Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol Bisikleti için çok mu geç?

Tunaty

Üye
Tepki
0
İsim
Tuna Y.
Bisiklet
Bianchi
Merhaba arkadaşlar ben 15 yaşındayım.Dediğim gibi yol bisikletine başlamak istiyorum sizce gecikmiş miyim?

Scudo
15 yaşındasın. Hayatta hiçbirşey için geç kalmış sayılmazsın.

• Beğen
Tepkiler: Prestor
Gecikmissin

desem yanlis olur.
Kendi yasina bir bak, sonra benimkine ve forumdaki digerlerinin yaslarina bak ve bir daha boyle bir sey sorma. Sadece yarin sabah erkenden bisikletine atlayip pedela bas. Yol bisikletin olmaya bilir. Iki teteri ve pedali olan her sey olur.

Hiçbirşey için geç değil, nerden başlarsam gecikçeğin zaman için kârdır. Ayrıca yaşın daha oldukça genç. Bunu soruyo olman için bayağı bir yaş almış olman lazım.

@Serhat Gülpınarlı @kutsaruzgar Daha bu konuyla ilgili çok bilgi sahibi olmadığım için soruyorum forum yani burası.Sormamın diğer bir nedeni de her sitede farklı rakamların verilmesidir.

Amacın uluslararası müsabakalara katılmak ise evet daha önce çalışmaya başlaman lazımdı fakat yerel kalacaksan sorun yok. Lisanslı sporcu olmak gibi bir derdin yoksa hiç mi hiç sorun değil. Yine de hiçbir zaman geç değildir bunu unutma.

• Beğen
Tepkiler: Tunaty
Ben de 16 yaşımdayım bu yaz başlıyorum yol bisikletine. Eskiden mtb kullanıyordum. Eğer ilk bisikletin olacaksa yol bisikleti için geç değil aksine erken bence. İlk bisikletin olacaksa mtb ya da hibrit alıp biraz tecrübe kazanman daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Tunaty
çinlilerin çocukları kareteye 2 yaşında başladığını düşünürsek baya geç kaldın diyebilirim

Çocuklar yapmayın böyle o zaman ben de 7-8 yıldır ara vermiştim hiç başlamayayım. Evet uluslararası sporcu olmak için geç ama imkansız da olunmayan bir yaş. Kaldırıp kendimizi çöpe mi atalım :)

• Beğen
Tepkiler: Prestor ve hcikler
adam bi ahmet örken olacam falan demedi ki anlamadım söylediklerinizi eğer düzgün çalışırsa bölgesel başarılar elde edebilir bence

• Beğen
Tepkiler: berktx
Yaşadığın yer ankara gözüküyor. Orda bisiklet takımı yok herhalde. Gençlik spor il müdürlüğüne git konuş.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@AtamIslam
Delta Bisiklet'e bağlı Delta Spor Kulübü var Ankara'da şimdilik bildiğim.

@Tunaty orayla konuş . Antremanlara başla

Avrupada 19-20 yaşında başlayıp pro olan adaölar var. Lotto nl jumbo da primoz roglic eski kayakçı mesela. Geçen italya turuna katıldı

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Çocuklar yapmayın böyle o zaman ben de 7-8 yıldır ara vermiştim hiç başlamayayım. Evet uluslararası sporcu olmak için geç ama imkansız da olunmayan bir yaş. Kaldırıp kendimizi çöpe mi atalım :)

Geri