Bir vatandaş
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.061
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Scott
Decathlon’da satılıyor.Bu pompayla top şişirme şansım da var mı ekstra bir uç mu almam gerekiyor
Decathlon’da satılıyor.Bu pompayla top şişirme şansım da var mı ekstra bir uç mu almam gerekiyor
"Küçük el pompası eziyetmiş" sözünüze karşılık yazmıştım. Gezide roketatar gibi sırtımızda taşıyamayacağımıza göre el bompası gereklidir.😌tabii ki. benim de bisiklet çantamda küçük bir pompam var. ben tur dönüşü lastik basınçlarını düşürüyorum. bisiklet o şekilde bekliyor. tura çıkarken tekrar 110 civarı basıyorum
ben ikisinden de var artık sadece bosch easypump kullanıyorum diğeri zor oluyorAyaklı pomalarla elektronik pompalar neredeyse aynı fiyat. Hangisini tercih etsem karar veremedim. Ayaklı pompalar yer kaplıyor diye elektroniklere daha yakınım ama sizin de fikrinizi almak istedim
CYCPLUS markasınınkini kullanıyorum. Benzer özellikteler zaten ağırlıkları vs. 2 kere yol lastiğini çok rahat şişiriyor.Mini elektronik pompalar var. Onlardan kullanan var mı?
(link)
CYCPLUS markasınınkini kullanıyorum. Benzer özellikteler zaten ağırlıkları vs. 2 kere yol lastiğini çok rahat şişiriyor.
Hatta 60 65 saniye şişirerek de 60psi'larda 3 kere şişirebilirsiniz. Şimdiye kadar aldığım en mantıklı bisikletle alakalı ürünlerden birisi oldu.
Bu pompalar 80-90 saniye sonunda aşırı ısınıyor ve kendi kendini korumak için kapanıyor. Tekrar hava basmak için bi iki dakika soğumasını beklemeniz gerekiyor. Ama dediğim gibi 60-65 saniyedeki basınç turun geri kalanını sıkıntısız devam etmeniz için gayet yeterli zaten.
Yol kenarında sıcağın altında pompayla lastik şişirmek vs. ciddi canımı sıkan bir eylem. Bu alet sayesinde cidden bu eziyetten kurtuldum. Ağırlığı taşınabilirliği falan muhteşem. Haricinde şarj için ne olur ne olmaz diye Type-C tipi şarj kablosu var, onu da taşıyorum. 15-20 dk gibi bi sürede şarj oluyor zaten. Oldu ki 2 veya 3 den fazla şişirmeniz gerekti, bi kafede vs. usb ucu takacağınız alet vardır elbet. Orada otururken şarj edebilirsiniz.
Bisiklet kullanan herkese öneririm.
xıaomı nin şarjlı pompası da var. Ancak evde ben de ayaklı pompayı net olarak çok daha kullanışlı buldum. Tabii yol bisikletim için konuşuyorum. basket futbol topu ,dağ bisikleti tekerleği gibi daha düşük basıncın yeterli olduğu konularda şarjlı bir pompa öne çıkabilir.Ayaklı pomalarla elektronik pompalar neredeyse aynı fiyat. Hangisini tercih etsem karar veremedim. Ayaklı pompalar yer kaplıyor diye elektroniklere daha yakınım ama sizin de fikrinizi almak istedim
Boschun pompası gayet rahat şişiriyor yol lastiğinixıaomı nin şarjlı pompası da var. Ancak evde ben de ayaklı pompayı net olarak çok daha kullanışlı buldum. Tabii yol bisikletim için konuşuyorum. basket futbol topu ,dağ bisikleti tekerleği gibi daha düşük basıncın yeterli olduğu konularda şarjlı bir pompa öne çıkabilir.
aynı zamanda çok sesli de değil2021 senesinde xiaomi’nin elektronik pompasini almistim , gecen yaz bozuldu. Ayakli pompa aldim decathlondan road900 modeli. Evde kullanmak icin daha kolay ve pratik geldi. Ayrica istediginiz saatte kullanabiliyorsunuz , xiaomi ciddi bir ses cikartiyor , sabah erken saatlerde rahatsiz edici olabilir.
Bu çatlak kısımdan hava kaçırıyor mu? Çok mu yüklendiniz acaba.Giyo gp-991 aldım bile store dan. Siboba takip 3 4 kere bastım gövdesi çatladı pompanın. Siboba bastirdigimda hava geliyor yani tıkalı olma ihtimali yok. Presta ve normal sibobu uca müdahale etmeden şişiriyor görünüyor arkasında ama böyle oldu. Var mı bu pompadan kullanan? 320981 dosyayı görüntüle
Kesinlikle alüminyum almak lazım ama hiçbir yerde doğru dürüst bilgi olmuyor ürünlerde. Plastik gövdesi ve hava kaçırıyor.Bu çatlak kısımdan hava kaçırıyor mu? Çok mu yüklendiniz acaba.
Bende bir tanesi Giyo olmak üzere iki tane yol bisikleti pompası var ve ikisi de alüminyum. Bir daha alacak olursanız alüminyum gövdeli almanızı tavsiye ederim.
Muhtemelen ayıplı üründür ve fark etmediniz. Bir kaç defa basmayla plastikde olsa öyle olmaması lazım.Kesinlikle alüminyum almak lazım ama hiçbir yerde doğru dürüst bilgi olmuyor ürünlerde. Plastik gövdesi ve hava kaçırıyor.
Yüklenmedim çünkü daha 3 4 sefer hava bastım. Basınç göstergesi de 20 psi den yukarı çıkmadı.
Bunla 100 psı basabildigini bana iddia etme lütfenAşağıdaki ürünü aldım memnunum.
(link)
100 basmıyor da olabilirBunla 100 psı basabildigini bana iddia etme lütfen
Yüklenmeden bu hâle geldiyse başka bir şey var o zaman. Satıcı ile irtibata geçebilirsiniz, belki insaflı davranıp yardım etmek isteyebilir. Zor ama şansınızı deneyin derim.Kesinlikle alüminyum almak lazım ama hiçbir yerde doğru dürüst bilgi olmuyor ürünlerde. Plastik gövdesi ve hava kaçırıyor.
Yüklenmedim çünkü daha 3 4 sefer hava bastım. Basınç göstergesi de 20 psi den yukarı çıkmadı.
Bike store'a geri gönderdim. Haber bekliyoruz.Yüklenmeden bu hâle geldiyse başka bir şey var o zaman. Satıcı ile irtibata geçebilirsiniz, belki insaflı davranıp yardım etmek isteyebilir. Zor ama şansınızı deneyin derim.