Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti için kask önerileri

@C. Tiryaki benim bahsettigim kask mojito ve protone2. Bensuan cosmic almazsam mojitoyu dusunuyorum. Incelemekte fayda var

Scudo
Kendim propero 2 kullanıyorum, bu mantar görünümü her kaskta mutlaka oluyor, Specialized'in uygun fiyatlı bir modeli var, kaskta kompozit iç kafes sistemi var ki, bu bence önemli bir özellik. Linkini aşağıda ekledim, eğer ebat uyarsa tercih edilebilir.

(link)

Tavsiyeler için çok teşekkürler.

Giro Foray ve Giro Foray Mips arasında ne fark var bilen var mı? Aralarında 10 dolar fark var?

@dcmavideniz merhaba iyi günler. Benim size tavsiyem internet üzerinden kask almamaniz . Hangi model hangi marka olursa olsun netten kargo siparişi vermeyiniz. Bende sizinle aynı düşüncede idim kask almak benim fikrime göre bisiklet almaktan daha zor. Bu tamamen benim düşüncemdir .

• Beğen
Tepkiler: Savaş Acıboz
Buradan kişi de nasıl göründüğü hakkında ve diğer özelliklerin değerlendirmesine bakılabilir. Bende Kask protone yi beğenmiştim ama bu adam da ön kısmı biraz kötü göründü gözüme.
(link)

@ahmetaldag kask kişinin kafa yapısına göre değişiyor bence. Bi başkasında aynı boyut ve model de çok güzel duran kafasına oturan ve çok beğenilen bi kask aynı model beden ve marka da bi başkasına uymayabiliyor. Bence kaskın markası ve modeli ne olursa olsun deneyerek kafasına uyup uymadığını içine sinip sinmedigini deneyerek alınması gereken bir şey.

• Beğen
Tepkiler: ahmetaldag
(link) Bir arkadaşımda bugün deneme fırsatı buldum özellikle kafanın arkasını iyi koruyor yanlarda'da sağlam bende alacağım.

Selevlerde güzel yol kaskları oluyor.Kask marka ürünlerde bazen indirimler oluyor onlarda da hoş modeller var.
Hayırlı olsun.Başınızı korur kollar artık :) İyi günlerde,kazasız sürüşlerde kullanmanız dileğiyle.

@Byburak kesinlikle katılıyorum.Çok büyük risk.Hele de yurt dışı almak değişim işi de zor. Şansa bırakmamak lazım.Ama her model bulunmuyor ülkemizde.Ben bir çok mağazadan elim boş döndüm.Hiç bir model marka kafama olmadı.Yanları çok sıkıyordu.Bir tek sedona oldu ve hemen aldım.

• Beğen
Tepkiler: Byburak
ister istemez benim gibi koca kafaliysaniz:) alacağınız kaski deniyerek alin mumkunse:)

@ahmetaldag kesinlikle katılıyorum bende ondan bahsettim farklı markaların aynı bedenlerini deniyorum birisi kafamı sıkıyor rahatsız ediyor birisi tam oturuyor. Net üzerinden alacak iken tamamen tesadüf eseri almak istediğim modele benzer bi cratonı marka kask aldım çok hoşuma gitti ve gözlük ile de çok uyumlu oldu :)@ercst0rm size de katılıyorum benim kafa da aynı kocaman :)DSC_0249.JPG

@Onur YCL

Hocam deneyerek mi aldınız yoksa yurtdışı sipariş mi?
Yurtiçi deneyebileceğimiz bir satıcı biliyor musunuz?
Foray ve Foray Mips'in farkını biliyor musunuz?

Fotoğraf yan çıktı kusura bakmayın ;) buda benim söylediğim kask

kask mojito aldım 450 liraydı. her yerde 400 lira . ankara emre bisikletten aldım

Ben de 200 TL'ye Kask Rapido aldım.Öneririm eğer indirim bitmediyse.Wiggle'de 100 dolar olmuş gerçi.M beden aldım kafama gayet güzel oturuyor çok beğendim, görüntüsü de harika ancak satıyorum.Kafa yapımdan dolayı gözlük takmama engel oluyor çünkü.Kask'ın modelleri ne yazık ki her kafa yapısına uymuyor.

@C. Tiryaki Merlinden aldım ürünü. Kafa ölçüm tam 57 cm. Giro ölçülerine göre Medium beden aldım ve tam oldu. Bu sebeple ölçü hakkında soru işareti kalmasın. Zira kaş üstü 1 parmak birakacak şekilde ölçtüğünüzde çıkan rakama gironun cetveline göre güvenip alabilirsiniz. Yurtiçinde giro satan bir yer var mı bilmiyorum varsa bile çok pahalıdır gerek yok. Mips olayı sanırım güvenlik açısından bir tık daha güçlendirilmiş bir teknolojiyi anlatıyor. Giro'nun sitesinde veya youtubeda videosu da vardı. Ancak bana biraz pazarlama taktiği gibi geliyor.

Hem çok sadece hem asi.

Şu güzelliğe bakar mısınız? Her zaman olduğu gibi çok beğendiğim çok pahalı çıktı. 600 TL vermeyi düşünmüyorum. :(

Ekran Resmi 2016-04-06 20.35.36.png

@Onur YCL hocam çok teşekkür ederim. Eğer başka bir alternatif bulamazsam Foray alırım gibime geliyor.

@C. Tiryaki MIPS teknolojisi sanırım şu şekilde çalışıyor, kaskın içinde kafanızı saracak bir parça, yarım küre var. Aslında o parçayı giyiyorsunuz, köpük onun üstünde .Bu parça belli bir açıya kadar yatay olarak hareket ediyor. Darbe anında gücü dağıtıyor. Ben de sipariş vermek istiyorum, foray ile limar 777 arasında kaldım. Siz karar verebildiniz mi ?

Geri