Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol Bisikleti Tavsiye

Sedona 420-410-330-320-300 modelleri arasında hangisini secmeliyim?

Scudo
420 iyi diyorlar ama kendim kanatimce ben pek marka felan bakmam ama sevemedim onu nedense nesini sevemedin deseler bende bilmiyorum

Arkadaşlar düşünen olursa 0 getirtebiliriz 2500 tl tiagra setli ben dün teslim aldım memnunum şahsen :) mosso düşünen olursa denizli çevresi gelir elden "bisikletçi" den alıp gidebilir.

Dosyalar

• DSC_0817.JPG
    DSC_0817.JPG
    191 KB · Okunma: 56
  • Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
@Hsyndeli hayirli olsun kardesim almissin sonunda , gule gule kullan :) bende daha satamadim bilgisayarla , xbox one ı bi satsam hemen alacam :D

@Exxplosive üstad biz öyle aldık daha uygun varsa da bilmem ama iyi oldu hem taksitli o fiyat peşin düşer 50 100 daha :) lakin bisiklet ateş ediyor :D

@Auron Sanchez Aynen kardeşim sonunda geldi :D

@I am the Uptown C.
Hocam rüyanızda Mosso'lar mı kovaladı sizi :D :D

Salcano'dan uzak durarak akıllıca bir başlangıç yapmış oluyorsunuz.
Triban 520 bence güzel bir seçenek olacaktır, ikinci el piyasası da gayet iyidir. İlerleyen zamanlarda yetmezse model yükseltmek için.

@HknBssz Hocam Triban 520 hakkında bir şey soracağım. Bisikleti alacağım ilk fırsatta ancak o 11 kilo olması benim canımı çok sıkıyor :( Çok ağır değil mi yol bisikletine göre bir de o fiyata?

@Auron Sanchez
Açıkcası başlangıç seviyesi olarak düşündüğüm için ve kondisyon durumunu bilemediğim için 520'yi önerdim. Yoksa o fiyata 2.el olarak ne bisikletler var :)
Yeni başlayan birisi için bence 520 güzel bir seçenek olabilir ama ilerde elbette yetmeyecektir.

Ağırlık içinse bende hem salcano xrs070 ( tahmini 13 kilo civarı) ve whistle miwok 1163d (16 kg'a yaklaştı) var. Aradaki 3 kilo inan hissettirmiyor. Çünkü kondisyonum yetersiz ve ikisi de hantal ve yorucu geliyor :) Kondisyon pek iyi olmadığından inan 7 kg'luk bisikleti de versen aynı performansı verir bende.

sedona 410 yada 420
carraro sportive 224 veya 225
merida crosway 20-v veya 40-d
Arkadaslar artik bunlar arasinda bir karar vermek istiyorum lutfen yorumlarınızı alayım. tskrker

@Auron Sanchez triban 520 9.9kg yaziyor sitesinde. Yeni aldım. 20km kadar kullandım. Seri bir bisiklet. Vites gecisi sorunsuz. Kullandıkça kaliteside belli olacaktır. Pedal değişti arıza yaptı ilk kullanımda. Oda benim şansızlığım mı yeni pedalda belli olacak. Frenleri iyi değil ama bu tür frenlerin genel olarak performansı düşük oluyor diye yorumlarda okudum. Selesi rahat.

Bugün Brandium' a S beden 520 almaya gittim. Tek ürün vardı, kadroda çizik var ve vites kolu tepesi kırık :(
İnternetten sipariş edip mağazada teslim dedim. 0 ürün geliyormuş. Hafta içi gidip alacağım. Bakalım ilk yol bisikletim beklediğim gibi mi olacak?

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Keşke 520 değilde ülkemizde 540 olsa.. 105 set mavic jant vs.. 450 sterlin..

Merhabalar arkadaşlar, çok araştırdım çok uğraştım daha da kafam karışıyor. İkinci el diye yola çıktım, şimdi sıfır bakıyorum. 1000 TL var dedim şimdi 2000 TL'ye Bianchi bakıyorum :)

Ortalama bütçem 1500 TL, zorlarım bu rakamı fakat sadece bisiklet almak ile yetmiyor maalesef yanına alacağım ekipmanları da hesaplıyorum. Kafamda olan modeller ise Sedona 610/ Mosso Cavalier 700 TOURNEY/ (düşüncelerimde sildiğim ama forumdaki yorumlar ile geri eklediğim) bTwin Triban 500.

Son olarak eskiden counter oynayan arkadaşlar bilir, oradaki rehinelerin söylediği gibi. "Çıkarın beni bu cehennemden" :)

Ayrıca son olarak Sakarya'da ikamet ediyorum buradaki bisikletçileri gezdim maalesef ellerinde bütçeme uygun bisiklet kalmamıştı.

Ekstra son olarak bahsetmem gerek diye düşünüyorum benden daha deneyimli ve bilgili kişilerin yol göstereceğini ümit ederek. Günlük 10 KM işe gidip gelirken kullanacağım, haftasonları ise uzun turlara çıkacağım yaklaşık 120-130 KM arası. Bir önceki bisikletim ise Salcano City Fun 50 HD idi. Salcano bu sebeple düşünmüyorum :)

@feyyazsari 1.500 TL ile ilgili bir çok konu var.

En son arkadaşın biri, Mossi Cavalier, Sedona 610 ve Kron arasında kalmıştı. Son karar olarak. Sedona 610 1 tık öndedir. Kurumsal bir yerden almak isterseniz de Triban alabilirsiniz.

1500 TL Yol Bisikleti Tavsiyesi

• Beğen
Tepkiler: feyyazsari
btwin triban 520,salcano xrs040, 2. el salcano xrs030

Salcano dan şaşma donanımı çok iyidir. Bu donanımda o fiyatlarda hiçbir bisiklet yok. Ben de geçen hafta salcano xrs040 aldım. Gayet memnunum. Ki benim ki 2014 model 10 küsur kilo bu yeni modelde 9 küsur ve donanımları daha iyi. Salcano kendini geliştiriyor. Yani uzun lafın kısası salcano candır. :)

• Beğen
Tepkiler: feyyazsari
Geri