Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti bagaj tercihi

@xsertan

Şöyle diyim. Arkadaş bayi sistemi ile çalışmayan canyondan yol bisikleti aldı. Kurulumunu kendi yaptı. Bir süre sonra alü kadro çatladı. Firma ile iletişim sonrası firma iadeyi yol masraflarınıda üstlenerek zorluk çıkarmaksızın kabul etti. O firmanın insaniyetine vede kurumsaliyetine kalmış bir olay. Adam kadrosuna fisebilillah garanti veriyor .Bu arada da artniyetli olmuyor vay sen kurulumunu yapmışsın diye. Bende internet üzerinden almıştım. Şayet bir sıkıntı olsa herhalde erdoğanlar ben almam demez, hadi erdoğanlar ben almam dedi firmaya bir mahalle dilberi ağzıyla alllov derim o iş orada hallolur. Bak sinirlenecek bir mevzu her zaman çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Sertan Canpolat
Scudo
İzninizle bu sefer konuyu ben hortlatıyorum. :)
Bende yakın zamanda tura çıkacağım.
Sele borusu ve arka çatala bağlanan cinsten bir bagaj satın aldım.
Gayet sağlam gözüküyor fakat sürüş stilini biraz fark ettirdi. Sanırım alışmaya bağla bir durum.
Çok fazla yük bindirmemek şart tabi, sonuçta bu bisiklete uygun bir durum değil bagaj işi.
Geri kalan izlenimlerimi turdan sonra sizlerle paylaşırım. :)

Merhaba, yol bisikletim için bu bagajdan almayı düşünüyorum.Heybe ve diğer malzemeler ile ortalama 15 kg yük taşıyacağım.Sizce nasıldır,Kullanan var mı?kaiwei-kw-671-10-kadro-destekli-arka-bagaj__0431975973187411.jpg

@pedallıyoruuz Kendime alacaktim arkadaşimin da ihtiyaci vardi o aldi ben alamadim para ayiramadim felan derken. Şu an kullaniyor salcano xrs050 clarisinde. Benm zamanimda 50 tl felan alioduk sanirim şu an kac bilmiorum ama.

Gayet randimanlıydı hani ustune uyku tulumunu çadirini heybelerini atip belki 15 kg civari belki az daha fazla atiodu hunharca kullaniyordu canakkale sehitlik turundaydi felan :harika:

hani dikkatli kullanirsaniz az yükle hicbisiye zarar vermeden kullanilabilir. Tabi bi de baglanti yerlerine her ihtimale karsi yine de bi eski ic lastik yapistirin ne olur ne olmaz kadroya

• Beğen
Tepkiler: pedallıyoruuz
@mmakif

Yanıt için teşekkür ederim. Bende ortalama 15 kg yük taşıyacağım sorun çıkarmaz o zaman :)

• Beğen
Tepkiler: makifir
@pedallıyoruuz geçen ay n11den 75 tlye aldım beklediğimin üzerinde çıktı hafif bir ürün 1kg civarında,ama kullanışlılık olarak tavsiye ederim,15/20kg yükleri rahatlıkla taşıyor,alırsanız sadece kurulumunu yaparken bağlantı vidalarını dikkatli sıkın,kırılabiliyor vidalar biraz zayıf.tam fiyat performans ürünü,emsalleri topeak markalar 150tl civarında malum.

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
Yol bisikletinde bagajin ne işi var yav ?

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
@mariokaldato
Aynen droplara asıverin BİM poşetlerini, gerçi onlar da 25 krş. vazgeçtim pazar poşeti asın :koptum:

@mariokaldato

Yazın ufak bir tur yapacağım. Heybelerimi, çadırımı, matımı vs aldım. Onlarıda koymak için portbagaja ihtiyacım var. Biraz görüntüsü değişik olacak ama bunu yapan ilk ben değilim :D

selamlar arkadaşlar . en başta söyliyeyim sadece tur için değil gerektiğinde bagajları söküp performans yapmak istiyorum . daha önce çift amortisörlü dağ bisikleti kullandım ve sadece asfalttaydım bu yüzden sürat ve performans için yol bisikleti alıcam . ama ben aynı zamanda bisikletle gezen biriyim . tur bisikleti veya hibrit bisiklet almayı düşünmüyorum . yol bisikletini daha çok beğeniyorum ve yol bis. yapacağım hızı tur/şehir'de yapamayacağımı düşünüyorum . düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

@Recephan Yılmaz
kafan baya karışık sanırım. Uzun km.ler yapacaksan yol bisikleti iyi olur. Yok ben kamplı turlar da yaparım, bagajlarım çok olacak diyorsan mecburen tur bisikleti almalısın. Kafandaki düşünceleri iyi süz, bütçeni buna göre belirle. Bana kalırsa sen hem yol bisikleti hem gezi bisikleti almalısın.

@isosel
bütçem sadece bir bisiklete el veriyo ve kamplı turlardan ziyade şehir içi veya ören yerleri tarihi mekanlar felan gezicem yani günübirlik. oyuüzden büyük heybelere ihtiyacım olmicak. ufak bagajlar. dolayısıyla yol bisikleti düşünüyorum. fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim

@Recephan Yılmaz
yol bisikletine bagaj takılıyor mu bilgim yok ama günübirlik git gel ve uzun mesafeler için yol bisikleti en iyisi. :harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
yaz gelince kafalara hep giriyor bu düşünceler. Sonunda yol bisikletini satıp daha giriş model bagaj bağlanabilen bir model bulup onu alacağım galiba :kötü:

Tam şu sıralar aradığım konu. 50 litre kamp çantası(8kg) taşır ise, bu yaz bisiklet ile gezilere çıkabilirim. Malum yol bisikleti hevesi ile başladık senede bir iki defa da bisikletli kamp yapabilelim diye, tur bisikleti almak fuzuli olur gibi.

@pedallıyoruuz
Bunu ben de kullanıyorum yol bisikletimde. Sadece sele bağlantısıni takarsaniz aşırı pratik oluyor. Bu şekilde birkaç kg eşya taşir. Kadro bağlantılarını da yaparsanız 15 kg taşıyabilir. Daha fazlasını da taşır bagajın kendisi ama benim bu kadro borusu cok İnce olduğu için bende mümkün değil. Yol bisikletinde bagaj için uygun bir çözüm. Tavsiye ederim

(link) : Bagaj deliğine gerek yok. qr tekerleklere takılıyor.

(link) : sele borusuna takılıyor. bagajların buna vidayalabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@Recephan Yılmaz
Düşüncelerimizi hemen paylasalim;
Btwin triban 520 alacaksin o halde.
Arka ve öne bagaj takma delikleri var, karbon maşali, aynakol disli oranlari tura uygun

Geri