Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti lastik önerisi

@Erdal YILMAZ

Merlinde 25 mm kalmamis, tukenen birsey degil tekrar stoklara girecektir. wiggleda 47 dolara var, iki ayri siparis verildigi takdirde gumruk odemez alacak olan arkadas, kargo parasida 5 dolar, eger isterse bir kac birsey ekleyip gumruk muafiyetini gecmeden kargo ucreti almadan alinabiliyor. Maximum 104 dolara alinabiliyor.
Ayrica size bir ithamda bulunmadim ki, neden insanlari kaziklamak gibi bir niyetiniz olmadigindan bahsetmissiniz anlamadim dogrusu. Ben sizin icin soyledim bir an once satmak istersiniz diye. Ayrica bir cok ikinci el urun alip kullandim, ama benim icin kullanilmis lastik giyilmis kulot gibidir, tavsiye etmem.

Ekleme: (link)

Scudo
@Sefa coskun

Sefa Bey siz halen farklı cevaplar veriyorsunuz, lütfen araştırmadan yazmayınız. Sizin bahsettiğiniz lastik ile benim verdiğim adreste yer alan ürün aynı mı? En azından görsel olarak yan yana koyup bir baksaydınız. Neyse konu yeterince dağıldı, hoşçakalın.

Selam arkadaşlar.

Bir çoğunuzun bildiği üzere geçtiğimiz günlerde tur bisikletimin yanında benim de nasıl geliştiğini anlayamadığım bir yol bisikleti sahibi oldum (salcano xrs060). Henüz iklim koşulları çok kötü gittiği için bir kaç gün anca kullanabildim. Pazar günü Yalova taraflarına gittim biraz turladım. Benim için çok hızlı ve gayet tatmin edici bir bisikletti. Tabi ben traktörden geçtiğim için ne kullanırsam kullanayım muhtemelen bana hızlı gelecekti ancak bu güzel gezimi iki kez lastiğim patlaması sonucu hüsranla bitirdim. Yol bisikleti için oldukça yeniyim.Şimdi sizden bir isteğim olacak. Ben aman aman performans adamı değilim ama beni de çok kesmeyecek, fiyatı profesyonel lastikler gibi el yakmayacak orta ölçekte, patlamaya dirençli bir lastik marka modeli belirtebilir misiniz? Halihazırda üzerinde bisikleti aldığımda gelen xrs serisi lastik var. Bugün bir öneri alabilirsem akşama lastiği sipariş etmek istiyorum. İkide bir yollarda yama yapıp durmak işime gelmiyor. Tur bisikletimde rubena flash stop hurn kullanıyorudum.

@Bozkırlı

Bütçeniz ne düzeyde bilemiyorum, lakin patlaklarla uğraşmaktan kurtulmak sizin için fiyattan daha önemliyse Continental Gatorskin önerebilirim. Lastiklerin biraz ağır oldukları doğru, ancak ben iki iç lastik ile dolaşırken yola pompasız çıkan arkadaşları gördükten sonra ağırlığı fazla önemsememeye karar verdim. Mevcut lastiklerim ömrünü doldurduğunda sanırım Gatorskin'e geçiş yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: Bozkırlı
@Sadettin Z. Sadettin Bey siz yine pompanızı, iç lastiğinizi yanınızda taşıyın. Patlamaz diye birşey yok her lastik patlar. Ben birlikte tura çıktığım arkadaşların yanında iç lastik, levye, pompa olmayınca gıcık oluyorum. Sen nasıl olsa taşıyorsun hamal kardeş muamelesi görüyorum gibi geliyor :)

@serhataltay Ben Ultra Sport 2 kullanıyorum 1 turda tam 3 kere lastik patlattım. Lastik patlama işi biraz kısmet işi. Ultra Sport 2 bana biraz yumuşak hamurşu lastik gibi geliyor. E-5 üzerindeki emniyet şeridinde bulunan ufak çakıl taşları bile tehlike oluşturuyor patlak için. Şu da bir gerçek 3 kere lastiğim patladığı turdan bu yana yaklaşık 600 km yol yapmışımdır. Dilimi ısırayım daha patlamadı lastiğim.

@Sadettin Z.

Hocam Continental Gatorskin internette bulamadım. Amazon.com da mı sipariş ediyorsunuz siz?

@trainspotting35

Katılıyorum, çıktığım turların alet çantası muamelesi görmek benim de canımı sıkıyor. Ancak dağın başında yaya kalmaktansa biraz ağırlık taşımaya razı oluyorum.

Tabiki Gatorskin dahi alsam pompa ve lastiği taşıyacağım ancak mevcut Lugano lastikler ile olduğu gibi yolda ürkek tavşanı oynamaya gerek kalmayacak. Muhtemelen kağıt türevi bir malzemeden yapılmış Luganolar :)

@Bozkırlı

Merlin, Wiggle, ChainReaction, Bike Discount gibi sitelere göz atabilirsiniz.

(link)

9 yıldır her iki bisikletim de de kullandığım Maxxis Re Fuse lasikleri tavsiye edeceğim fakat Türkiye de oldukça pahalı. Ebay üzerinden 52 dolara satın alınabiliyor. Linklerden biri Türkiye fiyatı ( 28 ebatı için geçerli) diğeri ebay. Doğru hava basıncı ile patlaması çok zor olan uzun ömürlü bir lastik.

(link)

(link)

Ben lastik konusunda lanetliydim, her turda illa patlıyordu. Birkaç günlük araştırma sonunda bütçem dahilinde fiyat performans oranı en iyi olan Vittoria Rubino Pro 3'ü buldum, tavsiye ederim. 7 ay önce çiftini kargo dahil 115 liraya almıştım merlincycles.com'dan, şimdi fiyat yükselmiş olabilir. Alttaki link benim çok işime yaradı karar verirken. Bu arada 3700 km oldu daha patlamadı.

(link)

Lastikte tek markam vardır. Ne olursa olsun Continental olsun :)

• Beğen
Tepkiler: serhataltay
Arkadaşlar yurt dışından 15 dolara kadar (gümrükten muaf olmak adına :D ) yol bisikleti 700x23c lastik alacağım.

Bunlardan hangisi daha iyi olur. Hem patlamama, hem yol tutuş ve kalite açısından.

Rubena syrinx 700x23 kullandım, patlamadı ancak aşırı ağırdı.
Huchinxton equinox 2 kullandım, ve yine kullanıyorum şuan. Çok kolay patlıyor ancak yol tutuşu iyi. Bir de lastiğin oturması çok zor nedenini anlamadım da uğraştırıyor her seferinde uzun süre.

Bunlar da alabileceğim lastikler. Düz pürüzsüz istiyorum. Seçeneklerde yanları çizgili olanlardan da var ancak çok iyi denirse onları da düşünebilirim :D Teşekkürler şimdiden

Vittoria Zaffiro Slick Rigid Clincher Road Tyre

(link)

Continental Ultra Sport II Wire Bead Road Tyre

(link)

LifeLine Essential Road Tyre

(link)

Michelin Lithion 2 Folding Road Tyre

(link)

Continental Ultra Sport II Folding Road Tyre

(link)

Vittoria Zaffiro Pro Slick Folding Clincher Road Tyre

(link)

Panaracer Gravel King Folding Road Tyre

(link)

LifeLine Prime Race Road Tyre

(link)

Vittoria Diamante Pro IV Clincher Road Tyre

(link)

Arkadaşlaryurt dışından 15 dolara kadar (gümrükten muaf olmak adına :D ) yol bisikleti 700x23c lastik alacağım.

Bunlardan hangisi daha iyi olur. Hem patlamama, hem yol tutuş ve kalite açısından.

Huchinxton equinox 2 kullandım, ve yine kullanıyorum şuan. Çok kolay patlıyor ancak yol tutuşu iyi. Bir de lastiğin oturması çok zor nedenini anlamadım da uğraştırıyor her seferinde uzun süre.

Bunlar da alabileceğim lastikler. Düz pürüzsüz istiyorum. Seçeneklerde yanları çizgili olanlardan da var ancak çok iyi denirse onları da düşünebilirim :D Teşekkürler şimdiden

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Arkadaşlaryurt dışından 15 dolara kadar (gümrükten muaf olmak adına :D ) yol bisikleti 700x23c lastik alacağım.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

8.000 km yol yaptıktan sonra birkez bile patlamayan continental gp 4000 S II her kuruşunu hak ediyor. Tafsiye ederim.

Continental al ve geriye yaslan

Merhabalar,

iki lastik arasında kararsız kaldım şuan kullanmakta olduğum lastikler swalbe lugano 700x25 telli 330gr mevcut lastiklerimi yine 25mm olucak şekilde değiştirmek istiyorum, alacağım lastiklerden beklentim şehir dışı sürüşlerde çabuk yarılıp yolda bırakmasın, performansı yuvarlanması yol tutuşu lugonalardan iyi olsun yeterli ilk terchim gp4000 idi ama yarılma durumu korkuttu beni 82 kg binici olarak , swalbe nin özelliklerinde tek lastık için olan max yük 70 kg diyor ben1,78 boyda 82 kg biriyim sorun yaratır mı gp4000 max kg sınırı var mı ? iki lastigide kullanıp tecrube edenler yardımcı olurlarsa sevinirim :)

continental GP4000 SII 700X25 katlanır çifti 290 tl ye geliyor ( yurt dışı )

Schwalbe durano race guard 700x25 katlanır teki 190 tl

Geri