Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

@CeRKeZ

Gireceğim bakalım neler olacak

Scudo
@rapheracles
Diz sağlığınız için diyorum ben..Yoksa olmaz diye bir şey yok.
İlk defa bu spora başlıyacak birisi için,bu oranlar kötü..Bisiklet işinden vazgeçebilirsiniz belki de..
Benim aynakolun ufağı 30,rublenin büyüğü 32..Bir yıldır yol bisikleti kullanıyorum,bu oranlarla zorlandığım kısa yokuşlar var..
İki şeye dikkat edin sadece;
1-Kadronun size uygun olup olmadığı
2-Dişli oranları
İlk defa bisiklet alacaklar,öncelikle bu iki konuya çok dikkat etsin..Gerisi detay..

@sadi imren
Hanımla bit istişare edeyim Sadi. Beden de bana uyuyor. Fiyat zaten baya bir uygun.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@ahlaksız

Ben eklemlerimi düşündüğüm ve Bursa'nın genelde dağlık olmasından dolayı 50-34*11-32 den kesinlikle vazgeçmem size katılıyorum.

Arkadaşlar bu bisiklet sizce nasıl,alınır mı?
Salcano XRS 035 Tiagra
175cm boy,78cm iç bacak boyu ile 51 kadro mu 54 kadro mu iyidir? Birde bu bisiklet ile 100-200kmlik yollar yapılır,sıkıntı yaratır mı?

@-Skynet-
174 boy 78cm iç bacak boyu ile 54 kadro xrs 030 apex kullanıyorum büyük geliyor 51 kadro almanızı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
Peugot gt 920 önerir misiniz arkadaşlar? Şehir bisikletinden geçmeyi düşünüyorum

Uygun bacak boyuna göre kadro aldıktan sonra, kullanım yapılacak araziye göre (dağlık veya düz) 11-28 yada 11-32/34 ruble seçimi ile kullanılması daha uygun olacaktır. Performans odağı yoksa en uygun ayna kol 50-34 dür. Diz sağlığı açısından mümkün olduğunca yüksek kadanslı kullanmak için...
52-36 yada 53-39 gibi biraz daha iddialı olanlar daha üst seviyede tercih edilebilir.

6 aydır kron rc 4000 kullanıyorum. Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Sorunuz varsa bisikletle ilgili mesaj atabilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: Johancav
Arkadaşkar bianchi slr 200 tourney set bisikletim var kron rocket 2017(sıfır) tiagra ya benim bisikletim ve 1000 1500 arası bi para verip geçmeyi düşünüyorum sizce nasıl fikir ?

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Arkadaşlar bir yardım edin.

sizce kırmızı mı? siyah mı ? sizce Trek émonda sl 6 disc mi ? yoksa Specialized tarmac sl6 comp disc mi ?

Her ikisi de ultegra setli. birinde Bontreger jant seti var iken diğerinde DTSWISS r470 var. ikisinde de benim tam olarak anlamadığım ama kendilerinin en iyi olduğunu iddia eden teknolojiler var. Her iki bisikleti de memleketin en iyi ve işini çok iyi yapan bir kaç firmasından biri getiriyor...

Hadi Tarafını seç bana bir yardım et.

187773187774

• Beğen
Tepkiler: Veto8
@isamorgil

Fiyatlarını gördükten sonra görsel olarak tercihim siyahtan yana olurdu. Kırmızı diye iddaa ettiğinizi bir kadın ojesi ile boyamış gibi.

• Beğen
Tepkiler: historiyst
@Smh cevabınız için teşekkür ederim. Benim kırmızı diye bir iddam yok ortada bir iddia varsa oda firmanın iddiası ? aynı modelin V freli olanı gerçekten kırmızı iken bu dediğiniz gibi biraz garip.
Sen birde tarmac ın sagan Edition unu görsen.. 250 $ farkla öyle bir renk alıyorsun ki sorana söyleyemezsin mor desen değil mavi hiç değil ? allı pullu...

Rica ederim hocam :D bu bisiklet firmalarının renk seçimleri zaten adamı öldürüyor renk körü tasarımcıları var sanırım hepsinin :)) Dediğini arattım ama google amca bulamadı.

@isamorgil

Hocam bunun Allah'ı var. Aslında beğendim de :D

• Beğen
Tepkiler: isamorgil
@isamorgil

Tarmac SL6 yeni kadro. Guncel ve daha modern. Benim tercihim Tarmac olurdu. Ama eger mumkunse ikisini de deneyip oyle karar vermenizi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: isamorgil
@isamorgil
Emonda diyeceğim ama o renk değil. Daha güzel renk seçenekleri var. O parayı verecekseniz istediğiniz rengi getirtmeleri gerek.
4745-1.png

4794-1.png

...

Geri