Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Bir adet zonda c17 siparişi verdim .Bakalım stok syncros race23 jantlatdan sonra nasıl bir farkla karşılaşacağım
Güle güle kullan güzel tercih 👍 ancak güzel bir lastikle kombinlemenizi tavsiye ederim 😊

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Scudo
yıllardır cole rollen elite kullanırım. harika jantlar. hafif, sağlam akıcı. bi çift eskittim. bi takım jant daha aldım. şu an alacak olsam yine cole rollen elite alırım. şu an n11 de 2990 tl gibi bir fiyatı var. bu paraya alınabilecek en iyi jant.

yıllardır cole rollen elite kullanırım. harika jantlar. hafif, sağlam akıcı. bi çift eskittim. bi takım jant daha aldım. şu an alacak olsam yine cole rollen elite alırım. şu an n11 de 2990 tl gibi bir fiyatı var. bu paraya alınabilecek en iyi jant.
Bende Cumartesi günü cole rollen elite ve pzero velo olarak teker setimi yeniledim,daha öncesinde giant ın sr2 jant seti vardı. Bu geçiş ciddi manada farkediliyor, özellikle yokuşta.
Bir adet zonda c17 siparişi verdim .Bakalım stok syncros race23 jantlatdan sonra nasıl bir farkla karşılaşacağım
Hayırlı olsun, bende bir acaba dedim ve sonra rollen elite lerin nerdeyse iki katı fiyatı olduğundan vazgeçtim :D

• Beğen
Tepkiler: sahrana ve ghostt
Zondalar takıldı ama daha sürüşe çıkmadım 😉E7ED90CF-81BD-4CCA-9CD2-3FC33D7B714E.jpeg
Zondalar takıldı ama daha sürüşe çıkmadım 😉E7ED90CF-81BD-4CCA-9CD2-3FC33D7B714E.jpeg
Bu arada eski jantları satacağım ama başlık açamıyorum ilanlarda bir arkadaş hayrına özelden yazsın nasıl açabilirim 😉

Herkese iyi akşamlar:) Benim danışmak istediğim bir konu var jantlarla ilgili, kullandığım yol bisikleti 2x7 Tourney set kullanıyor bende yol bisikletime jant seti bakıyorum ancak bütün sitelerde falan 8-9-10'lu rublelere uygundur yazıyor.Bisikletimi muhtemelen seneye yaza kadar değiştiremeyeceğim bu yüzden jant işini ertelemekte istemiyorum acaba bildiğiniz 7'li sisteme uygun bir jant seti var mı yada diğer rublelere uyan bir jant alıp 7'li ruble taksam sorun olur mu?

Herkese iyi akşamlar:) Benim danışmak istediğim bir konu var jantlarla ilgili, kullandığım yol bisikleti 2x7 Tourney set kullanıyor bende yol bisikletime jant seti bakıyorum ancak bütün sitelerde falan 8-9-10'lu rublelere uygundur yazıyor.Bisikletimi muhtemelen seneye yaza kadar değiştiremeyeceğim bu yüzden jant işini ertelemekte istemiyorum acaba bildiğiniz 7'li sisteme uygun bir jant seti var mı yada diğer rublelere uyan bir jant alıp 7'li ruble taksam sorun olur mu?

8-9-10 vitesli rublelere göre alacağınız jant kaset ruble kabul edecek, sizdeki yüksek olasılıkla vidalı ruble (emin olmak için, en küçük dişlide 14 diş varsa vidalıdır ya da dişliyi gösterecek bir fotoğraf tanımak için yeterli olur). Diğer vites bileşenlerinde değişiklik gerekmemesi için 7'li kaset ruble alıp spacer ile 8-9-10'a uygun göbekli jantla kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: engursafak
8-9-10 vitesli rublelere göre alacağınız jant kaset ruble kabul edecek, sizdeki yüksek olasılıkla vidalı ruble (emin olmak için, en küçük dişlide 14 diş varsa vidalıdır ya da dişliyi gösterecek bir fotoğraf tanımak için yeterli olur). Diğer vites bileşenlerinde değişiklik gerekmemesi için 7'li kaset ruble alıp spacer ile 8-9-10'a uygun göbekli jantla kullanabilirsiniz.
Mevcut ruble 12-34 kaset yani bu durumda spacer ile bu sorunu kolayca çözeriz gibi :krsn: teşekkür ederim beni aydınlattığınız için:)

Mevcut ruble 12-34 kaset yani bu durumda spacer ile bu sorunu kolayca çözeriz gibi :krsn: teşekkür ederim beni aydınlattığınız için:)

İş spacer aşamasına geldiğinde Shimano spacer'lar yaklaşık 38-40 liradan başlıyor. Eğer 2.45 mm ve katları uygun olursa şu hesaplı spacer aklınızda bulunsun: (link)

Arkadaşlar merhaba aldığım zonda jantı bir haftadır kullanıyorum.Amatörce izlenimlerimi paylaşayım.Öncelikle stok janttan hafif bunu söylememe gerek yok.Dikkatimi çeken daha sert bir jant sağlamlık hissi ön planda tümsek çukur sarsmıyor .Rüzgarda eski jantta savrulurken bunda çok daha az etkileniyorum .Hızlanma ve hızı koruma daha iyi .Ama lastikler aynı lastiğin de çok önemli olduğunu düşünüyorum schalwe lugano var üstünde sarı yanaklı stok lastik taş gibi .😉

Arkadaşlar merhaba aldığım zonda jantı bir haftadır kullanıyorum.Amatörce izlenimlerimi paylaşayım.Öncelikle stok janttan hafif bunu söylememe gerek yok.Dikkatimi çeken daha sert bir jant sağlamlık hissi ön planda tümsek çukur sarsmıyor .Rüzgarda eski jantta savrulurken bunda çok daha az etkileniyorum .Hızlanma ve hızı koruma daha iyi .Ama lastikler aynı lastiğin de çok önemli olduğunu düşünüyorum schalwe lugano var üstünde sarı yanaklı stok lastik taş gibi .😉
Asıl farkı bir çift vittoria corsa graphene 2.0 takarak görürsün 😊

Ben de kullandığım lastiği önerebilirim. Çok memnunum. Conti 4 season.

Jantlarla beraber değiştirdiğimde "bu nasıl bir konformuş" şeklinde, hayretler içinde kalmıştım.

Vision team serisi ile trimax serisi arasında ne gibi farklar vardır?Kullananlar görüşlerini belirtirse benim için çok iyi olur

• Beğen
Tepkiler: Onur DÜZLÜ
Fırsat reyonunda kaçıran varsa;

Campy Scirocco

(link) -- wigglefiyatı 290 dolar civarındaydı. o fiyata geliyor sanırım şu anda.

Zonda da vardı aynı satıcıda tükendi.

Bugüne kadar 40000 kmye yakındır Cole rollen elite kullandım çokta memnunum,fakat dediğim gibi 40000 km olduğu için nedense ömrünün sonuna yaklaştığını düşünüyorum bu arada arka jant çemberini fren yüzeyleri artık beni değiştir dediğini hissettiğim an değiştim ve sıkıntısız olarakta 10000 km üzerinden de hala kullanmaktayım.. aslında 1 çift daha almayı düşünüyordum (ki) dolardan sebep fiyatı bi ara 7000 kadar uçtu şimdi en uygun sanırım 5000 civarına geriledi....bundan sebeb bende elite değilde lite modelini düşünmeye başladım,fiyat farkı nerdeyse yarısı,2500 gibi 12 taksitle üstelik...elitei modeline kıyasen 300 gram bir ekstrası var, teller alüminyum değil sanırım çelik tahminimce extra ağırlıkta ondan kaynaklı ve yine rulmanlı... varmıdır acaba forumdan lite modelini kullanan acaba... Olmadı yine göbek ve telleri kullanarak çember alıp ördürmek geçiyor aklımdan....bu arada herkese iyi seneler.

Geri