DenizCe
Üye
- Tepki
- 32
- İsim
- Deniz
- Başlangıç
- 1987—88
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
olur zannediyorum, normalde 2 vida hem suluk kafesinden hem pompa tutacağından geçiyordu, bu sefer sadece pompa tutacağını tutarlar.Suluğa baglaniyormus suluk yoksa bağlanabilir mu yine de
120 lik giyo ile 100 psi basiyorum benBu fiyata da çıkabilirim ama forumda biri yazmış 120 psi el ile basamazsiniz demiş. Giyo ile 120 başlatılıyor mu yoksa 160 psi olan topeak gibi bisey sart mi
Suluk haznesine montajı daha iyi olur ve bir yerede dokunmaz. Kolay kolay düşmez.@Noldor pompa cift u var ve üsteki kayış lada kitliyorum düşmesinden ziyade sürüş esnasında tehlike oluşturur mu? Bu daha önemli bence
Kesinlikle en mantıklı çözüm biraz ağır ancak el pompası en fazla 30-35psi basıyor o da zorlarsak. Ama bu pompa 100psi saniyeler içinde basıyorBence en pratik çözüm
(link)
Hocam decathlondan aldım ancak basarken tıkanıyor basılmıyor zorladım iç lastiği siboptan yırttım bir tane iç lastiği ziyan ettim zorlarsam ya pompa elimde kalacak belki benim pompa kalitesizdir ancak şuan şarjlı pompa ile fazlasıyla mutluyum@vurakh Hocam hangi pompa o, en fazla 30-35 psi basabiliyorsa ya bozuktur ya basanda yeterli kuvvet veya sabır yoktur.
Ahgbi bi tane de bulútutlu mp3 çalar koy direksona, Atilla Taş'dan "Kırmızılım sana yandı canım" Şarkisini aç mis gibin239402 dosyayı görüntüleKirmizi cantama koyuyorum. Ic lastik, 3 adet levye, pompa, pompa hortumu, cuzdan, telefon, atistirmalik sığıyor. Canavar gibi tavsiye ederim.