Hyper1oN
Üye
- Tepki
- 4
- İsim
- Baran
- Başlangıç
- 2022—23
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba carraro063D kullanıyorum ağır bir bisiklet. Geçenlerde bir bisiklet mağazasında üzerinde gezdirdigim ekipmanlar ile ölçtüm ekipmanlara gelecek olursak( bontrager sele+ r8000 ultegra pedal pedallar favero assioma shi ile iç göbekleri replace edilmiş iki adet 750 ml matara sele altı çanta (bir butyl lastik levye seti ve alyan çakı bulunuyor) mini pompa +garmin 1040+ moon sirus arka ışık moon rigel Max on ışık ) 12 kg geliyor. Bu kadar yük gezmeye gerek var mı kişisel tercihtir ama bisikleti alırken amaçlarınız biraz daha ön planda olmalı. Ağırlık işin ikinci boyutu örneğin 063 ve 022 kadroları renk hariç aynı üzerinde çalisilmis bir kadro olmadığı her halinden kendini belli ediyor hiç bir zaman allez sprint yada caad13 gibi bir bisiklet hissiyatı vermez. Sprintlerde atiklik beklememek lazım. Benim ilk yol bisikletim idi hidrolik disk olması cezbetmisti. Uzun süredir de kullanıyorum. Tek günlük 200k+ suruslerde yaptım kendisi ile ama beklentileriniz nedir bunu iyi düşünmek gerekir. Not boyunuzdan bir beden küçük olan kadroyu özellikle carraro için tavsiye ederim biraz büyük kadro ölçülerine sahipler.Carraro 063d kullanan var mı. Full 105 set vision team30 jant setş ve hidrolik disk var sizce nasıl. Ağırlığını bilen var mıdır ?