Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol Bisikleti Tavsiye

Scudo
@trainspotting35 14 yasinda ama boyu şimdiden 1.65 cmden fazla ve büyüme çağında. Yani uzun boylu olacak. Seneye 1.70leri gecer. Acikcasi bisiklete binmek disinda bisiklet bilgim hic yok. 19 Mayis tatilinde hediye etmek istiyorum. Bugün siparis etmem gerek. Zemin kötü. Dag bisikleti ve büyük bir bisiklet 26' olmasi gerek.

@JulioIglesias Fuji Sportif 1.3 2014 model.

@erdsde Arkadaş yeğenim dediği için çocuk olduğunu düşünmüştüm. Mesaja dikkat ederseniz boyunu da sordum. :):):)

• Beğen
Tepkiler: erdsde
@JulioIglesias
Triban 520 alıyorum bende bu hafta, araştırmalarım sonucu fiyat perfonmans ürünü :) Fakat ben düz gidon alıp beğenmezsem dropbara geçicem
Triban 520 Düz gidon

Aslinda 2.elde dusunebilirim fakat ne kadar guvenrebilirim 2.el ilanlara

@JulioIglesias
Bende 2. el düşünüyordum fakat daha tecrübesiz olduğum için girişmedim.Biyeri bozuk ürün alırım onun yenisi almak, lastikleri değiştirmek vs.. hemen hemen aynı fiyata denk geliyor zaten.Sıfır alıp işi garantiye almak daha mantıklı geliyor.Bisikletden iyi anlayan biri olsaydım 2. el kovalardım.

@JulioIglesias
salcano xrs030

@JulioIglesias
Çok anlamasamda giantın tribanla pek farkını göremedim
Aynı vites sistemi,
İkiside karbon maşa
kilo olarakda hemen hemen aynılar

Carraro ise bence alınabilir

Buradaki yazıları okursanız en önemli şeyin kadro olduğunu görürsünüz. Kadro iyiyse geriye kalan herşey zamanla değişir. Kadro sağlamsa gerisi yalandır.

@Scorpions06 Bu konu başlığı uygun değil diye size özelden yazdım hala buradan soru sormayın bence yol bisikletlilerden dayak yiyeceğiz.:)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@trainspotting35 Çok ama çok ama çok yanlış anlamışsınız beni.Yol bisikletinde ağırlık takıntısı olan en son insanımdır herhalde yeryüzünde.Benim daha bu ay sattığım bisikletim Lapierre Audacio 400 de aksesuarlar ile 10 kg civarıydı ve 1 kez dert etmedim.Giant Scr yol bisikleti bile değil derken, ne endurance kadro yapısı var ne de race demek istedim.Aslına bakarsanız Triban da öyle gibi.Bildiğiniz şehir bisikleti gibi sadece çok az daha agresif ve dropbarlı.Dediğim tamamen bununla alakalıdır.Hiçbir bisiklete ağırlığından dolayı yol bisikleti değil demedim.Ağırlık konusunda jantlar için konuştum.O profile sahip bir Bora Ultra kalitesinde olmadıkları için kim bilir kaç kilolardır dedim.

Geri