Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti km saati önerileri

Scudo
@fberen Sadece anlık gözükür. Bir de tur bitişinde minimum ve maksimum kadans falan gösterir

400lirayi gecmeyecek, mumkunse gps ozellikli fiyat/performans bir yol bilgisayari oneriniz var mi acaba ?

arkadaslar basit birsey bakiyorum. kadans, hiz ve otomatik baslama olsun. Ama en onemlisi pil bitince datalar gitmesin :) sigma'nin bu 150-300 liralik serileri nasil? veriyi saklayabiliyorlar mi?

bende kadans özelliği olan bişey bakıyorum ama tam olarak karar veremedim kafam çok karışık biri yardım ederse çok sevinirim...

Yol bisikleti ile kullanılacak ise ortalama hız ve anlık hız bilgisinin aynı ekranda görünmesi gerektiğini düşünmekteyim.
iGPSPORT IGS10 model gps li km sayacım var , bahsettiğim özellik olmadığından eksikliğini hissediyorum. Sigmalar da bu özellik var fakat onlarda da sürekli ekran aydınlatma yok.
Merhabalar.

Bende garmine bütçem yetmeyince İgs 10 siparişi verdim . KAdans hız sensörü ve nabız bandı yok. Bu sensörler olmadan nasıl çalışıyor acaba ?
Bilgilendirme için teşekkür ederim .

@cagatayguzel hızı zaten gps ten takip edicek ama kadans sensörü yoksa kadans ölçümü yapmaz diye biliyorum. ürüne baktım hoşuma gitti aslında bende bunu alabilirim :)

@hrnkral aldığım cihaz bu bekliyorum gelmesini . Youtube da samimi bir arkadaş güzel anlatmış.
Şuan kadans çok önemli değil benim için . Hızı göreyim. Rotayı göreyim yeterli . 20K-30k lık turlar yapıyorum Kocaelinde.

@cagatayguzel linkini atabilir misiniz youtube daki videonun. kocaeli güzel siz başiskeledesiniz galiba en güzel yeri bana göre... yuvacık başiskele

Hocam linke yetkim yok şuan . Yeni olduğum için sanırım. youtube da igsport igs10 yol bilgisayarı dediğinizde içıkıyor.

@cagatayguzel buldum üstad teşekkür ederim hatta sipariş verdim bekliyorum bende...

Merhaba arkadaşlar. Yol bisikleti için güzel bir KM saati almak istiyorum. Önce decathlon'dan (link)almıştım ama beni tatmin etmedi. Birde geçen hafta sürerken hiç ölçüm yapmadı. Ekran var ama ölçüm yok. Kısacası çalışmadı diyebiliriz.
Şimdi bende şöyle güzel bir KM saati arıyorum. İkinci el almak mantıklı olur mu ? Boş yere fazla para vermek istemiyorum. Profesyonel değilim çünkü. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.:)

Merhaba arkadaşlar. Yol bisikleti için güzel bir KM saati almak istiyorum. Önce decathlon'dan (link)almıştım ama beni tatmin etmedi. Birde geçen hafta sürerken hiç ölçüm yapmadı. Ekran var ama ölçüm yok. Kısacası çalışmadı diyebiliriz.
Şimdi bende şöyle güzel bir KM saati arıyorum. İkinci el almak mantıklı olur mu ? Boş yere fazla para vermek istemiyorum. Profesyonel değilim çünkü. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.:)

Echowell U10 Wireless km saatimi satmayı düşünüyorum. İlgilenirseniz özelden yazın.

Ekran jelatini dahi aldığım gibi duruyor, kutulu, çiziksiz.

Hatasız, kusursuz ölçüm yapıyor.

Burada en başta bütçeniz, sonra sırasıyla ölçüm yapmak istediğiniz metrikler, antrenman tipi, sıklığı ve amacı gibi faktörler belirleyici olur.
Nabız kontrolüne dayalı, güç ölçer kullanılan sistematik bir antrenman programı için tercih edilecek sistem ile sadece anlık ve ortalama hızınızı gösterecek bir sistemin maliyeti çok farklıdır.
İkinci el ürünler de tercih edilebilir, tabi temizlik ve garanti şartları gibi konuları iyi incelemek gerekir.

Benim kullandığım yol bilgisayarı Garmin'in eski modellerinden Edge 500. Öyle ki, sürüş datasını aktarmak için bile kabloyla bağlanmak gerekiyor. Ancak sunduğu özellikler beklentilerimi fazlası ile karşıladığı için değiştirme ihtiyacı hissetmiyorum. Yeni bir bilgisayar almam gerekseydi kablosuz veri aktarımı yapabilen ve üzerine sürüş güzergahını gösteren harita yüklenebilen bir model tercih ederdim.

• Beğen
Tepkiler: Tahtabalık
Burada en başta bütçeniz, sonra sırasıyla ölçüm yapmak istediğiniz metrikler, antrenman tipi, sıklığı ve amacı gibi faktörler belirleyici olur.
Nabız kontrolüne dayalı, güç ölçer kullanılan sistematik bir antrenman programı için tercih edilecek sistem ile sadece anlık ve ortalama hızınızı gösterecek bir sistemin maliyeti çok farklıdır.
İkinci el ürünler de tercih edilebilir, tabi temizlik ve garanti şartları gibi konuları iyi incelemek gerekir.

Benim kullandığım yol bilgisayarı Garmin'in eski modellerinden Edge 500. Öyle ki, sürüş datasını aktarmak için bile kabloyla bağlanmak gerekiyor. Ancak sunduğu özellikler beklentilerimi fazlası ile karşıladığı için değiştirme ihtiyacı hissetmiyorum. Yeni bir bilgisayar almam gerekseydi kablosuz veri aktarımı yapabilen ve üzerine sürüş güzergahını gösteren harita yüklenebilen bir model tercih ederdim.

Nabız kontrolü veya güç ölçer gibi profesyonel olmasını istemiyorum. Çünkü henüz o kadar profesyonel değilim. Benim için şu anda anlık hız, ortalama hız vb. gibi veriler yeterli ama bunu düşünerek decathlon'dan aldığım üründen hiç memnun değilim malesef. Biraz daha maliyetli alıp ama gps vb. gibi verilerinde olduğu birşey mi tercih etsem bilemiyorum. Peki Garmin'de nabız ölçümü için garmin saatimiz olması gerekli mi ?

Nabız kontrolü veya güç ölçer gibi profesyonel olmasını istemiyorum. Çünkü henüz o kadar profesyonel değilim. Benim için şu anda anlık hız, ortalama hız vb. gibi veriler yeterli ama bunu düşünerek decathlon'dan aldığım üründen hiç memnun değilim malesef. Biraz daha maliyetli alıp ama gps vb. gibi verilerinde olduğu birşey mi tercih etsem bilemiyorum. Peki Garmin'de nabız ölçümü için garmin saatimiz olması gerekli mi ?
Sigma bu 14.12 modelini kullanıyorum.Memnunum

Geri