Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Benim gibi gezme dolaşma odaklı orta derece performans odaklı sürecekseniz 50-34 kesinlikle yeter

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
Scudo
@sadi imren
50-34lük ayna kol,kaç km hıza kadar destek veriyordur acaba?Ya da şöyle söyleyim,uygun bir ortam,uygun bir iniç buldun diyelim 60km/sa den sonra boşa döner mi?

Bu alet başlangıç için nasıl acaba? (link)

@slckats
Tourney setin yol bisikletinde iyi olmadığını duymuştum.Bence en az clariss setli olmalı.

@-Skynet-
@slckats

yol bisikleti başlangıç seti claris, sora, tiagra diye devam eder bu bisikletin seti tourney, genellikle şehir bisikletlerinde kullanılıyor.

@sadi imren
bende başlangıç clariss diye biliyorum ama bak tourneyde kullanıyorlar.7li ruble.

@sadi imren
o zaman benim yol bisikletine geçmem hayal. claris setli en ucuz yol bisikleti indirimlerle en uygun 3500 TL ye geliyor. Ona da en az birkaç yıl bütçe ayırmam zor.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@sadi imren
ilanlarda gördüm. birikimim olsa kaçırmazdım.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@slckats

Harika kondisyonda bisiklet yaza bu fiyatlara alınmaz sen yabancı değilsin ufak bir ikram daha yapardık :)

• Beğen
Tepkiler: slckats
@Smh

Öyle tabi ilk aşamada denemek için olacak bakalım başarabilecek miyim. ileride de seversem yükseltirim bütçeyi.

@CeRKeZ

Kendime güvenmediğim noktalardan biriside bu mücadeleci birisi değilim.

@-Skynet-
evet ancak eski seri 105 ultegra setli bisikletler de 10 lu sistem

(link)

buradaki rublelerden anlayabilirsin hepsi 10'lu

@rapheracles

Diz sağlığınız için aynakol 50/34, ruble 11/32 olsun. 50/11 oranıyla 50km/sa hıza çıkmak mümkün. Daha yüksek hızlarda sürmek çok tehlikeli zaten. Uzman yarışçı olmadıktan sonra 50/34 en ideali.

@sadi imren
Ben,8li clariss,9lu sora,10 tiagra,11'li 105 vs diye kesin hatlarla birbirinden ayrılarak gidiyor diye biliyordumda ondan sordum.Buna göre tiagra setli bir bisiklete,ultegra 10lu rublede takılabilyormuş...

@gezgin gezer

Bilgilendirme için teşekkür ederim dikkate alacağım.

@gezgin gezer
Katılmıyorum. Yeterli kadansı yaptığınız sürece tüm oranlar sağlıklıdır.

@rapheracles
O zaman o işe girişmeyin derim. 1,5 oran için ilk başta zorlanmamak imkansızdır. 1-1,2 oran en düşük vitesinizin oranı olmalı o halde.

@rapheracles

Sıkıntı yaşamazsın çok her şey kondisyona bakıyor. Benim arkadaşta geçen yıl triban 100 almıştı onunla tırmanıyordu Talas'ın seyir yerine vs. Bu yıl gitti değiştirdi bisikletini.

• Beğen
Tepkiler: rapheracles
@CeRKeZ
Doğru söylüyorsunuz. önemli olan "yeterli kadans". Gerçekçi olmak gerekirse uzman olmayan bir bisiklet sürücüsü eğimli bir yerde 34/32 oranıyla yeterli kadansı daha rahat yapar ama 39/25 oranıyla zorlanma olasılığı var. Bu yüzden 50/34 aynakol, 11/32 ruble bizim gibi hobi amaçlı sürenler için en ideali. Yüksek oranları uzman yarışçılara bırakalım.

Geri