@EnesKlf07
Merhaba,
Aktif olarak hem r8000 hem de r5800 kullaniyorum, ikisinin arasinda hissedilir bir fark yok ( ya da ben hissedemiyorum ) r7000'in daha yeni model oldugunu goz onune alirsak r8000'e daha da yakin oldugunu varsayiyorum. Malesef uzun sureli deneme sansim olmadi r7000'i sadece tahmin.
Aero kadro istiyorsaniz zaten aliminyum olmasina imkan yok. Jant konusunda da arkadaslar da soylemis ben tekrar hatirlatayim yuksek profil jantlar yan ruzgarlarda surucuyu uzebiliyor.
Yine fren konsunda rim ya da disc mi istiyorsunuz? Bisiklete yuksek butce ayirdiginiza gore kisin da kullanacaginizi varsayarsak kesinlikle disc fren oneririm, islak havalarda aradaki fark ekstra agirliga deger.
Bu kosullarda, aero r7000 setli bisiklet icin rim ve disc canyon aero
(link)
(link)
Rose'un aero serisi fena degil
(link)
(link)
Eger yurtdisindan almak sizin icin sorun olmayacaksa hangi ulkeye gidecekseniz oranin buyuk bisiklet magazalarindaki 2018 model indirimeri kovalamaniz faydali olabilirl
Ornek vermek gerekirse tam sizin istediginiz gibi bir bisiklet bu. Giant Propel Advanced SL 1, aero, r8000 setli, 55mm'lik jantlar var uzerinde ve 1750€ indirim yapmislar.
(link)