Road_Runner
Road Runner
- Tepki
- 24.856
- Bisiklet
- Cervélo
Onu ben aldım Çetin abi ☺️Forumda vardı ama satıldı mı bilmiyorum. @özgür duygu bey satıyordu galiba.
Hatta son halinin fotosu gelecekti 😀😀 doyenne güzel gidon ya. Aerosunu bilemem zaten ben aero diilim ama hem yakışıklı hem de yorulunca avucu koymak ii oluyor😀Onu ben aldım Çetin abi ☺
Çok doğru diyorsun Ama son hali tam olarak istediğim gibi olmadı, olduğun da gönderiyor olacağımHatta son halinin fotosu gelecekti 😀😀 doyenne güzel gidon ya. Aerosunu bilemem zaten ben aero diilim ama hem yakışıklı hem de yorulunca avucu koymak ii oluyor😀
hocam bisikletin ktm'nin hangi modeli ? çok hoş duruyor.Çok doğru diyorsun Ama son hali tam olarak istediğim gibi olmadı, olduğun da gönderiyor olacağım
Teşekkür ederim Fatih hocam. KTM Revelator Sky Di2 modeli.hocam bisikletin ktm'nin hangi modeli ? çok hoş duruyor.
550 artı kargo benden aldım .Bakalım nasıl takacaz😁Bir de Gidon bandı alacam
Doyenne baya yakışmış..Çok iyi kuramazsakta eh işte dediğim Gidon oldu.275612 dosyayı görüntüle
Evet hocam güzel duruyor 😉Doyenne baya yakışmış..
Güzel görünüyor hocam nereden satın aldınız?Çok iyi kuramazsakta eh işte dediğim Gidon oldu.275612 dosyayı görüntüle
Hocam İnstgramdan bice_mechanic ikinci el aldımGüzel görünüyor hocam nereden satın aldınız?
Wiggle dan da bulabilirsiniz.Güzel görünüyor hocam nereden satın aldınız?
Teşekkürler hocam bir göz atayım bendeHocam İnstgramdan bice_mechanic ikinci el aldım
Wiggle dan da bulabilirsiniz.
İyi günlerde kullanın, kazasız belasız.. Gayet güzel.. Geçen gün bir bisiklet videosunda denk gelmiştim. Aero kadronun 13-14 km/sa hızlardan itibaren etkisini göstermeye başladığı vurgulanmıştı. Aero yapıların hareketli nesnelerde kullanılmaması gibi bir mantıksızlık olamaz. Ben de gidonumu değiştirdiğimde "ya ne olacak aero taksan, sanki uçacaksın.." gibi muhabbetler dönüyordu.. Pişman değilim 😁Çok iyi kuramazsakta eh işte dediğim Gidon oldu.275612 dosyayı görüntüle
Güzel gözüküyor hocam bende ondan taktım yoksa hız felan neyime .😉İyi günlerde kullanın, kazasız belasız.. Gayet güzel.. Geçen gün bir bisiklet videosunda denk gelmiştim. Aero kadronun 13-14 km/sa hızlardan itibaren etkisini göstermeye başladığı vurgulanmıştı. Aero yapıların hareketli nesnelerde kullanılmaması gibi bir mantıksızlık olamaz. Ben de gidonumu değiştirdiğimde "ya ne olacak aero taksan, sanki uçacaksın.." gibi muhabbetler dönüyordu.. Pişman değilim 😁
Prime Gidon aldım ama ikinci el .Hem tutuş olarak hem görüntü olarak güzel ama hafiflik yönlü belki stok gidondan daha ağır geliyor bana .Aliminyum olanından aldım.Sahibinden de bakabilirsiniz .Prime kullanan çok arkadaş vardı .Yardımcı olurlar başlığa bakarlarsaHerkese merhaba (link) gidonu kullanan yakından gören veya tavsiye eden var mı?
Veya bu bantlarda önerebileceğiz başka bir ürün var mı?
Veya yukarıda da adı geçen (link) adlı ürünü mü tercih etmeliyim. Bana totalde kaça gelir? Nasıl hesap yapmalıyım?