Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti için fren pabuç önerisi

Scudo
Arkadaşlar merhaba yol bisikleti için hangi fren pabucunu önerirsiniz?Resimdeki frenler ile uyumlu olacak şekilde .276167 dosyayı görüntüle
Baradine ABS siparişi verdim
Merhaba,
Bunlar vardı bende ve hiç tutmuyordu,
IMG_20211021_171411.jpg

Tutmayan bu pabuçların yerine, alttakileri aldım ve çok iyiler...

IMG_20211021_153539.jpgIMG_20211021_153536.jpgIMG_20211021_153521.jpgIMG_20211021_153513.jpg

Merhaba,
Bunlar vardı bende ve hiç tutmuyordu,
276194 dosyayı görüntüle

Tutmayan bu pabuçların yerine, alttakileri aldım ve çok iyiler...

276195 dosyayı görüntüle276196 dosyayı görüntüle276197 dosyayı görüntüle276198 dosyayı görüntüle
Hayırlı olsun, yanlışın varsa düzeltin ama Baradine 3 renkler turcu ve eski mtbcilerin tercihi diye hatırlıyorum. Yol bisikletinde farklı bir etki olabilir.

Bir zamanlar TTBUR 'a katılmış @hamlet2006 abinin önerisi vardı. Swisstop Mavi diye o dönem konuda kullanan bir kaç kişini daha yorumu vardı. Hatırladığım kadarı ile ilk linkteki üründü. O dönem almadım öyle kaldı gitti.
(link)
(link)

Fiyatı yüksek olmakla beraber swisstop tavsiye ederim.

Hayırlı olsun, yanlışın varsa düzeltin ama Baradine 3 renkler turcu ve eski mtbcilerin tercihi diye hatırlıyorum. Yol bisikletinde farklı bir etki olabilir.

Bir zamanlar TTBUR 'a katılmış @hamlet2006 abinin önerisi vardı. Swisstop Mavi diye o dönem konuda kullanan bir kaç kişini daha yorumu vardı. Hatırladığım kadarı ile ilk linkteki üründü. O dönem almadım öyle kaldı gitti.
(link)
(link)
Bisikleti aldığımda üzerinde onlar vardı. Ben de mtb pabucu olarak biliyorum aslında.

...Baradine 3 renkler turcu ve eski mtbcilerin tercihi diye hatırlıyorum. Yol bisikletinde farklı bir etki olabilir....

Bisikleti aldığımda üzerinde onlar vardı. Ben de mtb pabucu olarak biliyorum aslında.

Resimdekiler dağ/tur pabucu ama yol versiyonu da var: (link)

baradine-461c-3-renk-yol-fren-pabucu-10787-jpg.jpeg

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve ghostt
  • Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Üstteki pabuçlardan dağ bisikletimde var. Fren performansı o kadar tatmin edici ki anlatamam. Yol bisikleti için olmadığından verim alamamış olabilirsiniz.
Kesinlikle. Bir de muhtemelen sizin fren sistemi v-brake dir. O da extra mukavemet sağlar. Bendeki fren sistemi basic ve çok zayıf.

8 yıldır bu pabuçları kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

41GbZyMNgyL.__AC_SY300_SX300_QL70_ML2_.jpg

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Baradine ABS tektrodan sonra nasıl gelecek bakalım.En azından jant üzerini siyaha boyamaz .Daha yumuşak gözüküyor 😉8469F9C6-D496-4671-B90D-2E4E47813064.jpeg23B69B7C-4C7C-4188-9386-68FA95D8152B.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
  • Beğen
  • Muhteşem
Tepkiler: MakRo ve ghostt
Baradine 461C kullanan ve memnun kalan var mı?

Swissstop şiddetle tavsiye edilir. Bolu Dağından bunlarla yağmur altındaki inişimi unutamam.

Merhabalar!

Karbon jantlarda kullandığım swissstop pabuclar artık son demlerini yaşıyor, değişim zamanı geldi. Aynı marka ve model ile devam etmek istiyorum ancak fiyatlar gerçekten çok can yakıyor, çifti 2500 ila 3500 gibi rakamlarda geziyor ve şak diye verebileceğim bir ücret değil :uzgnm:
Swissstop un (link) modeli nasıldır? Onun haricinde Shimano (link) var seçenek olarak. Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum :)

(link)

En son bu takımdan almıştım bike24 ten,yine almaya kalksak gümrük vergisinide katınca aynı fiyata gelecek hatta geçecek,galiba bende alternatif bir pabuç bakıcam swissler alınacak gibi değil! shimanoda sonuçta kendini ıspatlamış bir marka kötü bir ürün satacağını sanmıyorum.

(link)

(link)

Merhabalar!

Karbon jantlarda kullandığım swissstop pabuclar artık son demlerini yaşıyor, değişim zamanı geldi. Aynı marka ve model ile devam etmek istiyorum ancak fiyatlar gerçekten çok can yakıyor, çifti 2500 ila 3500 gibi rakamlarda geziyor ve şak diye verebileceğim bir ücret değil :uzgnm:
Swissstop un (link) modeli nasıldır? Onun haricinde Shimano (link) var seçenek olarak. Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum :)

Bu shimanonun alüminyum için olanını kullandım çok kötülerdi. Çok hızlı eridiler ve soğukta çok ses yapıyorlardı. Nemli havada bile tutuşu değişiyordu. Islanınca neredeyse tutmuyordu.

Geri