Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti pompa

@Ozan k. Birbirine benzer birçok modeli var, hangisidir karar veremedim. Tam olarak sizdeki modelin linkini mümkünse atabilir misiniz? Bende kadroya takmalık Race Rocket HPX modeli var, fakat arka cebe koyulabilecek dediğiniz boyutlarda hafif bir şey arıyorum. Teşekkür ederim.

Scudo
(link)

Turkiyede de var. Dedigim gibi Googlelayin bulursunuz...

Bu arada bunun ufak hortumu olan versiyonu da var.

@minimalist
hocam çok karamsar düşünüyorunuz, şu mini pompayla 110 çok rahat basılır. (link)

Ben de boyle bir pompa ariyordum. Tavsiyeler icin tesekkurler... :harika:

Kargo dahil 75 TL'ymis fiyati.

(link)

@Sertan Canpolat yol bisikleti için gerekli olan minimum 100psi basıncı 4-5 basışta basan mini pompa varsa bende alayım hemde 20tl gibi fiyat. Ben zefal mini air aldım 65tlye memnunum ama öyle 100psi gibi basınçlar için 1dk pompa kullanmam gerekiyor. Diyeceğim o ki marka model bahşederseniz bizde alalım. :)

• Beğen
Tepkiler: Sertan Canpolat
Konudaki mesajları okuduktan sonra sanırım bende bir problem var diyorum.
Lezyne Pressure Drive Mini Pompa ile 100 psi lere çıkmam çok uzun sürüyordu. Kaldı ki kaliteli bir pompa olduğunu biliyorum. Mini pompalar sadece idare edecek kadar hava basabilir fikrimden bir türlü vazgeçemiyorum. :)
Mini pompalardan verim alan mutlaka vardır ama ben bir türlü beceremedim sanırım. Hele 130-140 psi yazanları görünce çok ütopik geliyor.

Yoldayken mini pompa mi? Yoksa CO2 mi tavsiye edersiniz ?

@bambam84
eğer kol kaslarına güveniyorsan mini pompa , yok ben maliyeti düşünmeyip beni hemen kurtarsın dersen co2

@enqinHLC yanlız bendeki model öyle mini değil fotoğraf atmıştım sanırım ayaklı pompa ile mini pompa arası bişey şimdi yanımda değil yarın fotoğraf eklerim yaklaşık 30cm :D ama çok işime yarıyor

@Angel
110psi gerçekten çok iddialı geliyor bana minicik el pompasıyla.
Kocaman ayak pompasıyla bile 80'i geçtikten sonra omuzlarım zorlanıyor.
Ölçümü neyse yapıyorsunuz? 80'le 110 arasındaki farkı parmakla bastırarak tespit etmek çok zor.

En hizli ve etkili iki secenek var biri co2 ikincisi topeak rocket race mini pompa..Ben duruma gore ikisinide kullaniyorum

@bambam84

race roket hp den ne kadar memnun olduğumu daha önce yazmıştım ama co2 ye dönücem bende galiba 5 tl lik bir tüp için o kadar yorulmaya ve vakit kaybına gerek yok gibi:)

@bambam84, linkte ki pompayı kullanan birisi olarak tavsiye etmiyorum. Ucunda mutlaka hortum olan modelleri tercih edin. Co2 pompa kullanmayı düşünmüyorsanız, Topeak race rocket hp modelini tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: bambam84
güzel konu daha sonra incelemek için yazıyorum

topeak micro rocket al ile alt arasındaki fark nedir? birisi t şekline gelebiliyor sanırım, onun dışında bir fark var mı?

@Burak A.

Bahsettiğiniz fark dışında neredeyse aynı ürünler. Yalnız tavsiyem, topeak race rocket veya topeak race rocket hp modelini almanız yönünde. Kullanıyorum ve çok memnunum, ayrıca çevremde epey kullanan var.

@erdalyilmaz_
Teşekkür ederim. Dediginiz modellere bakacağım. İhtiyacım var almam lazım kısa sürede...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri