Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Carraro 063d kullanan var mı. Full 105 set vision team30 jant setş ve hidrolik disk var sizce nasıl. Ağırlığını bilen var mıdır ?
Merhaba carraro063D kullanıyorum ağır bir bisiklet. Geçenlerde bir bisiklet mağazasında üzerinde gezdirdigim ekipmanlar ile ölçtüm ekipmanlara gelecek olursak( bontrager sele+ r8000 ultegra pedal pedallar favero assioma shi ile iç göbekleri replace edilmiş iki adet 750 ml matara sele altı çanta (bir butyl lastik levye seti ve alyan çakı bulunuyor) mini pompa +garmin 1040+ moon sirus arka ışık moon rigel Max on ışık ) 12 kg geliyor. Bu kadar yük gezmeye gerek var mı kişisel tercihtir ama bisikleti alırken amaçlarınız biraz daha ön planda olmalı. Ağırlık işin ikinci boyutu örneğin 063 ve 022 kadroları renk hariç aynı üzerinde çalisilmis bir kadro olmadığı her halinden kendini belli ediyor hiç bir zaman allez sprint yada caad13 gibi bir bisiklet hissiyatı vermez. Sprintlerde atiklik beklememek lazım. Benim ilk yol bisikletim idi hidrolik disk olması cezbetmisti. Uzun süredir de kullanıyorum. Tek günlük 200k+ suruslerde yaptım kendisi ile ama beklentileriniz nedir bunu iyi düşünmek gerekir. Not boyunuzdan bir beden küçük olan kadroyu özellikle carraro için tavsiye ederim biraz büyük kadro ölçülerine sahipler.

• Beğen
Tepkiler: İsa DEMİRKOL
Scudo
Merhaba carraro063D kullanıyorum ağır bir bisiklet. Geçenlerde bir bisiklet mağazasında üzerinde gezdirdigim ekipmanlar ile ölçtüm ekipmanlara gelecek olursak( bontrager sele+ r8000 ultegra pedal pedallar favero assioma shi ile iç göbekleri replace edilmiş iki adet 750 ml matara sele altı çanta (bir butyl lastik levye seti ve alyan çakı bulunuyor) mini pompa +garmin 1040+ moon sirus arka ışık moon rigel Max on ışık ) 12 kg geliyor. Bu kadar yük gezmeye gerek var mı kişisel tercihtir ama bisikleti alırken amaçlarınız biraz daha ön planda olmalı. Ağırlık işin ikinci boyutu örneğin 063 ve 022 kadroları renk hariç aynı üzerinde çalisilmis bir kadro olmadığı her halinden kendini belli ediyor hiç bir zaman allez sprint yada caad13 gibi bir bisiklet hissiyatı vermez. Sprintlerde atiklik beklememek lazım. Benim ilk yol bisikletim idi hidrolik disk olması cezbetmisti. Uzun süredir de kullanıyorum. Tek günlük 200k+ suruslerde yaptım kendisi ile ama beklentileriniz nedir bunu iyi düşünmek gerekir. Not boyunuzdan bir beden küçük olan kadroyu özellikle carraro için tavsiye ederim biraz büyük kadro ölçülerine sahipler.
Ya ben de bisikleti takas ederek alacağım da ağırlığı yaklaşık 10 kg imiş. Yani hem hidrolik hem de o aero kadroya göre fena gelmedi gözüme. Ben de çok hafif bir şey istiyordum önceleri ama hidrolik fren gözüme daha cazip geldi

(link)

daha önce bu modeli kullanan oldu mu? 2022 kadro üstünde sram rival 35/48, 10/30 var . Aklımda Canyon Aeroad CF SLX 7 AXS vardı lakin vize başvuru yapmam gerekiyor. Şuan ki durumda ret oranları fazlasıyla arttı. canyon geometrisi güzel rahat bir yapıda, giantta agresif yapıda olması antrenman yapımla eşleşiyor.

bir tavsiye alabilirim. Vize başvurusu yapıp ret yersem giant bir seçenek olabilir mi?

edit: giant atma sebebim site kısmı doğru ise peşin fiyatına 6 taksit yapması o zaman bütçeyi esnetebiliyorum :d

Son düzenleme:
Eski propele bakma derim. Yeni propelin 105di2 olan ve ayni janta sahip modeli yakin fiyatlarda. Ama vize alipta yurtdisindan alma şansin var ise. Canyon al tabiki rose xlite serisinede bakabilirsin. Ama stok bulman biraz sikinti olabilir canyonda ve roseda.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Yazman
(link)

daha önce bu modeli kullanan oldu mu? 2022 kadro üstünde sram rival 35/48, 10/30 var . Aklımda Canyon Aeroad CF SLX 7 AXS vardı lakin vize başvuru yapmam gerekiyor. Şuan ki durumda ret oranları fazlasıyla arttı. canyon geometrisi güzel rahat bir yapıda, giantta agresif yapıda olması antrenman yapımla eşleşiyor.

bir tavsiye alabilirim. Vize başvurusu yapıp ret yersem giant bir seçenek olabilir mi?
Vizesi/yeşil pasaportu olan, nazınızın geçeceği birinden rica edin. 2 günlük Almanya seyahatini finanse etseniz dahi kardasınız. Faturayı düzenletirken giden kişiye düzenletmeyi ihmal etmeyin , VAT /KDV yi geri alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Yazman
Bir yol bisikletim olsun istiyorum. Genel yönelim gibi değil de alüminyum olsun isterim. Bence bisiklette jant her şeydir. Kaliteli bir jant seti olsun. Tamamen görüntüsünü sevdiğim için sokma mil olsa süper olur olmasa da olur. Disk fren yerine v fren tercih ediyorum ama artık orada da yönelim disk ve alternatifler daha çok galiba. Var mı bana tavsiyede bulunabilecek kimse? Benim görebildiğim kadarıyla en iyi alüminyum kadroyu Cannondale getiriyor TR'ye. Bianchi, Lapierre ve Carraro var sanki. Bak güzel kardeşim jantıyla kadrosuyla bu senin aradığın bisiklet diyebilecek biri var mı

Son düzenleme:
Bir yol bisikletim olsun istiyorum. Genel yönelim gibi değil de alüminyum olsun isterim. Bence bisiklette jant her şeydir. Kaliteli bir jant seti olsun. Tamamen görüntüsünü sevdiğim için sokma mil olsa süper olur olmasa da olur. Disk fren yerine v fren tercih ediyorum ama artık orada da yönelim disk ve alternatifler daha çok galiba. Var mı bana tavsiyede bulunabilecek kimse? Benim görebildiğim kadarıyla en iyi alüminyum kadroyu Cannondale getiriyor TR'ye. Bianchi, Lapierre ve Carraro var sanki. Bak güzel kardeşim jantıyla kadrosuyla bu senin aradığın bisiklet diyebilecek biri
Bence bir bisiklette her şeyden önemlisi geometrisinin size uygun olması. Yol bisikleti kadroları da kendi içinde çeşitlilik gösteriyor. Önce onu tespit etmeniz lazım.
V fren tercih ettiğiniz anda sokma mil zaten eleniyor. Artık belirli seviye üstünde disk standart oldu gibi.
Bulabildiğiniz ve tarzı size uygun modelleri yazarsanız daha mantıklı yorumlarda bulunabiliriz. Ama tespit ettiğiniz markalarda Cannondale CAAD serisi alüminyum kadro konusunda saygın bir yere sahip.

• Beğen
Tepkiler: mostrider
Bence bir bisiklette her şeyden önemlisi geometrisinin size uygun olması. Yol bisikleti kadroları da kendi içinde çeşitlilik gösteriyor. Önce onu tespit etmeniz lazım.
V fren tercih ettiğiniz anda sokma mil zaten eleniyor. Artık belirli seviye üstünde disk standart oldu gibi.
Bulabildiğiniz ve tarzı size uygun modelleri yazarsanız daha mantıklı yorumlarda bulunabiliriz. Ama tespit ettiğiniz markalarda Cannondale CAAD serisi alüminyum kadro konusunda saygın bir yere sahip.
2021 den bu yana aktif olarak kullanıyorum. Geometri deyince aero ya da endurance olarak mı değerlendirmeliyiz. Şu an endurance bir bisikletim var. Boy 179 bacak 79,5 sanırım bu kısımdan pek anlamıyorum. Geometriye bakmadan ureticinin bu boy icin onerdigi olcu neyse direk ona bakiyorum. Bu şekilde saygın alüminyum kadro kim üretiyor

2021 den bu yana aktif olarak kullanıyorum. Geometri deyince aero ya da endurance olarak mı değerlendirmeliyiz. Şu an endurance bir bisikletim var. Boy 179 bacak 79,5 sanırım bu kısımdan pek anlamıyorum. Geometriye bakmadan ureticinin bu boy icin onerdigi olcu neyse direk ona bakiyorum. Bu şekilde saygın alüminyum kadro kim üretiyor
Cannondale CAAD haricinde aklıma gelenler Specialized Allez, Trek Emonda, Scott Speedster, Giant Contend. Bunların haricinde de vardır elbette.

• Beğen
Tepkiler: mostrider
Alüminyum alacaksanız specialized allez sprint comp tek geçerim. Bildiğim kadarıyla alüminyum olarak en hafif bisiklet. 7.6 kg falandı. Jant vs derken iyileştirmeler ile 7 kg kadar inebilir ağırlığı. Tek handikapı biraz pahalı olması 😀

Alüminyum alacaksanız specialized allez sprint comp tek geçerim. Bildiğim kadarıyla alüminyum olarak en hafif bisiklet. 7.6 kg falandı. Jant vs derken iyileştirmeler ile 7 kg kadar inebilir ağırlığı. Tek handikapı biraz pahalı olması 😀
Şu çok güzel duruyor. Fiyat nasıl bilemiyorum fakat alınıp toplanabilirmiş. Boyu bana uymuyor. 180 için 56 uyar dediler. Sadece sele borusu silindir mi değil mi onu anlayamadım. Silindir olmazsa orada sorun yaşanır mı acaba

(link)

Ben aşağıdaki linkteki bisikletin XL'ını aldım. Yazın ben aldığımda fiyatı 129bine geldi bana (6 taksit). Ben bisikletten çok memnunum. Yurtdışı fiyatı ile aynıydı ben alırken. Sadece L kalmış ve fiyatını havale fiyatı 105bine kadar düşürmüşler. Bence yurtdışı fiyatına da bakınca bu bisiklet için iyi fiyat.
Scott Addict 20
https://.www.bikeandoutdoor.com/2024-scott-addict-20-yol-bisikleti (Link veremiyormuşum)

Kadro:Addict Disc HMF Carbon / Endurance geometry / Replaceable Derailleur Hanger / Internal cable routing / Syncros fender kit ready
Maşa:Addict HMF Disc / 1 1/4"-1 1/2" Excentric Carbon steerer
Arka vites:Shimano 105 Di2 RD-R7150 / 24 Speed Electronic Shift System
Ön vites:Shimano 105 Di2 FD-R7150 / Electronic Shift System
Vitesler:Shimano 105 Di2 ST-R7170 / 24 Speed Electronic Shift System
Krank Seti:Shimano 105 FC-R7100 / Hollowtech II 50x34 T
Bb-set:Shimano BB-RS500-PB
Zincir:Shimano CN-M6100-12
Kaset:Shimano CS-R7100 / 11-34
Frenler:Shimano BR-R7170 Hyd.Disc
Rotor:Shimano SM-RT70 CL rotor 160/F and 160/R
Gidon:Syncros Creston 2.0 Compact / Alloy 31.8mm
Gidon Boğazı:Syncros RR2.0 / 1 1/4" / four Bolt 31.8mm
Sele Borusu:Syncros Duncan 1.0 / 27.2/350mm
Sele:Syncros Tofino Regular 2.0 Channel
Furş Seti:Acros AIF-1134
Jant seti:Syncros RP2.0 Disc / 28 Front / 28 Rear / Syncros Axle / Removable Lever with Tool
Ön lastik:Schwalbe ONE Fold / 700x32C
Arka lastik:Schwalbe ONE Fold / 700x32C
Ağırlık Kg:8.7

Şu çok güzel duruyor. Fiyat nasıl bilemiyorum fakat alınıp toplanabilirmiş. Boyu bana uymuyor. 180 için 56 uyar dediler. Sadece sele borusu silindir mi değil mi onu anlayamadım. Silindir olmazsa orada sorun yaşanır mı acaba

(link)
Tam silindir değil sanırım ama silindir olmaması bir sorun yaratmaz. 2 yol bisikletimin sele boruları tam silindir değil ve bugüne kadar hiç sorun yaşamadım

Bir yol bisikletim olsun istiyorum. Genel yönelim gibi değil de alüminyum olsun isterim. Bence bisiklette jant her şeydir. Kaliteli bir jant seti olsun. Tamamen görüntüsünü sevdiğim için sokma mil olsa süper olur olmasa da olur. Disk fren yerine v fren tercih ediyorum ama artık orada da yönelim disk ve alternatifler daha çok galiba. Var mı bana tavsiyede bulunabilecek kimse? Benim görebildiğim kadarıyla en iyi alüminyum kadroyu Cannondale getiriyor TR'ye. Bianchi, Lapierre ve Carraro var sanki. Bak güzel kardeşim jantıyla kadrosuyla bu senin aradığın bisiklet diyebilecek biri var mı
Boyunuz uygunsa buyrun

2016 model yükseltilmiş Merida Scultura 300

Merhaba, Specialized Tarmac SL7 2025 modelinin Türkiye'ye ne zaman geleceği konusunda bilgisi olan var mı ? Geçtiğimiz senerlerde güncel modeller ne zaman geliyordu aslında bu da ilk sorumun cevabını az çok verebilir eğer bilgisi olan varsa.

Ben aşağıdaki linkteki bisikletin XL'ını aldım. Yazın ben aldığımda fiyatı 129bine geldi bana (6 taksit). Ben bisikletten çok memnunum. Yurtdışı fiyatı ile aynıydı ben alırken. Sadece L kalmış ve fiyatını havale fiyatı 105bine kadar düşürmüşler. Bence yurtdışı fiyatına da bakınca bu bisiklet için iyi fiyat.
Scott Addict 20
https://.www.bikeandoutdoor.com/2024-scott-addict-20-yol-bisikleti (Link veremiyormuşum)

Kadro:Addict Disc HMF Carbon / Endurance geometry / Replaceable Derailleur Hanger / Internal cable routing / Syncros fender kit ready
Maşa:Addict HMF Disc / 1 1/4"-1 1/2" Excentric Carbon steerer
Arka vites:Shimano 105 Di2 RD-R7150 / 24 Speed Electronic Shift System
Ön vites:Shimano 105 Di2 FD-R7150 / Electronic Shift System
Vitesler:Shimano 105 Di2 ST-R7170 / 24 Speed Electronic Shift System
Krank Seti:Shimano 105 FC-R7100 / Hollowtech II 50x34 T
Bb-set:Shimano BB-RS500-PB
Zincir:Shimano CN-M6100-12
Kaset:Shimano CS-R7100 / 11-34
Frenler:Shimano BR-R7170 Hyd.Disc
Rotor:Shimano SM-RT70 CL rotor 160/F and 160/R
Gidon:Syncros Creston 2.0 Compact / Alloy 31.8mm
Gidon Boğazı:Syncros RR2.0 / 1 1/4" / four Bolt 31.8mm
Sele Borusu:Syncros Duncan 1.0 / 27.2/350mm
Sele:Syncros Tofino Regular 2.0 Channel
Furş Seti:Acros AIF-1134
Jant seti:Syncros RP2.0 Disc / 28 Front / 28 Rear / Syncros Axle / Removable Lever with Tool
Ön lastik:Schwalbe ONE Fold / 700x32C
Arka lastik:Schwalbe ONE Fold / 700x32C
Ağırlık Kg:8.7
Cok guzel bisiklet tam bir endurance kadro ve 35 mm lastik bile oluyor. Cyclecross kullanilabilir. Bu butcelere cikipta yurticinden alabileceginiz en iyi bisikletlerden biri bence

• Beğen
Tepkiler: FlighT
imkanı olan herkese yurt dısından almasını tavsiye ederim.Ben geçen hafta hollanda'da idim aşağıda ki ürünü o anlık acaip bir indirimle 1199€'ya aldım,Türkiye de varsa fiyatı tahminim 3 basamaklı gibi olur.Tek korkum tır şoförü sorunsuz getirir umarım:)

(link)

• Beğen
Tepkiler: sametutuncu
Merhaba, MTB kullanıcısım ve yol bisikletine geçiş yapmak istiyorum. Araştırdığım ve öneriler neticesinde 105setli bir bisiklet almanın uzun ömürlü olacağı kanısına vardım.

Bianchi R0013-D isimli modeli hibrit, fiyat olarak kampanyada 32,000lira civarında.
Bu bisiklet yeni olduğu için forumda aramalarda herhangi bir sonuç bulamadım. Fikirlerinizi öğrenebilirsem çok memnun olurum. Yaklaşık 9.8kg civarında.
Detaylar aşağıdaki gibi

308110 dosyayı görüntüle
Şimdiden teşekkürler.Dostum bisikleti aldınmı bende aynı bisikleti almak istiyorum.aldıysan memnunmusun.

Merhaba, MTB kullanıcısım ve yol bisikletine geçiş yapmak istiyorum. Araştırdığım ve öneriler neticesinde 105setli bir bisiklet almanın uzun ömürlü olacağı kanısına vardım.

Bianchi R0013-D isimli modeli hibrit, fiyat olarak kampanyada 32,000lira civarında.
Bu bisiklet yeni olduğu için forumda aramalarda herhangi bir sonuç bulamadım. Fikirlerinizi öğrenebilirsem çok memnun olurum. Yaklaşık 9.8kg civarında.
Detaylar aşağıdaki gibi

308110 dosyayı görüntüle
Şimdiden teşekkürler.
Dostum bisikleti aldınmı bende aynı bisikleti almak istiyorum.aldıysan memnunmusun.

Herkese merhaba foruma ilk kez yazıyorum,tanıdığım bir bisiletcide lapierre aircode sl 500 var , 105 setli alınabilir mi? Daha önce carraro 052 kullaniyordum

(link)
Carraro 063d 105 hidrolik set bisikletim satılıktır. Gidon bandı , zincir , elcikler yenilenmiştir. Rotorlar ön slx arka deore olmak üzere 160mm e yükseltilmiştir. Vision team 30 tubeless ready jantları mevcuttur. İlgililere duyurulur. Sıfırı 56 bin tl

Geri