmekoy,aydos ,
Yolda aynı durum yok ,haa nerde var aynen şile köyleri 130 km ile 180 km 'ye patlar bu iş

Tabii buradaki amaç yarış değil, sınırları görmek. Fatih-Sarıyer arası non-stop 60 KM gidiyorum sabah antrenmanında. 2 gün önce 28.2 KM/H ile en iyi ortalamayı yakalamıştım. Hedefim ortalama 30 KM/H yi yakaladıktan sonra yol bisikleti alıp yarışlara katılmak. Şöyle de bir gerçekte var ki yol ile yan yana giderken onun ürettiği güçten daha fazla üretmen gerekiyor. Hadi düz yolda aero pozisyon alarak o farkı bir nebze kapatmaya çalışıyorsun ama yokuşlarda kalıyorsun, en son haykıracak seviyeye geliyorsun.:hhhhhh:
Sonuç olarak; Eğer konfor istiyorsa bisikletçi, şehir içinde de gayet sürebilir MTB'yi. Son 2 aydır amortisörü bir kere bile açmadan hep kapalı bir şekilde sürdüğüme göre, demek ki ben performansı konfora tercih ediyorum. Yol bisikleti şu şartlar altında mantıklı, hatta yol yarışlarına katılacak ise şart! Birbirimizi kırmanın hiçbir lüzumu yok. Saygılar.. :)
(Bahsettiğim 60 KM lik rota)
Gidiş : (link)
Dönüş: (link)

@OmerKa
Şehirde mtb kullanma hakkımız yok öyle mi ? Mazgallarrın üstünden geçmeyi dikktsizce dene . Çukur yuvalarına son sürt gir .

• Beğen
Tepkiler: FuBu ve OmerKa
@MAERKEK

Daha iyisini izleteyim... MTB'nin yeri parkurdur...

Geçen İzmir'de yol bisikletiyle bir MTB'liyi geçtim. Bisiklet yolundaydık ikimiz de. Pardon geçebilir miyim dedim zira yolun ortasındaydı. Sağa çekildi. Teşekkürler dedim tekrar eski hızıma ulaştım. 4-5 km sonra kırmızı ışıkta durdum bir baktım bu arkadaş arkamda nefes nefese kalmış. Beni geçmeye çalışmış kendi kendine :koptum: Ben gayet stabil bir hızda kastırmadan gitmiştim halbuki. Ben bunu görünce hafif tilt oldum öyle bir bastım ki bu arkadaş 300-400 metre geride kalmış. Yani sizin haberiniz olmadan bile bazıları yarış yapıyor arkanızdan kendilerince :D

Benim karışmalarım genelde sakin sakin giderken beni gören çocuklarla oluyor :) abi diyorlar atlıyorlar önüme yarış tutuyoruz birlikte baya eğlenceli oluyor hepsi geçiyor beni
herkes mutlu yüzde gülücükler ne güzel .Bir çocuk gülerse dünya güler.

@hamiderdem Bim den alınan bisikletleri küçümsemeyelim Lütfen benim bisikletim çalındığında yıllar evvelsi brldayama alıp altı bin kilometreyi devirmiştik onun sayesinde bisiklet tamirini öğrendim

Benim,bu konuda hayretler içerisinde kaldığım bir durum var.Arkadaşın dediği gibi dağ bisikletini arazide bir kez olsun kullanmayanı anlamıyorum.Konfor falan hikaye.Konfor isteyen adam şehir bisikleti alır.Ben şeklini beğenmiyorum canım bunu istiyor diyorsa e hadi tamam.Ama cahilliğinden ise doğrusunu öğrensin boşuna hamallık yapmasın.Asıl konuya gelirsek.Bisikletimi araba arkasına atıp ormana gitmek için benim arabam falan yok.Öğrenci adamım.Var mı öyle yapan?Eeeee.Biraz düşünün.Şehrin göbeğindeki adam en yakın ormana gitmek için asfalttan gitmesin mi yani?Bisikleti sırtına mı alsın?Gülüyormuş!Gülmeye devam edin.Biz böyle olduğumuz sürece yolda bizi gören insanlar asıl bizlere gülüp uzaylı muamelesi yapar.

Daha dün akşam öylesine tura çıkayım dedim 15-20 km yapar gelirim dedim yola çıktım bi 5-6km gittikten sonra arkama bir MTB bisikletçisi geldi ilk başta pek aldırmadım 2-3 dakikaya kaybolur dedim (bu arada yolda 34-35 le gidiyorum) adam inatla ben ne kadar hızlansamda adam peşimi bırakmadı yaklaşık 4 km böyle gittik adam en sonunda dayanamayıp arkamdan ayrıldı yanlız adamda ne bacak varmış ben yol bisikleti ile zor yaptığım ortalamayı adam MTB ile yaptı ya birde altındaki bisiklette öyle aman aman bir şey değildi yani hayret ettim sonra ileride biraz yavaşladım ve adam yanıma doğru gelmeye başladı selamlaştık falan sonra adamı tebrik ettim yani bir an şüphe ettim MTB yoldan dahamı hızlı diye :)

• Beğen
Tepkiler: notforheaven
@Bisiklet sever 93 Sizin yaş genç sanıyorum kilo ne alemde? belki adam hem sizden daha yaşça büyük kilosu'da fazladır patlayıcı güç bir süre idare eder sonra pes etmişdir.

Geri