Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti lastik önerisi

@peace2000 (link) kargosu vergisi dahil 600 ü bulmaz bile hemde yeni versiyon ultra sport 3.

merhabalar. Bisikletim triban 100. Üstünde 32 decathlonun kendi lastikleri var. 1500 km kadar kullandım. Lastiğin daha ömrü vardır diye düşünüyorum ama benim konforum ve performansım açısından daha ince ve kaliteli bir lastiğin iyi olacağını düşünüyorum. Bahsettiğiniz lastiğin stokta 25 mm olanı var. 32 den sonra 25 le sıkıntı yaşarmıyım? Kullandığım yollar ne kadar asfalt olsada bazı yerlerde çukurlar, kurumuş çamur birikintileri vs oluyor.

birde bu lastiklerdeki clincher ve wirebead farkı tam olarak nedir?
edit: Fark katlanır olup olmamasıymış.

Son düzenleme:
Scudo
Ben de İzmir de yaşıyorum nereden buldunuz bunu ben de almak isterim.

İzmirde ben misafirken yanlış hatırlamıyorsam eğer sundu bisikletten almıştım.

Şuan taktığım seti İstanbul’da hiçbiryerde bulamayınca n11’den aldım. Satıcıda son 3 tane kalmıştı 2 si şuan bende :)

Ürün linkini bırakıyorum (link)

• Beğen
Tepkiler: dirdom
20210423_141935.jpg

Continental grand prix 4 season lastigimi 10 bin km kullandim. Yüzeyde fazla aşınma olmamasina rağmen yanlardan çizgi halinde yarıldı. Bu şekilde olması normal mi?

20210423_141935.jpg

@karaduman61 lastiğin hamuru emekliye ayrılmış, sertleşmiş ve çatlamış :( Üretim tarihinin üzerinden çok uzun zaman geçtiğini tahmin ediyorum

@karaduman61 10bin kaç senede? Lastik deseni çok silikleşmemiş, hamuru bozulmasa sanki daha giderim der gibi...

Ben bu sezona Tufo Calibra Plus ile başladım. Ömrünü bilemem ama performans ve akıcılık daha bilindik abileriden aşağı değil.

1623388852123.png

Merhabalar, Mosso Cavalier bisikletimde stok Mitas Syrinx (700x25) lastikler var. Arka lastiğimde hafif bi bombe oldu, bu bahaneyle lastiğimi değiştirmek istedim. Lastik; bisikletin performansını arttırmada en ucuz ve en etkili olayların başında geliyomuş. Mossonun jantı profilli olduğu için geçen gün bisikletçi bana Schwalbe Lugano 2 ve Cst czar önerdi (tanesi 170₺ civarı). Bu lastikler performans açısından nasıldır, daha önce kullanan var mı veya bu fiyat bandında lastik önerisinde bulunursanız sevinirim, teşekkürler şimdiden.

Merhabalar, Mosso Cavalier bisikletimde stok Mitas Syrinx (700x25) lastikler var. Arka lastiğimde hafif bi bombe oldu, bu bahaneyle lastiğimi değiştirmek istedim. Lastik; bisikletin performansını arttırmada en ucuz ve en etkili olayların başında geliyomuş. Mossonun jantı profilli olduğu için geçen gün bisikletçi bana Schwalbe Lugano 2 ve Cst czar önerdi (tanesi 170₺ civarı). Bu lastikler performans açısından nasıldır, daha önce kullanan var mı veya bu fiyat bandında lastik önerisinde bulunursanız sevinirim, teşekkürler şimdiden.

Lugano kullanmadım ama almak için araştırmıştım, akıcılığı konusunda pek memnun olan yok, CST Czar ise gayet alt seviye bi lastik, ayrıca çok daha ucuza bulunabiliyo, o fiyatı söylerken utanması lazım. O bütçeye tavsiyem 190 TL satış fiyatı ile MICHELIN PRO3 SERVICE COURSE 700x25, üstelik katlanır olduğu için hafif
(link)

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Kara
Muhtemel sibop tarafından meydana gelmiş bir bombe üzerindeki jantlardan dolayı bu sorun meydana geliyor biraz kaba kuvvet gerekebilir lastik seçimine gelirsek

Michelin lithion 2 öneririm en ucuz fiyat araştırılması ile sahip olunabilir yol tutuşu ve hafifliği gayet iyidir. 2016/2017 arasında kullanmıştım ıslak zemin performansı beni oldukça şaşırtmıştı.

• Beğen
Lugano kullanmadım ama almak için araştırmıştım, akıcılığı konusunda pek memnun olan yok, CST Czar ise gayet alt seviye bi lastik, ayrıca çok daha ucuza bulunabiliyo, o fiyatı söylerken utanması lazım. O bütçeye tavsiyem 190 TL satış fiyatı ile MICHELIN PRO3 SERVICE COURSE 700x25, üstelik katlanır olduğu için hafif
(link)

Bu iyi bi lastiğe benziyo Decathlon da bi inceleyeyim, tavsiyeniz için sağolun. 👍
Muhtemel sibop tarafından meydana gelmiş bir bombe üzerindeki jantlardan dolayı bu sorun meydana geliyor biraz kaba kuvvet gerekebilir lastik seçimine gelirsek

Michelin lithion 2 öneririm en ucuz fiyat araştırılması ile sahip olunabilir yol tutuşu ve hafifliği gayet iyidir. 2016/2017 arasında kullanmıştım ıslak zemin performansı beni oldukça şaşırtmıştı.

Fiyat olarak 300₺ den başlıyomuş makası biraz açmak gerekiyor, performans olarak Michelin pro3 veya diğer bahsettiğim lastiklerden farkı varsa net olarak düşünebilirim, teşekkür ederim tavsiye için 👍

selamlar, katlanabilir yedek olarak yanımda bulunduracağım 700*25c yol yarış lastikleri konusunda performans olarak kullanacağım ürün tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu iyi bi lastiğe benziyo Decathlon da bi inceleyeyim, tavsiyeniz için sağolun. 👍

Fiyat olarak 300₺ den başlıyomuş makası biraz açmak gerekiyor, performans olarak Michelin pro3 veya diğer bahsettiğim lastiklerden farkı varsa net olarak düşünebilirim, teşekkür ederim tavsiye için 👍
Pro 3 ve lithion 2 aşağı yukarı benzer lastiklerdir en ucuza hangisi bulunursa ona sahip olabilirsiniz.

• Beğen
Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum...
Yol bisikletimi aldığımdan bu yana 1 yıl içerisinde 4200 km kullandığım stok Schwalbe Lugano Endurance lastik setinin arka lastiği zaman içinde silikleşmeyle beraber fotoğraftaki gibi kahverengimsi silikleşmeler meydana geldi. Bu durum üzerine arka lastiğe nazaran daha iyi kondisyona sahip ön lastikle yerlerini değiştirdim fakat sizce bu lastiği daha ne kadar kullanabilirim?

Eğer durum vahimse 200tl bütçeye kadar 25c lastik almak istiyorum. Decathlon'da 190 liraya satılan Michelin Pro3 telli lastikleri önerir misiniz? Veya bu fiyat bandında önerilebilecek farklı bir model var mıdır? Herkese şimdiden teşekkür ederim :)

Dosyalar

• 1625479987634.jpg
    1625479987634.jpg
    53,9 KB · Okunma: 107
  • 1625479973721.jpg
    1625479973721.jpg
    44,4 KB · Okunma: 109
@cbkarabulut Resim 57x100 çözünürlükte olmasaymış :snzdglsn:

Şimdi daha detaylı çekmeye çalıştım. İlk başta çamur sanmıştım ancak sonrasında silinmediğini fark edince sanırım lastiği biraz paraladığımı anladım. Sizce daha ne kadar kullanabilirim? Şimdiden teşekkür ederim
1625480885453.jpg

Arkada patates olan lastiği ön taraftakiyle değiştirmek ilk başta ekonomik olarak verimli olduğu için akıllıca gözükse de güvenlik açısından düşünüldüğünde öne ömrü tükenmiş/tükenmek üzere olan bir lastik takmak hiç iyi bir fikir değil. En kısa süre yeni bir çift lastik almanız iyi olur. Bitmiş onlar.

Şimdi daha detaylı çekmeye çalıştım. İlk başta çamur sanmıştım ancak sonrasında silinmediğini fark edince sanırım lastiği biraz paraladığımı anladım. Sizce daha ne kadar kullanabilirim? Şimdiden teşekkür ederim
268764 dosyayı görüntüle
Bu lastik bitmiş, ilk fırsatta değişmesi gerek. Lugano Endurance gibi uzun ömürlü olması gereken bir lastik 4200 km'de bu hale gelmesi anormal. Sanırım Serkan Bey'in de dediği gibi arka tekeri kaydırarak frenliyorsunuz, bundan kaçınmanız gerek.

Bu lastiği öne takmanızı da kesinlikle önermem, ön lastiğin kayması veya aniden patlaması sonucu çok kötü şekilde düşebilirsiniz.

Geri