Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti için aero gidon tavsiyesi

Scudo
Hatta son halinin fotosu gelecekti 😀😀 doyenne güzel gidon ya. Aerosunu bilemem zaten ben aero diilim ama hem yakışıklı hem de yorulunca avucu koymak ii oluyor😀
Çok doğru diyorsun :) Ama son hali tam olarak istediğim gibi olmadı, olduğun da gönderiyor olacağım :)

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Arkadaşlar merhaba.Kullandığım Gidon normal Gidon almayı düşündüğüm prime Gidon da kablolar üçten geçiyor .Bulunduğum yerdeki bisikletçi normal bir bisikletçi bu kablo içerden geçirme için ayrı bir aparat gerekli mi?Değişimi rahat yapar mı?Yine yeni gidon sargısı almayı düşünüyorum.Sizce değişim işi rahat olur mu
550 artı kargo benden aldım .Bakalım nasıl takacaz😁Bir de Gidon bandı alacam
@trainspotting35 hocam sağol bu arada 😉🚴‍♂️👍

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
Arkadaslar selamlar bir sorum var başlıkla pek alakalı değil ama.Carraro sportive 224 bisikletim var.IMG-20211004-WA0000.jpg
Bu gidonu almayı düşünüyorum.Gidon boğazı dikmesi'nin çapı standart mi oluyor,yoksa bu eski tip mi ? Bilgilendirecek birisi varsa sevinirim.

Çok iyi kuramazsakta eh işte dediğim Gidon oldu.275612 dosyayı görüntüle
İyi günlerde kullanın, kazasız belasız.. Gayet güzel.. Geçen gün bir bisiklet videosunda denk gelmiştim. Aero kadronun 13-14 km/sa hızlardan itibaren etkisini göstermeye başladığı vurgulanmıştı. Aero yapıların hareketli nesnelerde kullanılmaması gibi bir mantıksızlık olamaz. Ben de gidonumu değiştirdiğimde "ya ne olacak aero taksan, sanki uçacaksın.." gibi muhabbetler dönüyordu.. Pişman değilim 😁

• Beğen
Tepkiler: ghostt ve seljuk11
İyi günlerde kullanın, kazasız belasız.. Gayet güzel.. Geçen gün bir bisiklet videosunda denk gelmiştim. Aero kadronun 13-14 km/sa hızlardan itibaren etkisini göstermeye başladığı vurgulanmıştı. Aero yapıların hareketli nesnelerde kullanılmaması gibi bir mantıksızlık olamaz. Ben de gidonumu değiştirdiğimde "ya ne olacak aero taksan, sanki uçacaksın.." gibi muhabbetler dönüyordu.. Pişman değilim 😁
Güzel gözüküyor hocam bende ondan taktım yoksa hız felan neyime .😉

Herkese merhaba (link) gidonu kullanan yakından gören veya tavsiye eden var mı?
Veya bu bantlarda önerebileceğiz başka bir ürün var mı?

Veya yukarıda da adı geçen (link) adlı ürünü mü tercih etmeliyim. Bana totalde kaça gelir? Nasıl hesap yapmalıyım?

Herkese merhaba (link) gidonu kullanan yakından gören veya tavsiye eden var mı?
Veya bu bantlarda önerebileceğiz başka bir ürün var mı?

Veya yukarıda da adı geçen (link) adlı ürünü mü tercih etmeliyim. Bana totalde kaça gelir? Nasıl hesap yapmalıyım?
Prime Gidon aldım ama ikinci el .Hem tutuş olarak hem görüntü olarak güzel ama hafiflik yönlü belki stok gidondan daha ağır geliyor bana .Aliminyum olanından aldım.Sahibinden de bakabilirsiniz .Prime kullanan çok arkadaş vardı .Yardımcı olurlar başlığa bakarlarsa

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Geri