Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@alicangul29
Sanırım kadronun rijitliğinden yakınıyordu..Keşke Carraro alacağıma,diğer bisikleti alsaydım diyordu ama hangisi,hatırlamıyorum..
Tabi ki bu bir kişinin yorumu..Bir kişinin yorumunu da dikkate alın ama bu kişi doğru yorumlamıyor da olabilir..
''Şu bisikleti alacağım,şu paraya değer mi?'' diye sorarsanız,forumda daha faydalı geri dönüşler alabilirsiniz belki..Belki o vereceğiniz paraya,daha kaliteli bir başka markanın bisikleti vardır da,sizin haberiniz yoktur..Forumda da biri sizi bu şekilde yönlendirebilir..
@Halilbilginer
Zincir sorununu bilmiyorum ama halledilebilir bir sorun bu..1000 TL altı bisiklet bulmak zor..Bulsanız bile,istediğiniz kadro boyunu bulmanız da zor..Mesela şöyle bir bisiklet var;
(link)
Kadro boyu yazmıyor mesela..
Bu yüzden decathlon'a yönlendirdim sizi..Hem ucuz,hem de alacağınız bisikletin özelliklerini filan öğrenebiliyorsunuz ama dediğiniz gibi,fiyat ucuz olduğu için,böyle zincir sorunları gibi şeyler de olacak..
Şu bisiklet fena değil,1000 lirayı biraz geçiyor ama bunun da kadro sorunu var;
(link)

Scudo
@ahlaksız

ilginiz için çok teşekkür ederim. biraz araştrıdım limiti biraz yükseltip 1400 tlye
(link)
bunu almayı düşünüyorum bu kadar para vermeye gerke varmı sizin önerdiğiniz le arasında fark varmıdır. yada bu fiyatlara daha iyi bir ürün alınabilir mi ?

@Halilbilginer
Rica ederim..
Bisiklet ve bisikletle ilgili her şeyin fiyatı çok artmış durumda..
1400 liraya sıfır bir bisiklet alacaksınız..Bu çok iyi..Aslında triban 100 alsanız,bence daha iyi olur ama bu bisiklette fiyatına göre iyi..

Arkadaşlar bütçem sınırlı maksimum 2200tl ye kadar claris set(mecburen) bisiklet bakıyorum önceliğim sıfır bir bisiklet listede olanlar;
Corelli kr 100 1650tl
Corelli kr 200 1950tl
Kron rc 2000 2100tl
Triban 500 2200tl

İkinci elde
Sedona 610 1400tl

Daha önce triban 3 kullandım üzmedi güzergahta baya uzun ve cidden dik bir rampa olacak tavsiyeniz nedir?

@Murat-k Fazla seçenek olması güzeldir diyerek şu iki seçeneği de değerlendirebilirsiniz.
Tek slip fiyatları biraz daha uygun

2378 tl
(link)

2114 tl
(link)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Murat-k
Triban 500'ü alabilirsiniz..Rubleyi de benim gibi 12-32 ile değiştirirseniz,her türlü rampaya çıkarsınız..

Herkese merhaba tekrar sizlerden tavsiye almak istiyorum bir aralar bu Salcano xrs 30 apexe kafayı takmıştım ama salcanonun yeni yıl modellerinde bu modeli kaldırınca çok büyük hayal kırıklığı yaşadıktan sonra salcanodan soğudum ve tekrar bisiklet arayışına girdim ve o yaşadığım kararsızlıklara geri döndüm
Şu anda aklımda bir iki bisiklet var
2.el Peugeot gtr 940 (2300TL)
2. El giant scr 1( ekstralı ) (2800TL)
Sıfır CARRARO cr 22
(25000-3200TL)
Sıfır Bianchi SLR 600
(2500-3000TL)
Bir kaç tane daha var ama en çok hoşuma giden bu modeller daha aklınıza başka gelirse yaşarsınız butçemde 3000-3500 civarı

@hamlet2006
İstanbulda olsa kesinlikle sedona yı değerlendirirdim teşekkür ederim.

@ahlaksız
Teşekkür ederim ancak triban 500 maks bütçemde ve ekstra bir harcama daha yapamayacağım malesef o aklımı çok kurcalıyor birde microshift dışında bir alternatif kullansam nasıl olur diye merak ediyorum açıkcası.

@Murat-k
2.el sora set karbon maşa triban 520 al derim f/p ürünü

@Yagizz2
Bütçenin tamamı nakit olsa sora setten aşağı bakmazdım ancak malesef yarısı nakit gerisi kredi kartı ile alınacak.

@Murat-k
yanı işinize karısmak gibi olmasın ama bütçeniz varsa kredi kartından nakit avans ile elinize nakit oluşturabilir takst taksit ödersiniz bu da bi çözüm :koptum:

• Beğen
Tepkiler: corpsefree35
@Yagizz2
Yok estağfurullah buda bir fikir bankayla bir görüşeyim eyvallah.?

Merhaba arkadaşlar, 2 yıldır şehir bisikleti kullanıyorum şehir içi ve ilçeler arası genelde bisiklete biniyorum. Bu senede yol bisikletine geçmeyi planlıyorum. Biraz araştırma sonrasında kafama ve bütçeme yatan 2 bisiklet arasında kaldım. Biri Carraro CR-Race 042 (2018 modeli fosfor yeşili olan) Diğeri de Triban 520. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? İkisi arasında çok gel git yaşıyorum. İkisi de sıfır alınacak.

@Smh
ikiside sora setli maşalar farklı ama ben triban 540 alırdım hem f/p ürünü hem 105 set mavic jant karbon maşa fiyatıda uygun

• Beğen
Tepkiler: corpsefree35
@Smh
senin yerinde olsam Carraro 042 tercih ederim

@Yagizz2

Triban 540 da baktım daha mantıklı geliyor aslında ama sadece XL kadro kalmış şu an için. İletişime geçtim ama üretim süreci değişkenlik gösterdiği için herhangi bir tarih veremiyoruz diyorlar. Benim de korkum kurlarda tekrar yükselmeler olursa Tribanlara zam gelmesi. Geçen yazın yaşanan ciddi dalgalanmalardan sonra fiyat değişimi yapmadılar çünkü.

@Superevo

Peki hocam neden Carraro 042 tercih edersiniz?

@Smh

eğer tribana karar verirsen sana en yakın mağzaya git onlar el cihazlarından bakıp şubelerine getirtebiliyorlar ama çağrı merkezi bunu göremez

@Yagizz2

Teşekkürler hocam.

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
@Bisiklet sever 93

Dusunurseniz sifirdan farksiz Carraro 052 bisikletimi satiyorum. Fiyatta yardimci olurum.

(link)

:):)@szerA

Bisikletiniz güzel ama kadro boyu benim için biraz küçük boyum 185 olduğu için pek rahat edemem o bisiklette ama teklifiniz için teşekkürler:)

Geri