Aslında kutusunda çıkması lazım o uyarı kağıdının. şimdi teker ayarını, tarih saat ayarlarını yaptıktan sonra hiç bir sıkıntınız olmadan güle güle kullanın.
Dechatlonun bağzı mağzalarında denk gelir ise bağzan indirime giriyor. İnternet fiyatına da bakmak lazım ama bağzen internette olmayan ürünler de mağzada olabiliyor.
Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum. Konuyu hortlatmış olacam ama xlc marka (link) bu km saatini kullanan yada bilen var mı ? sigmanın aynı özelliklerindeki km saatleri aşırı pahalı malesef. O kadar para vermeye değer mi ?
@avkebele (link) ben bunu almıştım stokta varken en uygun fiyat buydu. Aynısının kablolusu 90 lira sanırım stok vardı en son baktığımda. Standart sigma kalitesi sade ve basit.
Edit: konu eskiymiş kusura bakma kardeşim mesajının tarihine bakmadım
Sorun yok ben kadanslı olmasını istiyorum ama dediğim gibi sigmanın km saatleri çok pahalı aradaki farka değer mi onu merak ediyordum. Hani kullanan biri varsa tecrübelerinden faydalanmak istedim
Amazona bir bakarım özellikleri çok güzel gerçekten ama son çıkan kanunla 30 € geçince %18 vergi alınıyor türkiye fiyatı ile neredeyse aynı fiyata geliyor
anlık hız gösteren bi saat alın yeter.telefondan stravayı açar verilerinize ordan bakarsınız.hergün antreman yapıyorsanız gidin gps alın.çok çeşit sayaçlar cok kullanan bırı olarak tavsıyem budur
Letgo da btwin km saatini satan insanlar var. 40-50 liraya al bi tane kullan. 8 fonksiyonlusunu kullanıyorum gayet güzel. bende letgo dan birinden almıştım öyle ikini el.