[Kazandı oktayakgoz, post: 1918605, member: 7448"]@mehmetsunu bu saydıklarınız 16.12 de yok mu ? tam alma arefesindeyim de emin olmak için soruyorum. sanırım bunda cadans yok.
Kadansı boşver. Kadans bana arazi ile ilgili bir veri vermiyor. Hatta sana km saatlerinde olmayan ama canalıcı bir veri söyleyimmi. Rüzgar yönü ve şiddeti. Bana göre 50 kadans kitinden daha önemli bu veri. 14.12 de altimetre var. Bu önemli. Bak gittiğin mesafe kadar çıktığında yükseltide önemli. Bir çubuk belini geçmek ile bir Kenya ovasında bisiklet sürmek birmi. Değil. Türküsü bile var. "Yol ver bana çubuk beli geçeyiiiiim aman geçeyim....,." Altimetre önemli.
Hocam bende saat arar dururdum sigma 14.12 de 16.12 de kullandim ama kisa girmeden garmin fenix 2 almistim mis gibi oldu. Saat olarakta kullaniliyo km saati olarakta koşuda vs kullanilabilmesi de tabi benim icin avantaj bi yemek yapmiyo bana desem olur heralde
@ahmtayd İyi günler. Hem kadanssız hem de kadanslı Km. saatleri kullandım. Burada ifade edilmiş bazı fikirlerin aksine, sşze kadanslı bir saat almanızı tavsiye ederim. Şu an Sigma STS16.12 CAD kullanıyorum, memnunum. Sonuçta bu arabanın devir saati gibi sizin için. Ortalama kadansı 90'da tutmaya çalışarak pedal basıyorum. İlk başta vereceğiniz meblağ sizi korkutmasın, her kuruşuna değecektir.
Sa. Arkadaşlar 3-5 ay önce sigma 16.12 kablolu almıştım. Bisiklete yeni taktım. Ama ne yaptıysam çalışmıyor. Ekranda hiçbir belirti olmuyor.
Pilini yeni taktım, sağa çevir sola çevir tık yok.
Yardımcı olabilecek biri var mı?
@ahmtayd Hocam nacizane tavsiyem Runtastic Road Bike Pro programı var. Hemde ücretsiz indirdim. Tavsiye ederim çok kullanışlı bir program. Mesela bulunduğun şehrin haritasını yada konumunu indirip offline kullana biliyosun. Gps kullanman yeterli oluyor. Çok detaylı bir program benim işimi fazlasıyla görüyor. Fotoğrafıda incelediğinizde gayet detay var.