@BurakLEE
Aynısını kullanıyorum. Saat, anlık hız, ortalama hız, sürüşteki km ve toplam km bilgileri var. Malezeme kalitesi çin mallarına göre daha güzel. Kullanım kolaylığı ve basitliği de avantaj. Ben çok memnunum tavsiye ederim.
@BurakLEE
biraz da tercih meselesi hocam. Sürüş esnasında aynı zamanda strava ve samsung health'i de açıyorum. Ama yine de hız sayacı kullanmak hoşuma gidiyor.
@BurakLEE evet hocam bu . Pilini daha değiştirmedim yani 1 yıl oldu sanırım tam geçen sene haziranda aldıydım aşağı yukarı. Zaten pili de bulunabilen standart pillerden
Bi de abi telefon kullanırken telefon ya cebinde olacak ya da telefon kılıfı almak zorunda kalıcaksın. Sayaç hem gözünüzün önünde, minik, durdurma başlatma derdi yok .. Zaten performans, eğim, sonradan bakıp ben nereleri geçmişim diye bakmak isterseniz benim gibi Strava açarsınız hem başkalarını da görüp şevke gelirsiniz.
Km sayacı ve strava farklı şeyler benim gözümde kullanım amacınıza göre değişir tabi ama km saati bence şart.
Merhabalar. Anlık hızın yanında kadansı da ölçen hatta mümkünse bunlara ek nabzıda ölçen bir yol bilgisayarı arıyorum. Sıfır, ikinci el fark etmez sağlam ve güvenilir olması yeterli. Bütçem 200 tl civarında. Önerilerinizi bekliyorum
@Samsam mesajı yazdıktan bir hafta sonra 2. el Cateye Strada Cadance buldum. Kablosuz ve hızın yanında kadansı da okuyor. Ekranı biraz küçük ama olsun bozuk yollarda, tozlu yollarda, ıslak, kuru, yağmur, çamur demeden halen daha aldığım günkü gibi çalışıyor.