Scudo Sports

Yol bisikleti pompa seçimi

ben sadece 1 tane almak istiyorum bunlar olmaz mi?
Topeak El Pompası Pocket Rocket 160 Psi
Giyo gp 85
Topeak ninja
Topeak El Pompası Pocket Rocket DX2 160 Ps
TOPEAK ROAD MASTER BLASTER S PRESTA&SCHRADER UYUMLU POMPA
Topeak Road Morph Pompa 160 Psi bu en pahalısi son care bunu alabilirim.

Scudo
Suluğa baglaniyormus suluk yoksa bağlanabilir mu yine de
olur zannediyorum, normalde 2 vida hem suluk kafesinden hem pompa tutacağından geçiyordu, bu sefer sadece pompa tutacağını tutarlar.

• Beğen
Tepkiler: DenizCe
Yol bisikletimde görselliği bozmasın diye sele borusu içine gizlenebilen TOPEAK NINJA P kullanıyorum, tavsiye ederim, yolda kaldığınızda gayet iyi iş çıkarıyor, çok kaliteli bir ürün, ama tek pompa olarak bunu alayım derseniz çok kullanışlı olmaz, evde basınç göstergeli ayaklı Giyo'nun pompasını kullanıyorum, çok hızlı bir şekilde istenen basınç değerine ulaşabiliyorum.

@DenizCe SKS Pompa işaretlediğim kırmızı noktalar 20200814_224446.jpgarasına (SKS pompanın üstünde yazan sayı klasik kadrolarda seat tube ölçüsüdür) kadro içine yayı ile sıkıştırarak taşınır. Kendi kadronuzun bu noktalar arasındaki uzunluğa göre pompa bulmanız gerekecek. Mesela benim 58cm kadromu için 57-60 yazan pompa seat tube'de taşımak için tam uygun oldu. SKS klasik pompanın göstergesi yoktur. Tercih sizin.

• Beğen
Tepkiler: DenizCe
Bu fiyata da çıkabilirim ama forumda biri yazmış 120 psi el ile basamazsiniz demiş. Giyo ile 120 başlatılıyor mu yoksa 160 psi olan topeak gibi bisey sart mi
120 lik giyo ile 100 psi basiyorum ben

Merhaba arkadaşlar Yol bisikleti üzerine pompayı en sağlıklı nasıl monte edebilirim? Resimdeki haliyle uygunmu sizce yoksa sürüş esnasında tehlike oluşturur mu? iyi forumlar IMG_20200820_184558.jpg

Sadece o U şeklindeki yere taktıysanız, tahminen ilk sürüşte düşüreceksiniz...
Genelde cırtl cırtlı, tam tur saran bantlar olur.

mesela şu resimde görünen bant ;
(link)

@Noldor pompa cift u var ve üsteki kayış lada kitliyorum düşmesinden ziyade sürüş esnasında tehlike oluşturur mu? Bu daha önemli bence

@Noldor pompa cift u var ve üsteki kayış lada kitliyorum düşmesinden ziyade sürüş esnasında tehlike oluşturur mu? Bu daha önemli bence
Suluk haznesine montajı daha iyi olur ve bir yerede dokunmaz. Kolay kolay düşmez.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
@ErzincanLee bisikletin hayırlı olsun. Ben Suluk kısmında takıp kullanıyordum.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Sayın @ErzincanLee yanlış anlamayın ama pompa ile alakalı bir konu olmadığını sanmıyorum. Keşke sorunuzu orada sorsaydınız da gergin yazışmalara zemin oluşmasaydı.
Ayrıca pompanızı cebinize koyun gitsin. Ben öyle yapıyorum. Gerçi görünen pompanın biraz uzun olduğunu söylüyor.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Karaca
Bence en pratik çözüm :)

(link)

Bence en pratik çözüm :)

(link)
Kesinlikle en mantıklı çözüm biraz ağır ancak el pompası en fazla 30-35psi basıyor o da zorlarsak. Ama bu pompa 100psi saniyeler içinde basıyor

• İnanılmaz
Tepkiler: Ceyhun Özkan
@vurakh Hocam hangi pompa o, en fazla 30-35 psi basabiliyorsa ya bozuktur ya basanda yeterli kuvvet veya sabır yoktur.

@vurakh Hocam hangi pompa o, en fazla 30-35 psi basabiliyorsa ya bozuktur ya basanda yeterli kuvvet veya sabır yoktur.
Hocam decathlondan aldım ancak basarken tıkanıyor basılmıyor zorladım iç lastiği siboptan yırttım bir tane iç lastiği ziyan ettim :) zorlarsam ya pompa elimde kalacak belki benim pompa kalitesizdir ancak şuan şarjlı pompa ile fazlasıyla mutluyum :)

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
@ErzincanLee selamlar aynı bisikleti bende sipariş ettim pompa kaç psi markası nedir

Geri