Scudo Sports

Yol bisikleti mi, tur bisikleti mi almalıyım?

Takip Etme.
Bu başlığı takip etmeyi sonlandırmak istediğinize eminmisiniz.
Takip Etme.

Scudo
Küçük tavsiyelerim var öncelikle bianchi gerçekten kaliteli bir marka ürünlerini orta segment olarak görmüyorum adamlar herkesin bütçesine uygun bisiklet yapıyor siz ucuz olanlara bakıp orta segment diyorsunuz neyse dağ mı yol mu diyecek olursanız dağ bisikleti daha ağır ben bianchi rcx 526 2017 modelini aldım gayet memnunum açıkçası frenleri arabalardan iyi tutuyor italyan malı ve en eski bisiklet markası dağ bisikletleri şehirde gerçekten zorluyor lastiğinin büyük olması sürtünmeyi artırıyor buda sizi yoruyor fakat ülkemizin yolları ve sürücülerin bisikleti araç olarak görmeme hatta hakkını yok sayma sevdası bizi dağ bisikletine doğru itiyor öncelikle boyunuza uygun bisiklet seçmelisiniz yoksa değil 1000 3000 tllik ürün alsanız bile rahat edemezsiniz yeni nesilde çoğu kişiyi bisikletlerin alırken gördüğü parlaklığı cezbediyor şunu da söyleyebilirim bianchi gidonu en sevdiğim ve rahat bulduğum gidon çeşitlerinden biri şimdi gelelim salcanoya açıkçası ülkemizin yerli malı ve servisini her zaman kullanabilme (garanti süresi boyunca ) gayet iyi fakat üzülerek söylüyorum hiç bir zaman bir bianchi olamayacak aslında kron içinde bu söyleyeceklerim geçerli o da bizim malımız o salcanodan bir tık ötede bu arada hidrolik fren tavsiye ederim bir şeyi yapıyorsanız hakkını vrein en zorlu koşullarda bile tutuyor ve öyle söylendiği gibi masrafı falan yok yani alacaksanız bianchi diğer bisikletlerden daha iyi dağ bisikletleri şehir bisikletlreine göre daha sağlam oluyor bu da son sözüm ben dağ bisikleti aldım tavsiye de ederim belki ilk başlarda kaslarınızı zorlayabilir ama zamanla güçlenip alışacaksınız okuyan herkese selamlar

@cenkocak peki carraro, mosso nasıllar sizce? yerli markalardan örnek veriyorsunuz değil mi? yoksa malum onlarca yabancı marka var..

Küçük tavsiyelerim var öncelikle bianchi gerçekten kaliteli bir marka ürünlerini orta segment olarak görmüyorum adamlar herkesin bütçesine uygun bisiklet yapıyor siz ucuz olanlara bakıp orta segment diyorsunuz neyse dağ mı yol mu diyecek olursanız dağ bisikleti daha ağır ben bianchi rcx 526 2017 modelini aldım gayet memnunum açıkçası frenleri arabalardan iyi tutuyor italyan malı ve en eski bisiklet markası dağ bisikletleri şehirde gerçekten zorluyor lastiğinin büyük olması sürtünmeyi artırıyor buda sizi yoruyor fakat ülkemizin yolları ve sürücülerin bisikleti araç olarak görmeme hatta hakkını yok sayma sevdası bizi dağ bisikletine doğru itiyor öncelikle boyunuza uygun bisiklet seçmelisiniz yoksa değil 1000 3000 tllik ürün alsanız bile rahat edemezsiniz yeni nesilde çoğu kişiyi bisikletlerin alırken gördüğü parlaklığı cezbediyor şunu da söyleyebilirim bianchi gidonu en sevdiğim ve rahat bulduğum gidon çeşitlerinden biri şimdi gelelim salcanoya açıkçası ülkemizin yerli malı ve servisini her zaman kullanabilme (garanti süresi boyunca ) gayet iyi fakat üzülerek söylüyorum hiç bir zaman bir bianchi olamayacak aslında kron içinde bu söyleyeceklerim geçerli o da bizim malımız o salcanodan bir tık ötede bu arada hidrolik fren tavsiye ederim bir şeyi yapıyorsanız hakkını vrein en zorlu koşullarda bile tutuyor ve öyle söylendiği gibi masrafı falan yok yani alacaksanız bianchi diğer bisikletlerden daha iyi dağ bisikletleri şehir bisikletlreine göre daha sağlam oluyor bu da son sözüm ben dağ bisikleti aldım tavsiye de ederim belki ilk başlarda kaslarınızı zorlayabilir ama zamanla güçlenip alışacaksınız okuyan herkese selamlar
Hocam sen ne anlatiyorsun yav ? Uzun uzun yazmissin icerik yok . Yalan yanlis hikayeler. Yok dag bisikleti sehir bisikletinden daha saglam oluyormusmus ? E nasil tespit ettin bunu acaba ikisinide sirayla balyozla mi dövdün

Yararlı olamadım sanırım, olsun iyi niyetle yazdığım bir şeydi elbet hatalar falan olabilir. Hepimiz hala öğrenmeye çalışıyoruz değil mi yoksa forumda işimiz ne?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@cenkocak yarar-zarar iliskisinden bahsetmiyoruz. Karşılaştırmalı tavsiyeler rastgele yapilmaz . 'Hidrolik fren araba gbi tutuyormus' tarzi önerilerin bir gercekligi yok. Senin bindigin 18 kiloluk manisa mali biancinin italyan bisiklet devi ile ilgisi yok.
Karsilastirmali tavsiyeleri yapacak adam tavsiye ettiklerini kullanmis olacak en azindan. Yada " sehir bisikleti dag bisikletinden daha zayif " gbi sacma seyler söylemeyecek

@cenkocak yarar-zarar iliskisinden bahsetmiyoruz. Karşılaştırmalı tavsiyeler rastgele yapilmaz . 'Hidrolik fren araba gbi tutuyormus' tarzi önerilerin bir gercekligi yok. Senin bindigin 18 kiloluk manisa mali biancinin italyan bisiklet devi ile ilgisi yok.
Karsilastirmali tavsiyeleri yapacak adam tavsiye ettiklerini kullanmis olacak en azindan. Yada " sehir bisikleti dag bisikletinden daha zayif " gbi sacma seyler söylemeyecek
daha dikkatli olacağım uyarınız için teşekkürler. Sadece okuyacağım hatta bundan sonra. siz hevesimi kırdınız. covid-19 sebebiyle eve kapandım forumlara bakayım dedim ama forumdaki insanlar çok değişmiş. anlayışsı ve kibirli olmuşlar. ''saçma şeyler söylüyorsunuz'' demeniz bile hadsizlik.
başlık sizindir, iyi forumlar. Hoşçakalın

Sonuc olarak tur bisikletleri agir ben 1200 km dir crt kullaniyorum bundan once mosso legarda 1821 ct ondan oncede btwin orginal 520 kullandim grup set yukseltilip tam bir tur bisikleti olabilir tercihlerinizi orginal 520 den kullanip yukseltme yaparsaniz oda bir crt den daha konforlu sadece masasi kitlenmiyyor

• Muhteşem
Tepkiler: HakanAydn
Large kullandim ben bana buyuk bile geldi elinizdeki

daha dikkatli olacağım uyarınız için teşekkürler. Sadece okuyacağım hatta bundan sonra. siz hevesimi kırdınız. covid-19 sebebiyle eve kapandım forumlara bakayım dedim ama forumdaki insanlar çok değişmiş. anlayışsı ve kibirli olmuşlar. ''saçma şeyler söylüyorsunuz'' demeniz bile hadsizlik.
başlık sizindir, iyi forumlar. Hoşçakalın
Eve herkez kapandi hocam. Ustune alinma bu konuda. Anlayissiz ve kibirli oldugumu düşünüyorsan laf soktugun adami bi arastir derim. Tavsiye verirken bir fikrin olmasi gerekir .

Okurken bayılıyordum, gözüme bianchi bianchi diye sokulmaktan :D Bianchi gidonu nasıl oluyor? Martı gidon, flat gidon ve dropbar kullanan birisi olarak bianchi gidonu merak ettim :) Bianchi gözümde sıradan market bisikletidir, Gerçek bianchiler italyadan gelendir; aria ve oltre modelleri mesela bunlar çok özel bianchilerdir.. yerli üretilen Bianchi dışında diger bisikletleri sakın küçümseme cidden çok iyi bisikletler var :)

@HakanAydn ne kadar mesafeyi ne kadar günde ne şekilde konaklayarak gideceğin önemli bence abi. Tamamen kamp şeklinde dura dura çevreyi izleye izleye gideceksen eğer her türlü ihtiyacını bisiklete dengeli şekilde yüklemen gerekecek. Carraro nun bu hazır kurulu tur bisikletini ben beğeniyorum şahsen.
YouTube da Velespitli Seyyah diye bir kanal var, arkadaş foruma da üye. O, bu bisikleti kullanıyor hem bisikletle hem malzemelerle ilgili çokça video çekmiş kanalı bir araştır derim.

@sametmrc Hakan hocaya benim mersedesden tavsiye edecemde yok malesef :D
Türkiye de tek bende var, hajshsjs full xtr set; arka ön bagaj, ustunde de ben uff be sampiyonlar ligi mubarek :D
20200429_184847.jpg

@mariokaldato ilk zamanlar senin bisikleti aradım ben de abi. Yok mümkünü yok 000001 seri numaralı ilk tek son mersoyu almışsın 😀

@mariokaldato ilk zamanlar senin bisikleti aradım ben de abi. Yok mümkünü yok 000001 seri numaralı ilk tek son mersoyu almışsın 😀
Hocam ben bunu 100 liraya kadroset olarak aldim. Ne idugu belirsiz bi bisiklet denebilir. Kesinlikle emin oldugum sey Alman üretimi oldugu ve 90larin ikinci yarisina ait oldugu :D
received_1177051228972181.jpeg

Geri