Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Rollen elite, sesi hoş, rijit bir jant.

Scudo
200 gramlık bir sapma çok çok büyük bir değer. Yoksa çakma Cole Rollen'ler mi sürüldü piyasaya?
Geçen ay kampanyadayken 2700'lere inmişti fiyat, şimdi 3200 civarı.
Ancak Antalyalı meşhur Duran bisiklet halen 2750'den satıyor 9 taksitle. Aklımda deli sorular :kötü:
Ürküttünüz hocam, Atak bisikletten almıştım kutusu filan herşey orijinal gibi. Bu jantın bile çakmasını yaptılarsa ne diyelim. Eğer öyleyse önceden alanlar için yapacak bir şey yok, yeni alacak arkadaşlar satıcı ile iletişime geçip öyle alabilir. Tabi ilk dediğim gibi çok hassas ölçüm yapamamış olabilirim.

• Beğen
Tepkiler: ghostt ve sahrana
Ürküttünüz hocam, Atak bisikletten almıştım kutusu filan herşey orijinal gibi. Bu jantın bile çakmasını yaptılarsa ne diyelim. Eğer öyleyse önceden alanlar için yapacak bir şey yok, yeni alacak arkadaşlar satıcı ile iletişime geçip öyle alabilir. Tabi ilk dediğim gibi çok hassas ölçüm yapamamış olabilirim.
İçiniz ferah olsun ölçümler doğru çıkıyor. Ben ölçütüğümde doğru çıktı. Fabrika verisi mandalsız ölçümlere dayanıyor.

Merak etmekteyim, piyasada satılan en hafif alüminyum jant hangisidir?

• Beğen
Tepkiler: ghostt
@Nyfinest Prime'nin bariz fiyat farkı varsa Yeoleo'ya da bir şans verebilirsiniz. Çin üretimi ancak marka değeri olan kurumsal bir firma kendileri. Ürünleri test aşamasından geçip belirli standartlar çerçevesinde satılıyor diye araştırmıştim.

Youtube'de "Oz Cycle" kanal sahibi Yeoleo marka bisikletlere ve jant setlerine sahip. İncelemeleri de mevcut, bakabilirsiniz.
Antalyada birlikte sürüş yaptığımız bir arkadaş Yeoleo aldı. Yokuşlarda ve güç uygulandığında ilk tepkileri ve gücü yola aktarması çıplak gözle farkedilecek kadar iyi. Göbek ve teller zaten standart üstü iyi malzemeler kullanılıyor. Denenebilir.

Yoeleo sitesine baktım. Hakikaten ikna edici.

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Light Bicycle'a da bakılabilir. PayPal dışında ödeme kabul ediyorlar mı emin değilim ama.

Instagram hesapları: (link)

Benim bir tane daha var dişlileri eski jantımdan çıkarıp takacam değil mi?Bir de takması rahat mı?Bulunduğum yerde çok iyi bisikletçi yok 😉
Öncelikle kullandığın jantlar 3000 kg civarında. Lastikleri ile birlikte komple söküp tartmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 3kg ın biraz üzerinde.. Mavic kysrium elite üst almıştım 8-9 ay önce 1750 civarı set olarak. Çok çok memnunum, 4 bin km civarı oldu kullanıyorum. Çok iyi tırmanış jantı. Birde üzerinde gelen lastikler çok başarılı, daha hiç patlamadı 4 bin km’dir.

Öncelikle kullandığın jantlar 3000 kg civarında. Lastikleri ile birlikte komple söküp tartmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 3kg ın biraz üzerinde.. Mavic kysrium elite üst almıştım 8-9 ay önce 1750 civarı set olarak. Çok çok memnunum, 4 bin km civarı oldu kullanıyorum. Çok iyi tırmanış jantı. Birde üzerinde gelen lastikler çok başarılı, daha hiç patlamadı 4 bin km’dir.
3 kg bayağı fazlaymış biraz hafifletmeyle çok daha zevkli olacağı kesin .Lugano 2 lerin ağırlığı tane başı 400 gr üstü o zaman

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
3 kg bayağı fazlaymış biraz hafifletmeyle çok daha zevkli olacağı kesin .Lugano 2 lerin ağırlığı tane başı 400 gr üstü o zaman
Detayı çok bilmiyorum. Komple jantları lastikleri çıkartmadan tartmıştım arkadaş ile yazışmalara baktım 3100 imiş. Yeni jantlar ise 1800 civarı imiş lastikleri ile. 1250 civarında tasarruf var. Akıcılık ayrı.

• Beğen
Konudan yarı bağımsız bir sorum var.
Sokma mil jantın avantajı nedir?

Tüp sistem olduğu için tekerin kadrodan/maşadan kurtulma riski yok. Ayarlandıktan sonra da disk fren ayarı bir daha bozulmuyor. Bu ikisi için bile değer.

Jant alırken kararımızı belirleyen en önemli faktör ne olmalı? Ağırlık/göbek/ rulman malzemesi/yedek parça ve garanti/fiyat?
Hepsi bir arada olmuyor da özellikle göbek ve rulman malzemesi konusunda hiç bilgim yok. Shimano/dt swiss/novatec yada markaların kendi göbekleri var. Bazı pahalı jantseylerinde göbeğin içinde ceramicspeed kuşlandıklarını görüyorum. Sürüş kalitesini, akıcılığı ve ömrü çok etkiler mi bunlar?

• Beğen
Jant alırken kararımızı belirleyen en önemli faktör ne olmalı? Ağırlık/göbek/ rulman malzemesi/yedek parça ve garanti/fiyat?
Hepsi bir arada olmuyor da özellikle göbek ve rulman malzemesi konusunda hiç bilgim yok. Shimano/dt swiss/novatec yada markaların kendi göbekleri var. Bazı pahalı jantseylerinde göbeğin içinde ceramicspeed kuşlandıklarını görüyorum. Sürüş kalitesini, akıcılığı ve ömrü çok etkiler mi bunlar?

Kesinlikle yedek parça teminini en başa yazıyorum.Diğer etkenler duruma göre değişebilir.. Önceki bisikletimden kalma cole c27 lite jantımın göbeğini sökeyim derken orta milini çatlattım. Henüz parçayı bulabilmiş değilim öylece duruyor jant..

Kesinlikle yedek parça teminini en başa yazıyorum.Diğer etkenler duruma göre değişebilir.. Önceki bisikletimden kalma cole c27 lite jantımın göbeğini sökeyim derken orta milini çatlattım. Henüz parçayı bulabilmiş değilim öylece duruyor jant..
Bende ilave yapayım,kesinlikle servisi olan bir markayı tercih edin,dt swiss 240s göbekleri söktürebilmek için İzmir'deki bisikletçilerin hepsiyle akraba olduk,özel uçlu bir anahtarı varmış perişan olduk alt tarafı rulman değiştirip bakım yaptıracaktık.Yedek parça sorunu yok Allah'tan büyük marka,teli olsun rulmanı olsun wiggle veya kendi sitesinde var,ama buradaki anlayamayan ustalar benim gibi boş boş bakıyorlar janta:booo:

Arkadaşlar merhaba campagnalo zonda mı mavic kysrium s mi .İkisi de 5000 TL bandında

Arkadaşlar merhaba campagnalo zonda mı mavic kysrium s mi .İkisi de 5000 TL bandında
(link)
(link)
Aynı ayar jant setleri,fakat 5bin dediğiniz için bu rakamlara bir göz atın derim,zira örneğin mavic jant seti kargo ve vergi eklenince 3600e falan geliyor,siz bilirsiniz tabi yinede 1500tl az para değil belki 1 ay beklersiniz ama...

(link)
(link)
Aynı ayar jant setleri,fakat 5bin dediğiniz için bu rakamlara bir göz atın derim,zira örneğin mavic jant seti kargo ve vergi eklenince 3600e falan geliyor,siz bilirsiniz tabi yinede 1500tl az para değil belki 1 ay beklersiniz ama...
Öncelikle jantlar bence aynı ayar değil zonda 1 adım önde ayrıca ben mi yanlış hesapladım vergi ile iki jantta 4000 liralar civarına geliyor dolar 8,86 ama kredi kartından alınacaksa 9 gibi hesaplamakta fayda var.

Geri