Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Carraro CR-Race 012 yol bisikleti nasıldır acaba? Erdoğanlar bisiklette indirimler ile birlikte 1590 TL 6 taksite geliyor. İlk defa yol bisikleti almayı düşünüyorum. Alsam pişman eder mi? Yolsa en az Sora setli bir bisiklete mi yönelsem diyorum onlarda 3000 TL aşağı değil oda Mosso, Salcano gibi markalarda.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Mavi Tunaİlla ki sora set almak gerekmez başlangıç için. Cr 012 olur.

• Beğen
Tepkiler: Mavi Tuna
@Mavi Tuna
Yarışmayacaksanız,bisikleti sert kullanmayacaksanız,her türlü işinizi görür bence..
Fiyatların uçtuğu şu ortamda,1500 liraya sıfır bir yol bisikleti alacaksınız sonuçta..:harika:

@Mavi Tuna Bu iş imkan meselesi tabi ki. Ama tourney sette vites değştirme şekli farklı, bildiğim kadarıyla droplardayken vitesi yükseltme imkanı yok, ellerinizi yukarı alıp öyle değiştirmek gerekiyor. Bir de vidalı ruble var kaset değil, daha fazla hızlanmak istediğinizde en küçük dişliyi düşürmeniz zor olabilir. Açıkçası soraya gerek yok ama bence başlangıç için claris tercih edin.

@Mavi Tuna Eğer Carraro'da karar kıldıysanız en azından 022 öneririm. Sebepleri; 012de muhtemelen carraronun kendi yapımı frenler mevcutken 022 shimano claris'in fren setini kullanmış. 012 ruble oranları 14-28 iken 022'de bu oran 11-30 bu hız potansiyelinin daha fazla olduğu ve yokuşlarda da kolaylık sağlayacağı anlamına geliyor. 012de kablolar gidon bandının dışından geçerken 022de gidon bandının içinden kablolama yapılmış. Yanlış hatırlamıyorsam tourney set teker teker vites değiştirebiliyor, çoklu değişim yapılamıyor.

• Beğen
Tepkiler: Mavi Tuna
Kron rc 2000 Salcano xrs 55 BİANCHİ slr400 coreli kr 100 bide Peugeot gtr 920 arasında kaldım ne alıyım sizce ömürlük kulanmak için 2019 da

Bu konunun başlangıç mesajının okunmuyor olması çok üzücü. Orada doyurucu bilgiler ve o bilgilere ulaştıracak linkler zaten mevcut.

Bianchi slr 400 forum olarak o klasmanda rağbet gören bisiklet. Bana kalırsa 2.el bisiklet almak daha mantıklı

@Firat morkoc

@ekucuk34
Denk olsanız asla fark yemezdiniz. İsterseniz sizin bisikleti arkadaşınız kullansın siz onun bisikletini,emin olun yine fark atar. Sonuçta 105 set bisikletiniz var. Yapmanız gereken 25 mm lastik alıp sürtünmeyi azaltmak olmalı bence

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Yani tabii ki en iyi bisikleti alınca en hızlı bizim gitmemiz lazım. Yoksa kondisyon, antrenman beslenme şekli, kas gücü, denetim, yaş filan hepsi gereksiz şeyler...

Hatta öyle ki, aynı donanıma sahip iki bisikletçiden birinde aero kask olsun diğerinde yüzücü bonesi olsun. kesin aero kask takan diğerine fark atar. Her türlü sporda önemli olan donanımdır.

@Firat morkoc

İlk başta şu düşünceyi geç hiç bir bisikleti ömürlük kullanamazsın yada kullanamazsın ya bozulur kadroda sorun çıkar yani öyle bir şey yok ikinci olarak anladığım kadarıyla yol bisikletine geçmek istiyorsun ama bu konuda pek bir bilgin yok gibi sana yardımcı olmamızı istiyorsun değilmi o_O
Şimdi ilk başta senin bacak boyunu ve kullanım amacını bilmeden bir şey söyleyemem her ne kadar bu bisikletler birbirlerine benzese de kullanım amaçları farklı yani sana bağlı sonra bisikletlere geçersek corelliden kesinlikle uzak dur çünkü kadro kalitesi en kötü olan bisikletlerden bildiğiniz su borusu sonra bu kategorideki en iyi iki bisiklet bence Bianchi SLR 400 ve peuegot GTR 920 çünkü Peugeot kadro tasarımı olarak veya görünüş olsun en iyi bisikletlerden biri ama Bianchi de ful claris olduğu için daha iyi bir vites ve dişli oranına sahip yani tercih senin ben ne kadar konuşsamda sen coreli almak istiyorsan onu alırsın ama sana önerim ya Bianchi yada peugeot

• Beğen
Tepkiler: BarkinD
Herkese selam aranıza yeni katıldım. Bende bir bisiklet severim ve mosso 760 cb hakkında herhangi bir türkçe inceleme videosu bulamadım. Bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Herkese iyi pedallar.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Arkadaşlar merhaba, 2 yıldır triban 500 kullanıyordum. Geçen hafta sattım ve minimum claris setli bir bisiklet arıyorum. İkinci el olarakta alabilirim. Eski olmasın benim için kafi. Fakat boyum 190 ve uygun kadrolu ikinci el bisiklet bulmak imkansız.

Siz değerli üyelerden 2000 TL'ye kadar 58-60 kadrosu bulunan ikinci el veya sıfır clarisli önerileri bekliyorum. Teşekkür ederim.

@corpsefree35

Bütçeninizin var olduğunu görerek yazıyorum.Macera aramak yerine herkes tarafından kabul gören bir markaya yönelmenizi tavsiye ederim.
(link)

@hamlet2006
vallahi güzelmiş

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
hamlet2006 bilginiz ve paylaşımınız için çok teşekkür ederim. fakat ben 760 cb yi aldım sadece inceleme videolarına rastlayamadım. 12 yaşımdan beri bisiklete biniyorum, bir çok bisiklet kullandım. En sonunda yol bisikleti kullanmaya karar verdim. Bundan önce carraro cr 022 ile 1.5 sene acemiliğimi attım. Sonrasında inceleyerek araştırarak bu bisiklette karar kıldım. Ben çok memnunum (bu arada memnunum diyorum fakat 3 4 seferden fazla henüz kullanamadım havalar çok yağmurlu ve soğuk ) herhangi bir sıkıntı şimdilik yok ve umarım olmazda. Sadece pek inceleyen araştıran ve açıklayan yazı ve videolara rastlayamadım. Görmek ve başkalarının bakış açısını deneyimlemek için paylaştım. Tekrardan teşekkür ediyorum. İyi pedallar dilerim.

@corpsefree35 güle güle kullanın..Güzel bisiklet..
Fren bacaklarını saklamaları iyiymiş..Disk fren bir bisiklet gibi gözüküyor ama değil..

@corpsefree35
Hayırlısı olsun karbon mu ağırlığı ve fiyat nedir resim de olur ? :harika:

Geri