yok zaten dogruyu anlamadan, suclama türklerin genelinde yesimcam filimlerinden Aliye Ronadan kalma oldugu icin tabiki yazabilirsiniz.
Siz adamin önceki yazdigini ve benim ilk yorumumu okudunuzmu, ve son mesajimi neden öyle yazdigimi anladinizmi. Tabiki anlamdinizsada anladim ve siz suclusunuz diyeceksiniz. Cünkü 2 agiz bir olunca bana --- yemek düser.
Gelelim rot-balansciya, siz nereden biliyorsunuz benim o düzeneklere sahip olmadigimi yada oldugumu? Ayrica adamin yazdiklari ile sizin bu yazdiginizi kimler uyguluyor ve ona göre jant seti yada herhangi bir sey aliyor. Bir kisi soru osrar ve baskalari sadece o sizin dediginiz testleri yapmadan sadece tercübe edinerek tercübelerini aktarir.
Jant setlerimi yazdim evet, ben görgüsüz ego tatmin icin yazdim, "BENIM VAR ONUN YOK HAHAHAHAHAHA"
Tabiki bunugörgüsüzlükten veya egodan yazmadim sadece bana sen neye sahipsinde karsilastirma yapiyorsun, atiyorsun demelerine vs. karsilik olarak yazdim.
Bende ilk mesajlarimda o nasil ksyriumun daha iyi oldugunu belirtiyse bende camap iyi dedim. Ne gerek vardi kendi bile bilmedigi googleden buldugu sorulari bana sormaya. Bu sorularin cevabini kesin Mavic ve campanin sahibi bile bilmezdir.
O tercübesini yada fikrini paylasa biliyor ben paylasinca kötü oluyorum öylemi?
Su cümlenize gelelim sayin Celik bey,
"test için bile 2 seti aynı bisiklete takarak aynı rotayı üstüste yapmanız gerekir"
Bunun cevabini siz benim bsiiletleri hangi setlerle nerelerde kullandigimi bildiginiz icin bu testi yapamadigimi söylemek istiyorsunuz. Ama burada da yanildiniz ve yine ön yargili davrandiniz, ben o saydigim setleri ayni bisiklet üzerinde sadece üst üste degil, umayacaginiz kadar kilometreler kullandim.
Sonan gelelim artik, bana ne siz nede diger arkadas bir daha bukonu hakkinda yazsin, sizi yani digerini degil celik bey olarak sadec sizi tanidigimada pismanim. Ama siz haklisiniz, sizler herseyi daha iyi bilen evinizde test aletleri bulunan ve her almak istediginizi test ederek hatta bisiklet alirken rüzgar tüneline vs sokarak tes eden kisilersiniz.
Haddimi bilemedim kusura bakmayin, siz bilgilerinizden dolayi tebrik ediyorum. Benim gibi terbiyesiz, bilgisiz kisiyle lutfen siz mühendis olarak arkadasliginiza son verin ki seviyeniz düsmesin.