Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti pompa seçimi

@vurakh decathlondan yol bisikleti icin el pompasi alma hatasina dustuyseniz. Pompada uzatma hortumu olmadigi icin siboba direkt vidalaniyor. Bazen sibop ucunun sikismasina ve hava gitmemesine sebep oluyor. Zorlayinca ic lastik sibop tarafindan yirtiliyor. Pompa kafasini saga sola oynatarak cozebilirsiniz. Bir daha pompa alacak butcem yok derseniz uzatma hortumu var ayrica satilan. Siboba hortumu baglayip pompayi hortumla birlikte kullanabilirsiniz. Belki bir cozum olur.

• Beğen
Tepkiler: vivo
Scudo
(link)
Renk uyanlar için en ucuz burada.

• Beğen
Tepkiler: ERCEYLAN
@recepB giyo 85 p modeli uzerinde ps göstergesi yok fakat pompanin icinden hortum uzuyor ve lastige hava basmak kolaylaşıyor bir diger özelliği ise 120 ps kadar hava basma özelliği demiş . bisikletiniz de hayırlı olsun s

• Beğen
Tepkiler: makifir ve recepB
Merhaba bu pompa ile giyo gp-85 ve gp-21 arasinda kaldim. Sks alsam bisiklete sabitleme mümkün olur mu sizce hangisini sevmeliyim.
Konu hortladı pardon bu arada.
Corelli fit bike 1.0 a sabitleyebilir miyim bir şekilde sizce? Suluk kullanmiyorum o bölgeye falan.
hocam corelli fit bike 1.0 aldınız sanırım. Memnun musunuz?

@recepB giyo 85 p modeli uzerinde ps göstergesi yok fakat pompanin icinden hortum uzuyor ve lastige hava basmak kolaylaşıyor bir diger özelliği ise 120 ps kadar hava basma özelliği demiş . bisikletiniz de hayırlı olsun s
Ben psi gosterenden aldim rahatlikla 100 psi basiyor. Yalniz 80 den sonra cilginca bir savaşa başlıyor, kendini karaip korsaniymiscasina bir mucadele icinde buluyorsun ama sonucta basiyor
Screenshot_20201012_194857.jpg

psi gösteren pompa nerede satılıyor arkadaşlar?

psi gösteren pompa nerede satılıyor arkadaşlar?
El pompası mı, ayak pompası mı. Bu 1. soru. İnternetten mi bakıyorsunuz, elden mi alacaksınız bu 2. soru. Heryerde internette aratırsanız, decathlon, erdoğanlar vb gibi sitelerde elden alacaksanız yine aynı mağazaların SATIŞ yerlerinde.3. Soru aklıma geldi elden alacaksanız nerede ikamet ediyorsunuz il ve ilçe. Teşekkürler.

Dün akşam bir çılgınlık yapıp (link) sipariş ettim.
Harbiden çılgınlık yapmışsınız. ))
Hayırlı olsun güle güle kullanın . Fazla bi para olabilir ama ihtiyacınız varsa ve bu ürün bu fiyatı ile size beklediğiniz performansı verirse sonra bu para aklınıza gelmez. Ben Xiaomi şarjlı pompadan daha pahalı bi şarjlı pompa almıştım boyutu dışından Xiaomi den daha iyi ve o extra performansı benim işime yarıyor o yüzden iyi ki almışım diyorum . Hala o pompayı görenler uzaylı görmüş gibi bakar. Fiyatı duyunca da uzaylı gibi olurlar 😀

Harbiden çılgınlık yapmışsınız. ))
Hayırlı olsun güle güle kullanın . Fazla bi para olabilir ama ihtiyacınız varsa ve bu ürün bu fiyatı ile size beklediğiniz performansı verirse sonra bu para aklınıza gelmez. Ben Xiaomi şarjlı pompadan daha pahalı bi şarjlı pompa almıştım boyutu dışından Xiaomi den daha iyi ve o extra performansı benim işime yarıyor o yüzden iyi ki almışım diyorum . Hala o pompayı görenler uzaylı görmüş gibi bakar. Fiyatı duyunca da uzaylı gibi olurlar 😀
Ben yedek lastik vs gibi şeyleri matara kafesine takılan matara gibi bir çanta ile taşıyorum. Bu pompayı o çantaya sığacağı, komple alüminyum olması ve en önemlisi hortumlu olduğu için aldım.
Böyle şeyleri iyisinden alıp, uzun süreler kullanmak daha hesaplı oluyor aslında :)

Dosyalar

• topeak.jpg
    topeak.jpg
    77,9 KB · Okunma: 47
  • Beğen
Tepkiler: MakRo
Barış abinin önerisi ile bunu temin ettim. 165 tl efebisiklet.com üzerinden aldım.
IMG_20220804_153252.jpg

Son düzenleme:
Değerli dostlar, ben de bir arkadaşımın çok tavsiyesi üzerine aşağıdaki ürünü aldım. Sizce nasıl?
293675 dosyayı görüntüle
Kullanıp deneyimlerini paylaşır mısın? :)
Ben yedek lastik vs gibi şeyleri matara kafesine takılan matara gibi bir çanta ile taşıyorum. Bu pompayı o çantaya sığacağı, komple alüminyum olması ve en önemlisi hortumlu olduğu için aldım.
Böyle şeyleri iyisinden alıp, uzun süreler kullanmak daha hesaplı oluyor aslında :)
Şu çantayı nereden temin edebilirim?

Geri