@Redrock
Son kalmıştı kardeşim başka bir tiagra merida vardı ona 3000 fiyat çektiler bu 2015 olduğu için uygundu ama 105-5800 var yeni olanmış araştırdım birazda şans oldu denk geldi işte inşallah sizede hayırlısı denk gelir
Arkadaşlar merhaba..Genelde turlarda ve şehirler arası yollarda kullanmak ,bazen de doğadaki gezilerde kullanmak üzere bisiklet bakıyorum.Araştırdığım kadarıyla disk fren önerilmiyor.Disk fren alınacaksa da HD frenin iyi olduğu söyleniyor,ancak yolda herhangi bir arıza olması halinde sorun yaşanacağını öğrendim.Amortisörlü olması tur bisikleerinde pek önerilmiyor,amartisörde alınacaksa kilitlenebilen amortisör tavsiye ediliyor bildiğim kadarıyla..Aşağıda linkleri bulunan bisikletlerden hangisini önerirsiniz yada aşağıdakiler dışında önerebileceğiniz marka ve modeller olursa sevinirim..Şimdiden teşekkür ederim
Benim şahsi fikrim. Bisikletle gerçekten profesyonel-yarı profesyonel seviyede ilgilenmeyecekseniz ikinci el bütçeniz 1000tl civarında olsun. Eğer hobi olsun bisikletle gezeyim sahilde dolaşayım kıvamındaysanız zaten 3000tl lik bisiklette 1000tl lik bisiklette size aynı hissiyatı ve keyifi verecektir. Bu tamamen benim fikrim.
Merhaba arkadaslar. Araniza yeni katilacagim insallah. Bir suredir aklimda bisiklet almak istegi vardi. Artik ciddi ciddi dusunuyorum. Hazir yaz sezonuda geldi. Sizden biaiklet tavsiyesi istiyecegim bir amator olarak. Pek bilgim yok sadece hafif olanlar ve v frenler daha iyi diye biliyorum. Istesigim bisiklet yol bisikleti ilk bas haftada bir gun 20 km falan yapacagim yaklasik. Sonra yavas yavas arttiracagim insallah. Butcem max 1000 TL (yaklasik 100 tl ustunde daha iyi birsey varsa onerebilirsiniz) yol bisikleti. Boyum 1.75, 50 kiloyum (biliyorum cok az) ve 18 yasindayim.
Onerilerinizi bekliyorum ve simdiden tesekkur ederim.
Ben Kron RC1000 almıştım, hala daha kullanıyorum, bana Salcano'dan daha kaliteli gelmişti.
İstersen ikinci el bak, fakat ikinci elde de düzgün satıcı bulmak çok zor.
Aynen öyle , hem 1000 lira bandında , hem de bu fiyata Shimano Tourney donanıma sahip, bir de mosso'nun başlangıç olarak şu modeli var, donanımlar aynı fiyat biraz daha yüksek.
Ben şubatta 1000 liraya aldım, Şu numarayı bir ararsan eğer elinde kalıp kalmadığını öğrenebilirsin Orhan Kırış : 532 453 95 31 kilit, arka çakar, suluk kafesi , gidon bantları vs hediye etmişti.