Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol Bisikleti Tavsiye

@trainspotting35 Giant'la Carraro kıyaslama nasıl olur bilemiyorum. Ne diyorsunuz?

Scudo
@JulioIglesias .. Banada sundu bisiklet şehir bisikleti önermişti. Bunu samimiyetle yaptığını düşünüyorum. Bu tavsiyesi ile mosso marka şehir bisikleti almıştım. Yaptığı öneri kullanım şeklinizi söylediğinizde aldığınız net cevap. Ama şu var. Benim gibi eski takoz bisikletleri yıllarca kullanan bir kisi sehir bisikletine binince yıllardır çelik kadrolu dağ bisikletlerinin bisiklet olmadığına kanaat getiriyor:) Su an en son kullandığım ve harika bir bisiklet olan mossoyu sattım. Daha hafif olan yol bisikleti merak eder oldum. Çünkü şehir bisikleti böyleyse yol bisikleti nasıldır.Bu yanlızca bir heves anlayacağın:) şehir bisikletleride harika anlayacağın ama amortisörsüz kullandım ben. 12 kg lık mosso için konuşuyorum.Yarışlara falan katılmayacağım. Zaten yaşımda 42. Ayna kolda 3 dişli bulunan triban 520 almayi düsünüyorum. Daha iyisi tabiki olabilir. Benim bu bisiklete yönlenmemdeki ana sebep 3lü aynakol ve biraz daha dik bir duruş. Tabi ömür boyu garanti ve servis imkanlarıda iyi bir sey. Mosso modelleri daha agresif ve hız için gibi gözüküyor gözüme. Sanki daha çok öne yatıcakmışım gibiki bunu çok istemiyorum.. Bütçeme uygun olan mossoları böyle görüyorum. Tribanin lastikleri eleştiri almış, patlarsa değiştiririm, jantları eleştiri almış seri degil diye ama yarışmayacağım ben.Saglam olsun yeterli. Sıkıntı yok. Bide sunduya gene gitsem bi şehir bisikleti daha verir o diye korkuyorum:) Felt z seriside ilgimi çekiyor. Z7 54 kadro bulursam onuda değerlendirebilirim. Bu bisikleti(zserisi) test eden adam youtube da benden yaşlıydı. Kıstasım o:) Bakalım.. Zaman ne gösterecek. Henüz tam karar bermedim ama troban 520 sanki bana yakın...

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Uptown Cyclist Kusura bakmayın ben de konuyu yanlış anlamışım. Bisikletin kaç kilo diye soranların gırtlağına yapışasım geliyor. Benim bisikletim 10,6 kg ama gerçekten yüzümü hiç kara çıkartmadı bastınmı gidiyor frene bastınmı duruyor. :):):):)

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Arkadaşlar merhabalar. Uzun suredir kayıtlı üye olmama rağmen konu açamıyormuşum. O yüzden buraya yazıp bana cevap verecek arkadaşların özel mesaj atmalarını rica edeceğim konuyu dağıtmamak adına. Carraro sportive 225 şehir bisikletimi sattım. Şimdi yol bisikleti arayışındayım. Bütçe çok kısıtlı. Max 1300 Kredi kartıyla almam da şimdilik en ulaşılabilir yol gibi duruyor. Carraro cr race 012 düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşların yardım etmesini rica ediyorum. Yahut bu fiyatlarda başka marka öneriniz var mı? Salcano her nedense biraz itiyor beni o yüzden hiç düşünmedim. Düsünmeli miyim? Teşekkürler.

@JulioIglesias Neden? Dün Tiagralı bir Salcano buldum 2014 kadro ama ben de mırın kırın ediyorum ama nedenini tam bilmiyorum. F/P ürünü aslında.

Bu arada Giant - 1.600 TL olan sahibinden.com satılmıştır. Bilginize.

@JulioIglesias Gitti güzelim Giant çok kötü bir mevsimde bisiklet alma hevesine girmişsiniz. Kışın x lira olan bisiklet yazın x+300,400,500 TL olarak değişkenlik gösteriyor. İkinci el olsun sıfır olsun bisikletlerinizi kışın alın geriye kalan + paralarla da ekipmanlarınızı tamamlayın.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Arkadaşlar mosso 735 105 set bisikleti 2300e bıraktılar ancak starrims jantseti ve ritchey gidon,gidon boğazı,sele beni düşündürüyor onun yerine ikinci el sora setli r500 jantlı sedona 640mı alsam fiyatı 1450 sedonanın ve kargo eklenecek üstüne mosso aynı şehirde

@arjin74
Sedona goruntu olarak efsane [emoji1] Mosso da ikinci else cok istemiş gibi ana bayisine sorun bi mossoyu kafadan 400 500 indirim yapiyorlar netteki fiyat uzerinden

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bisiklet bu bana yeter diye düşündüm 2050 yapmışlar son fiyatı olmadi seneye r500 jant-lastik değişimi yapar kullanırım

Dosyalar

• IMG-20160519-WA0001.jpg
    IMG-20160519-WA0001.jpg
    128,9 KB · Okunma: 75
@arjin74
Hocam 2050 ise hic dusunme al :D ben bulsam direk atlarim o alete :D

Bende öyle düşündüm çok teşekkür ederim yorumlarin için

@arjin74
Hayirli olsun hocam gule gule kullan simdiden :)

Tekirdağ ve çevresinde bildiğiniz iyi bir bisikletçi var mı? Özellikle Çorlu, Çerkezköy civarı. Marka olarak Mosso düşünüyorum yoksada İstanbul'a yolumuz düşecek :)

@arjin74
2050 TL ye nerden alıyorsunuz hocam. bi 52 veya 54" de bize lazım

Geri