Scudo Sports

Yol bisikleti grup seti hakkında kararsız kaldım

@Işıklar Gazisi

53 39 alırsanız başlangıç için arkayı 32 li yaparsanız iyi olur. Sizi yokuşlarda fazla üzmez. Fakat arka 32 li değilse, 32 li yapamaya kalkarsanız arka aktarıcınızın 32 li ruble ile çalışması da önemli. Sadece 32 ruble değiştireceğim derken uzun bacak arka aktarıcıya da masraf etmeniz gerekebilir.

Scudo
Merhabalar arkadaşlar sizce 800TLye fren bacağı hariç Tiagra 4700( 30km civarı kullanılmış çiziksiz) alınır mı? Ve de üstünde pressfit göbek var ve ben Merida Scultura 200 kullanıyorum uyum sağlayacak mıdır yoksa aldığımda değiştirmem gereken bir şey var mı?

@OnurÖzdağ
Aynakol,vites kolları,aktarıcılar ve zincir dahilse alınır büyük ihtimal setin üstünde gelen göbek uyum sağlamaz.Belki 700-750 tl civarına alabilirsiniz zorlarsanız.

@Fırat Ç. Daha fazla pazarlığa yanaşmıyor zaten 0 diye. Scultura 400 Pressfit miş o zaman 200 de öyledir. Set XRS001 den çıkma. Zaten aynakol 36-52 olduğu ve kollar içeriden geçtiği için kaçırmak istemiyorum ama bakalım.

@OnurÖzdağ
Ruble oranları 11-32 olursa ve yeni yeni yol bisikleti sürüyorsanız sizin için mükemmel olur.

@Fırat Ç. 12-28 maalesef ama yeni başlamadım çok zorlanmam. Teşekkür ederim yardımınız için.

Arkadaşlar Sculturanın göbek tipini bilen var mı?

En hızlı dişli oranları 52 -11 mi oluyor?

Geri