Scudo Sports

Yol bisikleti için kask önerileri

Ben de bu kasktan cok memnun(d)um. 500 modeline kiyasla cok daha rahat ve hafif bir kask. Kafada varligini dahi hissetmiyor insan. Havalandirmasi da cok basarili. Sorun su ki kullandigim 3. ayda kaskin icindeki sungerler parcalanmaya basladi. 1 yildan uzun sure kullandigim 500 versiyonunda en ufak birsey olmadi. Musteri hizmetlerine yazip yedeğini istedim temin edemiyoruz dediler. Ben de bugun garanti kapsaminda kaskin degisimi icin kargoyla gönderdim. Bakalim ne olacak gorecegiz.
Son durum nedir? Ben de 900 serisi kasktan alacağım merak ettim sonucunu.

Scudo
Decathlon roadr 500, roadr 900 kasklariyla diğer markaların kaskları (kask, giro, giant vb.) kalite olarak hemen hemen aynıdır yani koruyuculuk anlamında belirli bir standardın üzerindedir.

Daha iyi derken aslında dediğim gibi kalite büyük oranda aynı iken insanlar "Marka" ve "Tasarıma" para veriyorlar. Sonuç itibariyle hepsi köpük, strafor, hamur, polikarbon ... ne kadar pahali olabilir ki ama işte hele ülkemizde saçma derecede çok pahalı (döviz, vergi gibi gibi).

Velhasıl kelam, kalite olarak kuşkunuz olmasın, bütçeniz hangisine el veriyorsa onu alın.
Aslında tasarım da kaliteyi çok etkiliyor. Gayet iyi bir fiyata almış olduğum halde Roadr 900 kaskımı iade etmek zorunda kaldım. Zira roadr 500de bile olan kulak-çene kayışı kısmındaki öne arkaya genişlik ayarını Roadr900e koymamışlar nedense. Orayı sabit yapmışlar. Dolayısıyla boğazımı çok rahatsız etti kask, bir türlü rahat edemedim.

Merhaba, Bell marka kaskın yaklaşık 4000 km sonunda iç süngeri kasadan hafif ayrıldı, süngerin bir iki yerinde fotoğrafta görünen açılma var. Dış kasası sağlam. Gidişata göre o sünger yakın zamanda tamamen parça pinçik olacak. Bu zamanda bu kadar yıpranma normal mi erken mi, yeni kask mı almam gerekiyor, o parça tek satılan bir şey midir bilemedim. Bu da sorulur mu demeyin 🙂 ilk kaskım, nasıl kullanılıp eskidiğini, eskiyince ne olduğunu bilmiyorum. Kullanım hatası yapmışsam onu da bilemiyorum, bir tavsiye veren olursa çok makbule geçer 🙏🏻53DF41A1-35FE-43C6-AC07-9A7AD5F8D58B.jpegA7C97BC4-85F6-4457-B79A-1BBC4139E78C.jpegB4A735CA-CD64-4F64-A62C-87628D5065D7.jpeg

Merhaba, Bell marka kaskın yaklaşık 4000 km sonunda iç süngeri kasadan hafif ayrıldı, süngerin bir iki yerinde fotoğrafta görünen açılma var. Dış kasası sağlam. Gidişata göre o sünger yakın zamanda tamamen parça pinçik olacak. Bu zamanda bu kadar yıpranma normal mi erken mi, yeni kask mı almam gerekiyor, o parça tek satılan bir şey midir bilemedim. Bu da sorulur mu demeyin 🙂 ilk kaskım, nasıl kullanılıp eskidiğini, eskiyince ne olduğunu bilmiyorum. Kullanım hatası yapmışsam onu da bilemiyorum, bir tavsiye veren olursa çok makbule geçer 🙏🏻276054 dosyayı görüntüle276055 dosyayı görüntüle276056 dosyayı görüntüle
İç sünger takımları ayrı olarak satılan bir malzeme. Kaskınızın dış kabuğunda bir kırık, çatlak vs yok ise iç süngerleri yenileyip devam edin. Yanlış kullanım olmaz. Genelde saç yapısı ve terleme ile bağlantılı olabilir. Ben hiç ihtiyaç duymadım ama bunların ara sıra yıkanması gibi bir durum belki olabilir ama çok da sök tak iyi olmaz bence.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Van rysel roadr 500 kaskımın arkada bulunan kavrama kayışı koptu hiçbir şekilde yedek parçası bulunmadığından ötürü artık kullanılamaz durumda. Yine aynı kaskı almak istemiyorum. Asistan markasına bakıyorum kullanan var mı nasıl bir markadır. H70 modeli hoşuma gitti

Arkadaşlar merhaba. Bende Yol Yarış bisikletiyle aranıza katıldım. Ekipmanları toplamaya başlayacağım.
Kask önerisi istiyorum. Yeter ki sağlam birşey olsun.

Arkadaşlar merhaba. Bende Yol Yarış bisikletiyle aranıza katıldım. Ekipmanları toplamaya başlayacağım.
Kask önerisi istiyorum. Yeter ki sağlam birşey olsun.
Bütçe nedir 15binede kask var 1bin lirayada

@yakupf aldınız mı bilmiyorum ama şunu tavsiye ediyorum. havale ile öderseniz çok daha ucuz.
(link)

• Beğen
Tepkiler: yakupf
Ortalama birşey istiyorum. Genelde çevremde Decathlon 500 serisini önerdiler.
Rockrider race kaskini alabilirsin. Decathlondaki en fiyat performans kasktir bana kalirsa agirlik ve havalandirma olarak iyi gozukuyor. Dezavanji rengi beyazi olsa imis rakipsiz olurdu piyasada.

@mehmetozturk154 üst mesajımda bir ürün paylaştım bakmanı tavsiye ederim.

Geri