Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Merhabalar herkese. Şu anda bir jant setine ihtiyacım var. Tubeless olmasını istiyorum. 5000₺ civarı mavic Cosmic elite var. Bu jant setine ne dersiniz? Bu fiyat civarı yine Tubeless önerileriniz var mı? Yoksa tubeless sevdasından vazgeçip campagnolo scricco falan mı alsam. Kararsız kaldım. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
şahsi fikrim tubuless kullanımının hiçbir artısı olmadığı gibi daha çok amelelik. kullanımda veya performansta prolar kadar fark yaratamayacağımıza göre özellikle trainer kullanıp lastik değişimi falan yapmak gerekiyosa daha çok eziyet gibi. bunun yerine tubular jant tercih etmenizi öneririm. güncel fiyatlarını tam bilmiyorum ama sarı sitede falan bütçenizin biraz üzerinde zonda falan bulunabilir.
daha önce campy jant kullandım ve kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim pek çok anlamda

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Scudo
iyi gunler arkadaslar jant alacagim param ikinci ele yetiyor letgoda bunu buldum alinir mi acaba yardimci olsanaz sevinirim
(link)

iyi gunler arkadaslar jant alacagim param ikinci ele yetiyor letgoda bunu buldum alinir mi acaba yardimci olsanaz sevinirim
(link)
Jantı bilmem ama daha jant yazmasını bilmeyen birisinden bence jant almayın.

600€'luk jant önerilerine açığım ve önerilerinizi bekliyorum sağolun.

Ama o "Orjinal Carbon Göbekli Süper Akar I Olan" bir "cant".
Üstelik "Sıfır 140 psi li prof lastik ve 10 li ruble 11x28 yeni hediyeli emsali 7000 TL lerde"

Daha önce de forumda muhabbeti yapılmıştı cant olayının :komik: Jant fransızcadan geliyormuş, ve fransızcada cant olarak okunuyormuş. Şimdiye kadar cant diyen epey bisiklet esnafına denk geldim. "Hangi dilden geliyosa o dilde okumalıyız" hassaslığından yaptıklarını da hiç sanmıyorum :)

Bence teker veya çember son derece yeterli.

Son düzenleme:
Antrenman seçimi için hangisi acaba ,özellikle kullanan arkadaşlar.
Campagnolo Scirocco C17
Campagnolo Zonda
VISION TEAM 30

Campagnolo Scirocco C17
Campagnolo Zonda
VISION TEAM 30

Tırmanış için düşük ağırlığı düşük profil ile kesinlikle zonda
Düzlükte hızı korusun diyorsan orta profil 35 mm ve tubeles kullanırım diyorsan scirocco

• Beğen
Tepkiler: Bilal Akbaş
Kategori pek aynı olmamış sanki. Zonda > Scirocco > Vision Team şeklindedir. Bütçem sınırlı dersen ortadakini, bütçem var hamdolsun dersen baştakini alırım sizin yerinizde olsam.

Campagnolo Scirocco C17
Campagnolo Zonda
VISION TEAM 30
Vision team 30 yerine team 35 bu karşılaştırma için kesinlikle daha iyi olur.Eğer böyle bir karşılaştırma olursa Zonda=Team 35>scirocco

• Beğen
Vision team 30 yerine team 35 bu karşılaştırma için kesinlikle daha iyi olur.Eğer böyle bir karşılaştırma olursa Zonda=Team 35>scirocco

Merhaba

Team 35 in scirocco dan daha başarılı olduğunu mu düşünüyorsunuz bilgi alabilirmiyim üstün yanları nelerdir.

Çok güzel görünüyor bu sarı yanak lastikler vittoria sanırım değil mi memnun musunuz nasıl performansı?
Evet vittoria corsa graphene 2.0, performansına diyecek söz yok...Türkiye de çok pahalı olan bir lastik yurtdışından çok uygun bir fiyata getirttim..
Güzel olmuş hayırlı olsun da size sormak lazım, nasıl oldu? 😀

Yani eski jantlardan(eski jantlar neydi bu arada) buna geçince hissedilir derecede fark yaşadınız mı, değdi mi sizce?
Eski jant prime 50mm...O jant da çok güzeldi lakin inerken rüzgar çok vuruyordu güven vermiyordu... Yanımdan kamyon geçse savuruyordu... Yarışlarda peloton içinde kullanılacak bir jant bence...Uzun zamandır da antrenman için iyi bir jant arayışı içindeydim, yukarıda da konu geçmişti, oyğzden de nasıl olmuş diye paylaştım... Yoksa artizlik değil:) Buna gelince açıkçası bu kadar iyi performans beklemiyordum...Ağırlık 1750 deniliyor sanırım... %15 eğim tırmandım bugün prime dan daha çok rahat çıktım.. İnişlerde ve kötü yollarda konforlu ve güven verdi.. Düz yolda hızını aldın mı durdurabilene aşk olsun :) Vittoria corsa lastikle de birleşince tadından yenmiyor.. Darısı siz sevgili arkadaşların başına, en güzeli sizlerin olsun...:)

• Beğen
Tepkiler: amasseia ve ghostt
Evet vittoria corsa graphene 2.0, performansına diyecek söz yok...Türkiye de çok pahalı olan bir lastik yurtdışından çok uygun bir fiyata getirttim..

Eski jant prime 50mm...O jant da çok güzeldi lakin inerken rüzgar çok vuruyordu güven vermiyordu... Yanımdan kamyon geçse savuruyordu... Yarışlarda peloton içinde kullanılacak bir jant bence...Uzun zamandır da antrenman için iyi bir jant arayışı içindeydim, yukarıda da konu geçmişti, oyğzden de nasıl olmuş diye paylaştım... Yoksa artizlik değil:) Buna gelince açıkçası bu kadar iyi performans beklemiyordum...Ağırlık 1750 deniliyor sanırım... %15 eğim tırmandım bugün prime dan daha çok rahat çıktım.. İnişlerde ve kötü yollarda konforlu ve güven verdi.. Düz yolda hızını aldın mı durdurabilene aşk olsun :) Vittoria corsa lastikle de birleşince tadından yenmiyor.. Darısı siz sevgili arkadaşların başına, en güzeli sizlerin olsun...:)
Konuyu takip ediyordum, süreçten haberim vardı, neden artistlik olsun 😊

Valla yakışmış, güzel olmuş. Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşleriniz olsun inşallah.

• Beğen
Merhaba, forumda yazanları da okudum fakat sizden tekrar onay almak istedim :) 1000 tl ye amazondan shimano wh rs-100 jant seti aldım şu an yolda. Bisikletim Peugeot R16 yol bisikleti, şu anda standartta gelen jantları kullanıyorum. Shimano wh rs-100 jant seti değişimi ile ciddi bir fark yaşar mıyım? Yoksa gereksiz bir harcama mı olur?

Merhaba, forumda yazanları da okudum fakat sizden tekrar onay almak istedim :) 1000 tl ye amazondan shimano wh rs-100 jant seti aldım şu an yolda. Bisikletim Peugeot R16 yol bisikleti, şu anda standartta gelen jantları kullanıyorum. Shimano wh rs-100 jant seti değişimi ile ciddi bir fark yaşar mıyım? Yoksa gereksiz bir harcama mı olur?
1.000 TL'ye sıfır aldıysanız bedavaya almışsınız. R16'nın üzerindeki stok jant seti neydi?

1.000 TL'ye sıfır aldıysanız bedavaya almışsınız. R16'nın üzerindeki stok jant seti neydi?
Biraz önce elime ulaştı ürün sıfır. İlk incelemede gözle görünür bir sorun göremedim ama yamuk mu değil mi detaylı bir şekilde bakmak lazım. Stok jantın marka modelini şu an bilmiyorum, herhangi bir sitede de bilgi bulamadım sadece "Jant Seti:Aluminyum PG-40 " şeklinde bir açıklama var. Akşama eve geçtiğimde incelerim üzerinde yazıyordur belki.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Kesinlikle haklı bir yorum. @z0n3 şuanda sıfır 1000 liraya çift olarak baktığımızda lastik satıyorlar. İkinci elde bile o fiyata ürün sayısı az. (link) 'da bile stok bitmiş üründe 2700 küsur yazıyor. Şimdiden hayırlı olsun.

Geri