Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti km saati önerileri

@BurakLEE
Aynısını kullanıyorum. Saat, anlık hız, ortalama hız, sürüşteki km ve toplam km bilgileri var. Malezeme kalitesi çin mallarına göre daha güzel. Kullanım kolaylığı ve basitliği de avantaj. Ben çok memnunum tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: BurakLEE
Scudo
@esenturk hocam strava yada runtastic programları varken yinede sayaç tercih edilir mi?

@BurakLEE
biraz da tercih meselesi hocam. Sürüş esnasında aynı zamanda strava ve samsung health'i de açıyorum. Ama yine de hız sayacı kullanmak hoşuma gidiyor.

@BurakLEE evet hocam bu . Pilini daha değiştirmedim yani 1 yıl oldu sanırım tam geçen sene haziranda aldıydım aşağı yukarı. Zaten pili de bulunabilen standart pillerden

Bi de abi telefon kullanırken telefon ya cebinde olacak ya da telefon kılıfı almak zorunda kalıcaksın. Sayaç hem gözünüzün önünde, minik, durdurma başlatma derdi yok .. Zaten performans, eğim, sonradan bakıp ben nereleri geçmişim diye bakmak isterseniz benim gibi Strava açarsınız hem başkalarını da görüp şevke gelirsiniz.

Km sayacı ve strava farklı şeyler benim gözümde kullanım amacınıza göre değişir tabi ama km saati bence şart.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Merhabalar. Anlık hızın yanında kadansı da ölçen hatta mümkünse bunlara ek nabzıda ölçen bir yol bilgisayarı arıyorum. Sıfır, ikinci el fark etmez sağlam ve güvenilir olması yeterli. Bütçem 200 tl civarında. Önerilerinizi bekliyorum :)

Selamün aleyküm. Sadece toplamda kaç kilometre yapıldığını gösteren bir alet var mıdır. Biliyor musunuz? Var mı öyle bi alet.

@Eren Sarp 200 tl ye bu özelliklere sahip bir yol bilgisayarı bulmanız olanaksız gibi bir şey.

@Yunus Emre küçük ali express ürünlerine bakabilirsin ,orada hem ucuz hem de az fonksiyonu olan saatler var.

• Beğen
Tepkiler: Eren Sarp
@Samsam mesajı yazdıktan bir hafta sonra 2. el Cateye Strada Cadance buldum. Kablosuz ve hızın yanında kadansı da okuyor. Ekranı biraz küçük ama olsun bozuk yollarda, tozlu yollarda, ıslak, kuru, yağmur, çamur demeden halen daha aldığım günkü gibi çalışıyor.

Yol bisikleti almayı düşünüyorum kadans ölçerli ve kablosuz sayaç arıyorum. Bütçe sınırım yok 2.el önermeyin.
Şimdiden teşekkürler

Eğer bütçe sınırı yok diyorsan Garmin 1030, ben kullanıyorum çok iyi, tavsiye ederim..

• Hahaha
Tepkiler: Murat B.
Km saati yerine akıllı saat alsak GPS özelliği olan nasıl olur acaba deneyen var mı

@fberen
Bisikleti sürerken saate bakmak kolay da değil güvenli de. "Bakacağım yok, sadece kaydetsin" diyorsanız, telefona göre pek bir avantajı yok.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Var mi kablosuz hesapli bir şeyler?

@Eren Sarp
Şu ürün var :) Ben kullanıyorum şimdilik memnunum
(link)

@Emre Yönlüer
Çok geç kalmışım :hihi::hihi:

Hocam peki bu kadar özelliğe gerek var mı altimetre isteyince bu fiyatlara çıkıyoruz. Bende bu Kadar verince en azından gpsli bir şey baktım.
(link)

Gpsli olmayan 20 dolara bu var. Xlc nin ne farkı var

@fberen Evet aslında sizin bulduğunuz iyi gözüküyor. Ama Çin'den gelmesini bekleyemedim ben :)

Geri