@serkant yakıt eheheh bu arada benim sorunum tam olarak şu: yolda giderken pompa adaptörüyle birlikte bisikletteki vidaları yerinden oynatmadan çıkıyor
Neyse şu an afyonda değilim 2-3 güne tekrar sorarım teşekkürler @serkant yakıt
@demir.demiray
Hocam pompayı alta koy, üstüne suluğu koy, birlikte monte et. Hem güzel duruyor hem de suluk pompa adaptörünü sağlam bi şekilde tutacaktır
Benim bir sorum olacak. Yol bisikletime decatlon'dan zefal pompa aldım ama kardeşimin geniş siboblu lastiğini şişirmekte zorlanınca 15 liraya ayaklı iki girişli ucuz bir pompa alıp turda onu kullandık şimdi sorum şu: ucuz pompa ile de lastiği epeyce şişirebiliyorum ve bu yeterli basınca ulaşabildiğim anlamına mı geliyor? Yoksa yeterli basınca ulaşmak için illa zefal ile mi şişirmeliyim çünkü kilom 96 haliyle çok lastik patlatıyorum?
Bisikletin üzerinde Blackburn Mammoth 2 Stage kullanıyorum. Yormadan 70-80 psi görüyorsunuz. Evde ise Topeak Joeblow modelini kullanıyorum. 2 üründen de en ufak şikayetim yok.
Evde araç çakmak girişinden çalışan pompa var ona güç kaynağı yaptım onu kullanıyorum 250 psi basabiliyor ama bana maxsimum 120 lazım tabi onların göstergeleri düzgün ölçmüyor bozuldu zaten onun için de schwalbe basınç ölçer aldım.
turda kullanmak klasik sedona pompası vardı mtb den yola gencine kaba durdu bisiklet üzerinde bende linkteki ürünü aldım 100 psi basıyor muş avuç içi kadar 10 cm boyu var.
sedona pompanın bir seferde bastığını 3 kerede ancak verebiliyor ama sele Altı çantaya sığıyor geçen turda lastik patladı 2 km uzaktaki benzin istasyonu na gidene kadar 80 psi kadar bastım 2 dk da. Gidince 110 yaptım sonra küçük hafif yer kaplamıyor işi görüyor cebe koysan unutursun e daha ne olsun.
Bisiklet üzerinde pompa taşımıyorum, evde de Decathlon'dan aldığım 100 liralık ayaklı pompa var, alüminyum gövdeli ve rahat rahat 100 psi üzeri basılıyor. Tavsiye ederim.