Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti km saati önerileri

@selo06sarac
Allah razı olsun be kardeşim ya. Çalıştı [emoji4][emoji106]

Scudo
Ne demek bende geçen hafta almıştım.

Aslında kutusunda çıkması lazım o uyarı kağıdının. şimdi teker ayarını, tarih saat ayarlarını yaptıktan sonra hiç bir sıkıntınız olmadan güle güle kullanın.

Kutusunu tekrar inceleyip bakacağım. Tr klavuz yoktur. İng nasıl ayarlayacağım bakmak lazım. Yardım için TŞKLER kardeş

En uygun Sigma KM saati nerden alınır? (Fiyat olarak)
İndirime giren site, ucuza veren esnaf vs gibi :)

Dechatlonun bağzı mağzalarında denk gelir ise bağzan indirime giriyor. İnternet fiyatına da bakmak lazım ama bağzen internette olmayan ürünler de mağzada olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: avkebele
Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum. Konuyu hortlatmış olacam ama xlc marka (link) bu km saatini kullanan yada bilen var mı ? sigmanın aynı özelliklerindeki km saatleri aşırı pahalı malesef. O kadar para vermeye değer mi ?

@avkebele (link) ben bunu almıştım stokta varken en uygun fiyat buydu. Aynısının kablolusu 90 lira sanırım stok vardı en son baktığımda. Standart sigma kalitesi sade ve basit.

Edit: konu eskiymiş kusura bakma kardeşim mesajının tarihine bakmadım :)

Sorun yok ben kadanslı olmasını istiyorum ama dediğim gibi sigmanın km saatleri çok pahalı aradaki farka değer mi onu merak ediyordum. Hani kullanan biri varsa tecrübelerinden faydalanmak istedim

Bütçe müsait ise bir kere alınıp mesut mutlu yola devam edilebilir.

(link)

Cihazın maşallahı var aynı fiyatı gibi ama çok güzelmiş ben daha çok 150 250 aralığında bakıyorum

@Tugrul.erkilic

Yurt dışı fiyatlarına bir bakın yine amerikada 80$ a kadar düşmüştü.

Edit. Amazonda ful set 71$

Amazona bir bakarım özellikleri çok güzel gerçekten ama son çıkan kanunla 30 € geçince %18 vergi alınıyor türkiye fiyatı ile neredeyse aynı fiyata geliyor :(

xlc 25 fonksiyon kullanıyorum tavsiye etmiyorum yağmurda sensör arızası veriyor.garantiden yenisi geldi aynı sıkıntı yenisindede mevcut

@nuruasakir
Teşekkür ederim bilgi için o zaman sigma yolları göründü :)

Kafasına göre davranmayacak 100 tl civarı bir km saati önerir misiniz? Kablolu mu olmalı kablosuz mu? Bir de kadans nedir acaba bu konuda cahilim de:)?

anlık hız gösteren bi saat alın yeter.telefondan stravayı açar verilerinize ordan bakarsınız.hergün antreman yapıyorsanız gidin gps alın.çok çeşit sayaçlar cok kullanan bırı olarak tavsıyem budur

Letgo da btwin km saatini satan insanlar var. 40-50 liraya al bi tane kullan. 8 fonksiyonlusunu kullanıyorum gayet güzel. bende letgo dan birinden almıştım öyle ikini el.

Kablolu km saati çok fazla kablo kirliliği yapar mı?

Telefonda cycledroid uygulaması var tavsiye ederim telefonunuzu gidona taktınız mı aynı bisiklet hız ölçen cihaz. Hatta daha fazlası var

Geri