benben
Aktif Üye
- Tepki
- 183
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Süper fikir aslında. Lakin kullanıcı sayısı az olduğundan, o çakma modeller kadar satmayacağı için bu işe girmeye hevesli babayiğit bulunması zor...
Güzel fikir ama ayakkabı üretimini detaylarıyla bilemediğimizden çok mantıklı yorum yapmak zor bu mevzuda,ayakkabı üreticisi bir arkadaş varsa daha bizi aydınlatabilir bu konuda.Hocam 100 liraya çakma ayakkabı satıyorlar ve kâr ediyorlar muhtemelen. 200 liraya spd ayakkabısı satsalar deli gibi alan olur. Ben 5 tane alır köşeye koyarım en azından
Velev ki...Ama ne olursa olsun yerli üretim olsa keşke,2 bin liraya 3bin liraya ayakkabı almak zorunda kalmasa vatandaş!
Hocam 100 liraya çakma ayakkabı satıyorlar ve kâr ediyorlar muhtemelen. 200 liraya spd ayakkabısı satsalar deli gibi alan olur. Ben 5 tane alır köşeye koyarım en azından
Bir Türk ayakkabı markası
Burada derdimiz zaten yerli bir ayakkabı üretmek! Yurt dışını kısa bir süre unut hocam.Eğer o Türk markalı ayakkabı firması dediğiniz gibi süper kalite bir ayakkabı üretse bile,biraz tecrübesi olan bu işleri biraz bile bilen bir bisiklet binicisinin,kalkıp tanımadığı ne olduğunu bilmediği ve herhangi bir malzemesini daha önce tecrübe etmediği bir Türk markasının ürettiği ayakkabıya o paraları vermez! Size soru Polaris spd ayakkabı üretse 5bin lira verip onumu alırsınız aynı fiyattaki sidi yimi veya Fizik markayımı alırsınız?İç piyasa gram umrunda olmaz, gider yurtdışına satış yapar.
O değilde yere basmaya korkar olduk şu rakamlardan,aman kalim eskimesin Allah'tan kışın sürüşler velespidden inmeden git gel şeklinde.Sonra 200 TL'lik ayakkabıya alacağın 224 TL'lik kal pahalı gelecek birde kal üretimi bekleyeceksin 🤣
(link)
spd ye bakış açına hayran kaldım Kadir.😎Hocam 100 liraya çakma ayakkabı satıyorlar ve kâr ediyorlar muhtemelen. 200 liraya spd ayakkabısı satsalar deli gibi alan olur. Ben 5 tane alır köşeye koyarım en azından
Hangi model o %100'den fazla zam gelen? 😀Kısacası dış mihraklara gebeyiz...)
1 ay önce almak istediğim ayakkabı 2000 tl iken şuan 4500 tl olmuş...2000 TL den aşağıda ayakkabı artık yok gibi...
Sıdı Shot 2...Hangi model o %100'den fazla zam gelen? 😀
Sidi shot kullandım 2019-2020 arası. Northwave Revolution 3 tavsiye ederim hem sidi'ye göre daha ucuz hemde 50-60 gram daha hafif. 15 üzerinden 12 stiffness.Sıdı Shot 2...
yuhh daha 2 ay önce 2700'e almıştım. şimdi liste fiyatı 4600 olmuş....Sıdı Shot 2...
Sorun şu aslında beden olarak ayağıma uygun bulamıyorum, var olanlarda da renk sıkıntısı var.Uzun bir süre siyah ayakkabı kullandım, siyah kullanmayı istemiyorum)Sidi shot kullandım 2019-2020 arası. Northwave Revolution 3 tavsiye ederim hem sidi'ye göre daha ucuz hemde 50-60 gram daha hafif. 15 üzerinden 12 stiffness.
2 ay önce bende almıştım aslında, hatta bu konuyu şikayetler bölümünde de açmıştım..Aldığım ürünü sırf dolar yükseldi fiyat arttı diye iptal edildi.. Sonra da alamadımyuhh daha 2 ay önce 2700'e almıştım. şimdi liste fiyatı 4600 olmuş....
bende aynı konudan muzdariptim. bir çok markayı bizzat denememe rağmen en uygun sidi kalıpları geldi. hatta ilginç bir şekilde sağ sol ayak hissiyat farkı bile farklı, arada sanırım yarım numara fark bile olabilir.Sorun şu aslında beden olarak ayağıma uygun bulamıyorum, var olanlarda da renk sıkıntısı var.Uzun bir süre siyah ayakkabı kullandım, siyah kullanmayı istemiyorum)
Ayağıma göre bir tek Sıdı shot beyaz renk buldum onunda fiyatı malum,yukarıda arkadaş bahsetmiş..:=))
Northwave Revolution 3 bıkeınn sayfasında Türkiye geliş fiyatı da algısı vergisi ile 3000 tl ....
Pazartesi 224 TL olan kal şuan 268 TL olmuş 😬🤫 Birde indirimli fiyatı yazmışlar 🤣🤣Sonra 200 TL'lik ayakkabıya alacağın 224 TL'lik kal pahalı gelecek birde kal üretimi bekleyeceksin 🤣
(link)
Kaç numara kullanıyorsunuz? Ben yurtdışındayim bakayım burdan, uygun gelirse ücretini yollarsın burdan alır yollarım.Sorun şu aslında beden olarak ayağıma uygun bulamıyorum, var olanlarda da renk sıkıntısı var.Uzun bir süre siyah ayakkabı kullandım, siyah kullanmayı istemiyorum)
Ayağıma göre bir tek Sıdı shot beyaz renk buldum onunda fiyatı malum,yukarıda arkadaş bahsetmiş..:=))
Northwave Revolution 3 bıkeınn sayfasında Türkiye geliş fiyatı da algısı vergisi ile 3000 tl ....
2 ay önce bende almıştım aslında, hatta bu konuyu şikayetler bölümünde de açmıştım..Aldığım ürünü sırf dolar yükseldi fiyat arttı diye iptal edildi.. Sonra da alamadım